Belépés
Újévben
Újévben

Hátam megett van már a múltam
s az új elé még nem indultam.
Pedig látom, hogy híva-hívnak
titkai új év partjainak.

Hátam megett egy nyitott könyv már
a múlt és benne mennyi könny s kár!
Mulasztás, hiba, bűn és vétek -
Ezért voltak a szenvedések.

Örömet is ha mégis adtál,
azért volt ez, mert irgalmaztál...
2021-08-12 22:22:04
A hosszú élet receptje
... egészségesen élhetne. Azt azonban tudjuk, hogy milyen életmódbeli tényezők segíthetnek abban, hogy egészségesen éljünk, és ezzel hosszabb legyen az élettartamunk. Cikkünkben most a hosszú élet titkaira keressük a válaszokat.

A genetika csak egy dolog, hiszen mintegy harminc százalékban határozza csak meg, hogy meddig is élünk, és ez még akkor is így van, ha esetlegesen ...
2021-05-24 20:23:17
Végtelen szerelem
... semmibe veszi, ezért a férfi alvilági módszerekhez folyamodik annak érdekében, hogy Nihant tisztességtelenül megszerezze. Továbbá a Soydere, a Kozcuoglu és az Alacahan családok múltbeli titkaira is fény derül.


Bővebben: https://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A 9gtelen_szerelem_(telev%C3%ADzi%C3%B 3s_sorozat)


Végtelen szerelem 1. rész ...
2021-05-23 22:15:04
Boldog Batthyány-Strattmann László, hitvalló 01.22
Boldog Batthyány-Strattmann László nemcsak a beteg szemeket gyógyította, hanem arra is gondja volt, hogy a hit szemeit gyógyítsa, és nyitogassa azokat Isten titkaira. A boldoggá avatott hitvallóra és szemorvosra emlékezünk liturgikus emléknapján, január 22-én.
.....

..........
2021-01-22 09:51:05
Sorscsapások

Sorscsapások
Írta: Törő Zsóka

Életemben oly' sok embert ismertem,
hozzájuk én szeretettel szegődtem,
hálából a bizalmukba fogadtak,
sorsuk féltett titkaiba avattak.

Anyák, akik gyermeküket siratják,
őket élve soha már nem látha...
2021-01-20 20:07:46
Ternyák Csaba érsek mondott elmélkedést advent .....
... hétköznapokban is titkokkal vagyunk körülvéve, s a mai világ számára az Egyház is sokszor titokzatos, érthetetlen. Mintha Isten továbbra is egy rejtőzködő Isten lenne. Titokzatos Isten, akinek titkaira ősidők óta csend borult.
És amikor azt hisszük, hogy megismertük Istent, ő újra elrejtőzik, azért, hogy tovább keressük őt - mutatott rá Ternyák Csaba. - Az ember k...
2020-12-22 18:30:28
Azt mindig elfelejtjük

Azt mindig elfelejtjük, hogy milyen jó érzés, ha egyszer végre kiderülnek a titkaink. Akár jó, akár rossz, de legalább kiderül, ha tetszik, ha nem, és ha a titkod egyszer kiderül, már nem kell többé mögé bújnod. Az a baj a titkokkal, hogy mikor uralni véled őket, elszabadulnak.

Grace klinika c. film
...
2020-12-04 19:20:30
Az idős ferences szerzetesek a hét tizedes rózsafüzér ......
Az idős ferences szerzetesek a hét tizedes rózsafüzér titkait szokták elmélkedni!! A titkok az Örömről szólnak! A kórházból szabadulva, a gyermekeink által kötött rózsafüzérbe kapaszkodva ezért én is ezt imádkozom! Szeretettel biztatlak gyertek egy titkot mondjunk el együtt! Csaba t.

A bevezető három Üdvözlégyre:
1. aki hitünket növelje;
2. aki reményünket erő...
2020-12-01 11:47:26
Hogy ne csak halottak napján emlékezzünk
... mintha a modern ember nem is akarna tudni a halálról. Mintha szégyellné, hogy képes nagy dolgokat végbevinni, és tehetetlen a halállal szemben.
Képes betekinteni az anyagvilág belső titkaiba, meghódítani a világűrt, de képtelen a beteg sejtek kezelésére. Mintha szégyellné, hogy bár sok mindent birtokol, mégsem tud igazán gondoskodni idős, beteg hozzátartozóiról. Ezért aztán n...
2020-11-02 10:43:59
150 éve született a szegények orvosa - 10.28
... Batthyány-Strattmann László
Boldog Batthyány-Strattmann László nemcsak a beteg szemeket gyógyította, hanem arra is gondja volt, hogy a hit szemeit gyógyítsa, és nyitogassa azokat Isten titkaira.
Az 1870. október 28-án született Batthyány-Strattmann László korának különös alakja volt: hercegi rangúként polgári foglalkozást választott, aki diplomás orvosként, klinikai seb...
2020-10-28 21:07:20
1 2 3 .............................183 184 ...............275 276 ...............366 367 368 
Címkék: Boldog Batthyány-Strattmann László, Ternyák Csaba, Törő Zsóka, Mintha Isten, Titokzatos Isten, Batthyány-Strattmann László, hosszú élet, idős ferences, szegények orvosa, nyitott könyv, genetika csak, férfi alvilági, beteg szemeket, boldoggá avatott, bizalmukba fogadtak, rejtőzködő Isten, titkod egyszer, kórházból szabadulva, gyermekeink által, titkot mondjunk, bevezető három, modern ember, halállal szemben, anyagvilág belső, beteg sejtek, hozzátartozóiról, hétköznapokban, elszabadulnak, élettartamunk, rózsafüzérbe, sorscsapások, módszerekhez, egészségesen, foglalkozást, meghódítani, szeretettel, kapaszkodva, gondoskodni, szemorvosra, üdvözlégyre, reményünket, megszerezze, magyarkurir, emléknapján, betekinteni, elfelejtjük, segíthetnek, százalékban, érthetetlen, megismertük, elmélkedést, életmódbeli, szerzetesek, szenvedések, irgalmaztál, gyermeküket, esetlegesen, gyermekeink, emlékezzünk, gyógyította, kiderülnek, strattmann, rózsafüzér, választott, titokzatos, nyitogassa, bizalmukba, elmélkedni, folyamodik, szabadulva, partjainak,
© 2013 TVN.HU Kft.