Belépés
D. Tóth Krisztina írása
... takaróztok. Aki mögé elbújtok. Gyáván, büszkén, bután, tapsolva, gyűlölve, hazudva, cinikusan. Kirekesztve azt, aki semmi mást nem akar, csak szeretni és szeretve lenni.
Élni.Tisztességben, egészségben, biztonságban nevelni a gyerekeit. Vagy pusztán egy esélyt arra, hogy valaha családja legyen.Egy másik nővel. Egy másik férfival. Vagy egyedül.Sűrű a mohó gőg köde, elhiszem, ...
2021-09-15 09:55:49
A Jóisten kegyelmezzen nektek.(D. Tóth Kriszta írása)
... akivel takaróztok. Aki mögé elbújtok. Gyáván, büszkén, bután, tapsolva, gyűlölve, hazudva, cinikusan. Kirekesztve azt, aki semmi mást nem akar, csak szeretni és szeretve lenni. Élni. Tisztességben, egészségben, biztonságban nevelni a gyerekeit. Vagy pusztán egy esélyt arra, hogy valaha családja legyen. Egy másik nővel. Egy másik férfival. Vagy egyedül.
Sűrű a mohó gőg köde, e...
2021-05-27 10:28:31
E kornak
... vállaljuk,
Elménk tiszta, igaztalan,
Ham...
2021-01-29 18:08:27
E kornak
... vállaljuk,
Elménk tiszta, igaztalan,
Ham...
2021-01-29 18:03:22
"Mindeddig"
... ,,Mindeddig megsegített minket az Úr!" Akár szegénységben vagy gazdagságban, betegségben vagy egészségben, akár otthon vagy külföldön, tengeren vagy szárazföldön, akár tisztességben vagy dicstelenségben, nehézségekben, örömben, próbákban, diadalban, imádságban vagy kísértésben - ,,Mindeddig megsegített minket az Úr!"
Mindig élvezzük, ha végigtekintünk eg...
2020-12-31 21:29:46
A nappal fiai
A nappal fiai

,,Mint nappal illik, tisztességben járjunk." (Róm 13,13)

Isten alkotta a nappalt és az éjszakát. A nappal a munkára és a játékra szolgál. Az éjszaka az alvásra. A gyermekeknek beszélünk erről a szabályról. Ha nem fekszenek le időben, reggel durcásak lesznek. Mivel a felnőtteknek senki sem mondja meg, hogy mikor kell lefeküdniük, gyakra...
2020-07-30 07:07:54
Varjú Zoltán: Trianon bűnében fogant
... elnyeri majd büntetését,
minden gazság!
Nem kell többé, senkinek sem félni!
Szülőföldjén Magyarul beszélni!
Az Őseik jussát kérni!
Ahová megszületsz,
ott tisztességben élni!
Bealkonyulván, s hogyha kell,
büszkén halni,
mindazt akarni,
ami téged megillet!
Ami nem lehet más,
csak egy szégyen nélküli,
IGAZ MAGYARHOZ ÉS...
2020-06-02 21:15:26
MÁSFÉLE ÜNNEP EZ Állítom Tinektek: a probléma létezik
... addig bár tévedhet, de még inkább gondolkodhat, gondoskodhat, tisztelhet, vigyázhat, óvhat - és mindezzel együtt, továbbra is:
Szerethet!
Ezért szeressétek, vigyázzátok - tisztességben és egészségben, ha kell bújva is büszkén e tavaszt - mert semmihez sem fogható, példa nélküli összefogásra hív, s lásd: még mindig itt vagyunk!
Amikor sorsunk, jövőnk, gyermekeink és ...
2020-03-14 16:53:49
Amerikai előválasztás -Kampányfőnöke helyesbíteni kényszerült Joe Biden egyik állítását
... tisztségviselők, köztük afroamerikai politikusok küldöttségével tervezett látogatást a börtönben Mandelához. De mielőtt még ez megtörtént volna - mint fogalmazott -, "abban a nagy tisztességben volt részem, hogy letartóztattak az ENSZ-nagykövetünkkel együtt Soweto utcáin".
A Johannesburg mellett fekvő Soweto több mint 1200 kilométernyire esik attól a Robben Island börtönszig...
2020-02-27 08:20:58
Mennyi ember él a földön . . .
...
megbecsültként boldogan élni .
Nem jogtalanul birtokolni ,
csupán békességben , nyugalomban
tenni a dolgát , a megalázóan
bántó , lesújtó szavakat kerülni .
Tisztességben élni , a küzdelmes
úton nem megremegni , összetörni .
A reménytelenség útjáról végleg
letérni , s egy életre búcsút venni !B...
2020-02-16 17:44:31
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....66 67 68 
Címkék: Tóth Krisztina, Tóth Kriszta, Varjú Zoltán, MÁSFÉLE ÜNNEP EZ, Állítom Tinektek, Szülőföldjén Magyarul, IGAZ MAGYARHOZ, Robben Island, nappal fiai, probléma létezik, esélyt arra, másik nővel, másik férfival, játékra szolgál, gyermekeknek beszélünk, felnőtteknek senki, szégyen nélküli, börtönben Mandelához, nagy tisztességben, reménytelenség útjáról, életre búcsút, nagykövetünkkel, dicstelenségben, tisztségviselők, küldöttségével, kilométernyire, reménytelenség, megbecsültként, letartóztattak, végigtekintünk, szegénységben, kampányfőnöke, nehézségekben, tisztességben, bealkonyulván, gazdagságban, afroamerikai, helyesbíteni, szárazföldön, johannesburg, biztonságban, előválasztás, szülőföldjén, gondoskodhat, kegyelmezzen, gondolkodhat, összefogásra, gyermekeknek, felnőtteknek, egészségben, fogalmazott, kirekesztve, megszületsz, vigyázzátok, betegségben, megsegített, gyermekeink, politikusok, lefeküdniük, szeressétek, kényszerült, nyugalomban, kísértésben, békességben, látogatást, összetörni, birtokolni, börtönszig, megalázóan,
© 2013 TVN.HU Kft.