Belépés
Gyermekmentő búvárok, terrortámadások sérültjeit segítők és élsportolók a brit uralkodó újévi kitüntetési listá
... királynő azokat a brit búvárokat is, akiknek a nyáron kulcsszerepük volt tucatnyi gyermek kimentésében egy elárasztott thaiföldi barlangból. A 12 fiú és futballedzőjük 17 napot töltött a barlangban, egy szárazon maradt keskeny sziklaperemen, mire a brit búvárok megtalálták őket.
A királynő a brit búvárcsapat több tagját az MBE rangra emelte, annak a két búvárnak pedig, aki e...
2018-12-29 07:04:20
Sok hír a thaiföldi barlangi mentésről
... közzé a thai gyerekek barlangi mentéséről /Sajnos a videót törölte a szerver.
- Az egyik thai fiú apja 18 napon át ott maradt a barlangnál
- Átlagosan két kilót fogytak a barlangban rekedt gyerekek
- Meghalt az ausztrál orvos apja, miközben a barlangban rekedt gyerekeket mentette

Sok hír a thaiföldi barlangi mentésről a https://24.hu/tag/thaifold...
2018-07-12 09:35:59
Dráma a thaiföldi barlangban: le kellett állítani a mentést
Forrás: külföldi apró
A barlangban rekedt 12 gyerek közül már négyet biztonságba helyeztek. Egy jelentés szerint a nemzetközi mentőcsapat, amelyet két brit búvár vezet, négy fiút szabadított ki a barlang fogságából. Az idő egyre jobban sürgeti az akciót, ugyanis ismét elkezdett esni a monszuneső - írja a Metro cikke nyomán a Faktor.
Az első két fiú kiszabadítása utá...
2018-07-09 11:13:55
Elkezdődött a barlangban rekedt gyerekek kimentése
... akiket végül két búvár talált meg. Azóta folyik a tervezgetés, hogy mikor és hogyan lehet kimenekíteni a legyengült csapatot. A mentési lehetőségekről itt írtunk bővebben:

- Barlangban rekedt gyerekek: kockáztatni kell. Rendkívül sok a dilemma a barlangban rekedt thaiföldi gyerekek mentőakcióját illetően. A monszun közeledik, így egyre sürgetőbbé válik a kimenekítésük, ...
2018-07-08 12:50:22
Hihetetlen templom komplexek Világ minden tájáról.
... épült azon a szent helyen, ahol Padmaszambhava (guru Rinpoche), aki elhozta Tibetből a buddhizmust Bhutánba, három év, három hónap, három hét, három nap és három órán át meditált egy barlangban a 8. században.

...
2017-07-16 20:26:30
Környezetvédelmi világnap - Új fajokat fedeztek fel a Mekong-medencében
... bukkantak. Az önmagát színével álcázó, mintás gekkó kitárja az oldalán és lábujjai között lévő bőrlebenyeit, ezzel segítve a siklást az ágakról a fa törzsére.
Peter Jäger egy laoszi barlangban talált rá a vadászpókok új fajára (Sinopoda scurion), amely a világon az első felfedezett vak pókfaj: egyáltalán nincs szeme. A kambodzsai varrómadarat (Orthotomus chaktomuk) először 20...
2014-06-05 16:53:46
24 óra hírei
...

Péntek 00:18A céges jelentések húzták az amerikai piacokat

Csütörtök 23:03Obama nem bántja a vallató CIA-ügynököket

Csütörtök 22:53Leégett a Remete-barlangban lakó hajléktalan sátra

Csütörtök 22:43Magyarország is érintett lehet a Gripen-lobbista gróf körüli korrupcióban

Csütörtök 21:59Leszakadt egy I. kerületi lakás menny...
2009-04-17 13:11:04
1 
Címkék: Peter Jäger, brit uralkodó, thaiföldi barlangi, thaiföldi barlangban, barlangban rekedt, brit búvárokat, nyáron kulcsszerepük, elárasztott thaiföldi, szárazon maradt, brit búvárok, brit búvárcsapat, thai gyerekek, videót törölte, egyik thai, ausztrál orvos, jelentés szerint, nemzetközi mentőcsapat, barlang fogságából, monszuneső &#8211, legyengült csapatot, mentési lehetőségekről, monszun közeledik, szent helyen, buddhizmust Bhutánba, önmagát színével, laoszi barlangban, első felfedezett, kambodzsai varrómadarat, amerikai piacokat, vallató CIA-ügynököket, környezetvédelmi, terrortámadások, futballedzőjük, lehetőségekről, padmaszambhava, mentőakcióját, kimenekítésük, kulcsszerepük, kiszabadítása, sziklaperemen, varrómadarat, korrupcióban, bőrlebenyeit, gyermekmentő, kimentésében, magyarország, kimenekíteni, hajléktalan, szabadított, mentőcsapat, kitüntetési, kockáztatni, elárasztott, megtalálták, búvárcsapat, élsportolók, buddhizmust, biztonságba, elkezdődött, felfedezett, vadászpókok, tervezgetés, mentéséről,
© 2013 TVN.HU Kft.