Belépés
Sertéshúsos ételek
SERTÉSHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK

A HÚS ELŐKÉSZÍTÉSE
A húst bő, hideg vízben mossuk tisztára. Ha nagyon szennyezett és zsíros, akkor langyos vizet használunk, de - kivéve a pácolt, sózott, füstölt húsokat - sosem áztatjuk. (Az erősen sózott, füstölt húst néhányszor leforrázzuk, majd hideg vízben lemossuk. A túlontúl sötét húsok színének frissítésére is szokás, forrázást a...
2008-12-01 23:28:49
1 
Címkék: SERTÉSHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK, erősen sózott, túlontúl sötét, frissítésére, sertéshúsból, előkészítése, sertéshúsos, szennyezett, leforrázzuk, használunk, néhányszor, forrázást, túlontúl, tisztára, színének, lemossuk, áztatjuk, húsokat, füstölt, készült, langyos, pácolt, sózott, szokás, vízben, erősen, kivéve, nagyon, mossuk, ételek, zsíros, akkor, hideg, húsok, sosem, vizet, sötét,
© 2013 TVN.HU Kft.