Belépés
Mozart: Requiem (Gyászmise)
... Utóbb kiderült: a magát zeneszerzőnek kiadó Franz von Walsegg volt a levél írója, aki más tollával ékeskedve akart Requiemet kiadni.
Mozartra igen nagy hatással volt a megbízás titokzatossága. Miközben a Varázsfuvolán végezte az utolsó simításokat, s Prágáb utazott, hogy Lipót császár cseh királlyá történő koronázására megírja a Titust, állandó fejfájással és rosszullétekkel...
2018-10-28 22:24:41
Enneagram - Nyolcas Archetípus Szintjei
... identitásukkal kapcsolatos aggodalmaskodásra.

Kitartásuk, hihetetlen akaraterejük és önérvényesítési képességük minden tulajdonságukban megmutatkozik. A Nyolcasoknál hiába keresnénk titokzatosságot vagy közvetettséget: énérzésüket a környezetükben tapasztalt nehézségek leküzdése erősíti meg, és ez elegendő ösztönzés arra, hogy minden lehetséges alkalommal megpróbálkozza...
2018-10-22 22:25:32
Az vagyok..............
Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál.

Paulo Coelho

...
2018-10-17 09:17:27
Szép napot mindenkinek!
... a szívét, a bölcs viszont a szívével beszél.
(Benjamin Franklin)

"Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál."
(Paulo Coelho)

...
2018-09-29 07:46:35
Kohut Katalin: Furcsa ünnepnap
... nem szembesültem vele, ameddig apámat elveszítettem. Csak álltam a sír mellett némán és nem tudtam sírni, belém rekedt a szó, egy érzés kiszakadt a szívemből.
- Igen, a halál titokzatossága ismeretlen az élők világában. A régiek, drága Vilma általában végelgyengülésben hunytak el.
- Emlékszem, amikor az egyik gyerekkori beszélgetőtársam, Tulpa bácsi elaludt. Mentem át r...
2018-09-26 12:48:47
Harmonia.......
... ellátott joker bármelyik lapot helyettesítheti. A cirkuszi bohóc felnagyítva jelképezi az emberben rejlő ügyetlenséget, nevetségességet. Szimbolizálja a maszk alatti arc felfedezhetetlen titokzatosságát.

Szerelmi üzenete: A bohóc szerelme kiszolgáltatott. Lehet, hogy mindent felteszel egyetlen lapra egy kapcsolatért, akár van párod, akár párt keresel éppen.

E...
2018-09-13 20:27:00
Ismét fallal vehetik körül Berlin egy részét
... előkészületek évei alatt nem szivárogtattak ki részleteket.
Maga a DAU - vagyis Ilja Krzsanovszkij új filmje, illetve sok különböző elemből álló filmművészeti alkotása - körül is nagy a titokzatosság. "Belső körökben a DAU egy mítosz" - idézte a BZ Tom Tykwert.
A cím a száztíz éve, 1908-ban született Nobel-díjas szovjet fizikus, Lev Davidovics Landau nevéből származik, a...
2018-08-29 17:03:57
Harmóniakártyám
... ellátott joker bármelyik lapot helyettesítheti. A cirkuszi bohóc felnagyítva jelképezi az emberben rejlő ügyetlenséget, nevetségességet. Szimbolizálja a maszk alatti arc felfedezhetetlen titokzatosságát.


Szerelmi üzenete: A bohóc szerelme kiszolgáltatott. Lehet, hogy mindent felteszel egyetlen lapra egy kapcsolatért, akár van párod, akár párt keresel éppen.
|...
2018-07-30 14:20:11
Szép estét"Kívánom Neked a csend szépségét,
a napfény dicsőségét, a sötétség titokzatosságát.
,a láng erejét, a víz hatalmát, a levegő édességét,
a Föld mindenható bölcsességét
és a Világ mindenható igaz, s őszinte szeretetét!"
... és persze csodaszép szerda estét!!!...
2018-07-11 20:12:06
Modern jelképeink és a titkos társaságok szembetűnő
... Nem különösebben nehéz felismerni és leleplezni ezt a stratégiát: a kettősséget. Ugyanis, ha akarom, akkor az M betű ,,üzenetet" (angolul message) jelent, ugyanakkor a titokzatosságot, titkolózást, misztériumot jelentő mystrey szóra tett utalásként is felfogható. Ami nem lenne gond, ha nem lenne egyértelmű hasonlóság a szabadkőművesek köténye és GMAIL logója között....
2018-06-23 20:36:19
1 2 3 ................55 56 .........83 84 .........110 111 112 
Címkék: Nyolcas Archetípus Szintjei, Kohut Katalin, Paulo Coelho, Benjamin Franklin, Ilja Krzsanovszkij, Davidovics Landau, Kívánom Neked, titkos társaságok, magát zeneszerzőnek, levél írója, megbízás titokzatossága, utolsó simításokat, környezetükben tapasztalt, élet titokzatossága, bölcs viszont, szívével beszél, érzés kiszakadt, halál titokzatossága, élők világában, egyik gyerekkori, cirkuszi bohóc, emberben rejlő, maszk alatti, bohóc szerelme, csend szépségét, napfény dicsőségét, sötétség titokzatosságát, láng erejét, levegő édességét, szabadkőművesek köténye, felfedezhetetlen, beszélgetőtársam, tulajdonságukban, titokzatosságát, titokzatosságot, kiszolgáltatott, harmóniakártyám, önérvényesítési, nevetségességet, helyettesítheti, szabadkőművesek, rosszullétekkel, megpróbálkozza, szivárogtattak, identitásukkal, titokzatossága, közvetettséget, környezetükben, krzsanovszkij, elveszítettem, zeneszerzőnek, ügyetlenséget, szimbolizálja, előkészületek, titokzatosság, filmművészeti, varázsfuvolán, megmutatkozik,
© 2013 TVN.HU Kft.