Belépés
Nőnapra - Szeretettel
...
Kezedbe teszem
Árvai Attila: Nőnap


Íme, eljött újra e gyönyörű szép napunk,
Mikor minden nőnek virágokat hagyunk,
Minden titkos élet csodás fakasztója,
Női gyönyörűség, a szerelem tudója...

Gyengédség hozója, álmaimnak Nője,
Elhagyatott szívem édes megmentője,
Soha nem fejtem meg a ...
2021-03-08 20:00:18
Köles : A Föld ásványanyagokban leggazdagabb gabonája
... manapság rendkívül kevés kovasav tartalmú ételt esznek, vagy az élelem eleve ásványi anyagokban szegény területről származik, ezért a szokásos étrend nem fedezi a szükségletet.

A titkos recept: teljes értékű barnaköles
Mivel az ismert aranyköles kemény kovasav tartalmú héja étkezésre alkalmatlan, ezért hántolni kell. Az aranykölesen kívül létezik az ősi- vagy barn...
2020-10-15 02:11:49
A SÓSBORSZESZ gyógyhatásairól


Egykor azt hitték, minden nyavalyát kiűz, még a bélférget is kihajtja. Talán erre is használ, nem biztos, de az tény, hogy több mint 100 éve generációk titkos csodaszere a sósborszesz.

Minden háznál Diana sósborszesz legyen!" - hirdették a plakátok a húszas...
2020-10-13 21:39:48
Rizsvíz a szépségápolásban
... csoda, hogy az ázsiai nők tíz évet is letagadhatnak korukból, kivéve, ha áttérnek az európai étrendre, mert akkor ugyanúgy elhíznak és megráncosodnak, mint európai társnőik. Íme a rizspakolás titkos receptje, amit csak a japán nők alkalmaznak:

3 evőkanál főtt rizs
1 evőkanál tej
1 evőkanál méz.

A hozzávalókat összekevered, a masszát tíz percre felke...
2020-05-20 19:21:50
Tüdőgyulladásra
... tartalmat.

1-...
2020-04-19 13:03:16
Matos Maja versei
... polcokon porcelán- és üvegedények, poharak titokzatos halmaza sorakozott.
Ebben őrizte nagyanyám a csodás illatú és híres diólikőrt. Zöld dióból, fűszerekből, cukorból és pálinkából állt a titkos recept, amely alapján összeállította, napon érlelte, leszűrte, majd jól ledugaszolta. Eldugta, mert a diólikőr igen illékony valami! Ha nem dugjuk el, pillanatok alatt eltűnik! Pedig...
2020-01-07 18:00:05
Újévi fogadalmam: egészségesebben élek
... és a víz egy olyan kombinációja, ami a testnek olyan, mint az anyatej a gyermeknek. A recept ezen a linken érhető el:

Sole víz, a folyékony napenergia - az örök egészség titkos receptje
Ha szívügyed az egészség, e mellett nem mész el!
Fontos számunkra a víz és az is fontos, hogy Te egészséges és fitt legyél. De mint tudjuk, ma már oda kell figyelnünk arr...
2020-01-06 12:59:28
Itt van a sütőtök szezonja
... módjai ellenére is kétkedő marad, gondolkodjon el azon, talán nem véletlen, hogy, hogy sütőtököt az Antarktisz kivételével minden földrészen termelnek és fogyasztanak!

Íme egy titkos recept a mennyei ízvilághoz!
Hozzávalók:

1 db sütőtök
2-4 gerezd fokhagyma
Ízlés szerint friss vagy szárított rozmaring, kakukkfű
1-2 evőkanál olívaolaj, lehe...
2019-10-13 16:22:50
A vásárhelyi hímzés relikviáival gazdagodott a Tornyai-múzeum
... tervezett motívumokat, egy-egy kisebb részletből a nagyobb textíliát díszítő minta összeállítását is elvégezte. A pauszpapírra tervezett motívum vonalait apró tűszúrásokkal tette átjárhatóvá a titkos recept alapján készített porfesték számára, amelyet filces dörgölőfa segítségével vitt át a textíliákra, terítőkre, mellényekre vagy gallérokra.
Az üzlet, amelyet Szilágyi Jolán ...
2019-09-04 07:06:01
Fókuszban a nő 3.
... életem.


Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök
önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba:
ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondo...
2019-04-30 11:30:19
1 2 3 ........30 31 ....46 47 ....60 61 62 
Címkék: Matos Maja, Árvai Attila, Szilágyi Jolán, sütőtök szezonja, vásárhelyi hímzés, szerelem tudója, élelem eleve, szokásos étrend, titkos recept, ismert aranyköles, aranykölesen kívül, ősi- vagy, európai étrendre, rizspakolás titkos, hozzávalókat összekevered, csodás illatú, diólikőr igen, olyan kombinációja, testnek olyan, recept ezen, linken érhető, folyékony napenergia, örök egészség, mennyei ízvilághoz, nagyobb textíliát, pauszpapírra tervezett, szépségápolásban, ásványanyagokban, gyógyhatásairól, tüdőgyulladásra, egészségesebben, összeállította, összeállítását, megráncosodnak, letagadhatnak, tűszúrásokkal, összekevered, kényszerülök, leggazdagabb, ledugaszolta, relikviáival, aranykölesen, hozzávalókat, kombinációja, szükségletet, pauszpapírra, fogyasztanak, segítségével, gondolkodjon, átjárhatóvá, alkalmatlan, szeretettel, gyönyörűség, elhagyatott, gazdagodott, motívumokat, kivételével, fűszerekből, önvédelemre, textíliákra, alkalmaznak, rizspakolás, sósborszesz, mellényekre, üvegedények, csodaszere, figyelnünk, gyermeknek,
© 2013 TVN.HU Kft.