Belépés
Szabadosság
... hívő körökben van bizonyosfajta intelligenciakultusz, amely véleményem szerint pusztán a fonákjára fordított szabadosság. Ahogy a beat-irányzat követői az egyéni érdeket hangoztató tiltakozásaik ellenére valójában azonosak az elvtelenül alkalmazkodókkal, ugyanígy a fiatal intellektuális a szószéken trillázik gondosan kicsiszolt nyelven, nehogy vétkesen valami közönségeset vagy otr...
2018-10-12 17:57:04
Marosvásárhelyi iskolaügy - Tüntetésbe kezdtek a szülők
... Marosvásárhely főterén, és tiltakoznak amiatt, hogy a hatóságok bizonytalanságban tartják őket.
A pénteki tüntetés kezdetén Csíky Csengele, a szülők szóvivője az MTI-nek elmondta, tiltakozásaikra várják mindazokat a marosvásárhelyieket, akik támogatják a magyar iskola ügyét.
Egy kiáltványt is megfogalmaztak, amelyhez támogató aláírásokat gyűjtenek. Ebben kijelentik, ho...
2017-08-25 16:42:24
Beérett a rezsicsökkentés
... lemondott Winkler Tamás, a DRV ZRT. vezérigazgatója.

Szerdán újra egyeztettek az állami tulajdonú regionális víziközmű társaságok érdekképviseleti vezetői, mert eddigi tiltakozásaik ellenére az MNV Zrt. koordinálásával elkészült a víziközmű társaságok reorganizációs intézkedési terve, melyben tömeges létszámleépítés és jelentős jövedelemcsökkentés is szerepel. Ahogy azt...
2015-09-18 21:18:52
MNV: a vízügyi dolgozók érdekképviseletével is együttműködik a szaktárca
... végzik.
A Somogyi Hírlap csütörtöki számában arról írt, hogy szerdán ismét egyeztettek az állami tulajdonú regionális víziközmű társaságok érdekképviseleti vezetői, mert eddigi tiltakozásaik ellenére készült el a reorganizációs terv, amelyben tömeges létszámleépítés és jelentős jövedelemcsökkentés is szerepel.
A Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsé...
2015-09-17 18:43:03
Egy Fidesz fan gondolatai - ahogy mi látjuk
... valójában azért támadnak minket az alkotmánymódosítás kapcsán, mert a náluk bejegyzett nagy energiaszolgáltatókat károsítja Orbán, és valójában nem is a demokratikus aggályok állnak tiltakozásaik mögött, csupán gazdasági érdekeiket féltik. Jól kitalálta Vitya!

Drága barátaim erősek vagyunk, és miénk a hatalom. Összetartunk, mert jó hatalmon lenni, és jó kiváltságosnak l...
2013-03-24 11:32:38
Hallgatói tiltakozás - Vége a teremfoglalásnak, az ELTE rektorhelyettese javaslattal kereste fel a diákokat
... nem elég jó az anyagi helyzetük ahhoz, hogy tandíjat fizessenek. Szerinte a forráskivonásokkal a szegényeknek kevesebb esélyük lesz bejutni a felsőoktatásba, ezért tovább folytatják tiltakozásaikat.
Az atv.hu kedden arról írt, hogy az ELTE BTK-n a hallgatói önkormányzat éveken át listázta az új hallgatókat; a gólyatáborba jelentkezőket világnézetük, pártszimpátiájuk, felekeze...
2013-02-22 22:13:15
Felsőoktatási átalakítás - Egyetemfoglalók: addig tüntetünk, amíg az nem vezet eredményre
... olyan jó az anyagi helyzetük ahhoz, hogy tandíjat fizessenek. Szerinte a forráskivonásokkal a szegényeknek kevesebb esélyük lesz bejutni a felsőoktatásba, ezért tovább folytatják tiltakozásaikat.
Az Egyetemfoglalók olyan felsőoktatást szeretnének, amelynek átlátható szociális és tanulmányi ösztöndíjrendszere van - jegyezte meg.
Szilveszter Klára, a Középiskolai Hálózat t...
2013-02-15 12:42:36
Tibeti önégetések - Négyen gyújtották fel magukat egy napon
... demonstrációk összefüggésben vannak a Kínai Kommunista Párt csütörtökön kezdődött pártkongresszusával. Ez nem az első eset, hogy tibetiek nagy országos politikai eseményekre időzítik tiltakozásaikat a nagyobb figyelem elérése érdekében.
2008-ban, a pekingi nyári olimpia évében, a lhászai zavargások az Országos Népi Gyűlés éves ülésszaknak végén törtek ki. A lhászai eseményekk...
2012-11-08 08:00:29
Gorilla-tüntetés az új szlovák törvényhozás alakuló ülésére időzítve
... vannak!"
A tüntetések szervezői szerint az eddigi megmozdulások bizonyították, hogy a politikusok félnek az utcára vonuló emberektől, és ez az oka, amiért folytatni kívánják tiltakozásaikat.
A Gorilla-tüntetések néven elhíresült tiltakozáshullám januárban kezdődött, közel egy hónappal azt követően, hogy 2011 karácsonya előtt nyilvánosságra került a szlovák politikai és g...
2012-03-29 14:03:20
Egy társas lény tragédiája
... teremtést úgy hívták: zoon politikon.

Ezzel magyarázom, hogy szeretek elbeszélgetni olyan emberekkel, akikkel az életben először találkozom, eszmecseréket folytatok velük, s tiltakozásaikat semmibe véve, baráti kapcsolatok megteremtésére törekszem.

Eközben egyre-másra rájövök, hogy a régi görögök átkozottul tévedtek, amikor az embert társas lénynek mondták....
2011-01-22 13:10:58
1 2 
Címkék: Csíky Csengele, Winkler Tamás, Somogyi Hírlap, Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsé, ELTE BTK-n, Szilveszter Klára, Középiskolai Hálózat, Kínai Kommunista Párt, Országos Népi Gyűlés, vízügyi dolgozók, társas lény, fonákjára fordított, beat-irányzat követői, egyéni érdeket, elvtelenül alkalmazkodókkal, fiatal intellektuális, szószéken trillázik, hatóságok bizonytalanságban, pénteki tüntetés, szülők szóvivője, magyar iskola, állami tulajdonú, víziközmű társaságok, reorganizációs terv, náluk bejegyzett, demokratikus aggályok, anyagi helyzetük, szegényeknek kevesebb, hallgatói önkormányzat, gólyatáborba jelentkezőket, első eset, nagyobb figyelem, pekingi nyári, lhászai zavargások, lhászai eseményekk, tüntetések szervezői, eddigi megmozdulások, politikusok félnek, utcára vonuló, szlovák politikai, életben először, régi görögök, embert társas, rektorhelyettese, érdekképviseleti, alkalmazkodókkal, teremfoglalásnak, pártszimpátiájuk, tiltakozáshullám, közszolgáltatási,
© 2013 TVN.HU Kft.