Belépés
Katalán válság - Az ügyészek szerint nem politikai elveik, hanem tetteik miatt indult per a katalán vezetők ell
... katalánokat külön nem, hanem a spanyol nép egészét illeti, "nem dönthetnek kevesek arról, ami mindenkié".
Az ügyészség a fenti érvek alapján 7 és 25 év közötti börtönbüntetéseket kért a per tizenkét vádlottjára, összesen öt különböző bűncselekményben, amelyek közül az alkotmányos rend veszélyeztetésének számító lázadás a legsúlyosabb.
Az ügyészséggel ellentétben nem látj...
2019-02-13 19:22:34
Katalán válság - Ügyvédeik szerint a függetlenségi vezetők alapvetői jogait sérti a bírósági eljárás
...
"Minden alkotmányos jogot korlátoztak ebben a folyamatban" - jelentette ki Andreu Van den Eynde, aki a tizenkét vádlott közül Oriol Junqueras, volt katalán elnökhelyettest, valamint Raül Romevát, a katalán kormány egykori külügyi tanácsosát képviseli.
Az ügyvéd szerint az eljárás "támadás a politikai véleménykülönbségek", továbbá az olyan alapvető jogok ellen mint az ide...
2019-02-12 18:32:44
Katalán válság - Rendkívüli érdeklődés és kiemelt biztonsági intézkedések között megkezdődött a függetlenségi v
...
A tizenkét vádlott a 2017. október 1-jén alkotmányellenesen megtartott és rendőri erőszakba torkollott függetlenségi népszavazás megrendezése, valamint a katalán függetlenségi nyilatkozat elfogadása miatt áll bíróság elé.
Az ügyészség 7 és 25 év közötti börtönbüntetéseket kért rájuk különböző bűncselekményekben, például az alkotmányos rend veszélyeztetésének számító láza...
2019-02-12 12:11:30
Szentimrei Jenő
... ácsolnak,
Vérpad felett kövér varjak rikácsolnak.
Eperjes piacán nem pihen a hóhér:
Generál Karaffa fizet Thököliért,
Ablakából nézi, mint foly a honfi vér.

Tizenkét vérbíró alig győz itélni,
A tizenkét diák alig győz irni.
Ha nincs hamis tanu, kinpad is megjárja,
Kinpadon a vádlott rettenetes szóval
Az Istenhez kiált, Ő legyen bi...
2019-02-08 18:30:10
Tizenöt év fegyházat kapott az élettársát Maglódon agyonverő férfi
... szabadságra legkorábban büntetése háromnegyedének letöltése után bocsátható - közölte a törvényszék hétfőn az MTI-vel. Sajtóhírek szerint a férfit korábban egy pincérnő megölése miatt tizenkét év fegyházra ítélték.
Az előző szabadságvesztésből nem sokkal korábban szabaduló vádlott 2011-ben megismerkedett a pultosként dolgozó sértettel. Rövidesen összeköltöztek, de többször, h...
2019-02-04 18:32:19
Tizenkét év fegyházra ítéltek drogkereskedelem kísérlete miatt egy holland férfit
...
Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a jövedelemmel nem rendelkező vádlott egy magyar nővel élt élettársi kapcsolatban Komlón. Arra hivatkozva, hogy felújítja a lakást, 2016 tavaszán lezárta a kisszobát, ahova ezután csak ő járt be.
A férfi kannabisz termesztéséhez szükséges berendezéseket - szellőztető és öntözőkészülékeket, lámpákat és időzítőket - szerzett be, és ...
2019-01-28 11:43:31
Krónika 8. rész (azonnali kérdések) - BŐVÍTETT (új: Orbán)
... Párbeszéd: biztonsági kockázatot jelent-e Paks?

Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd) azt a kérdést tette fel: biztonsági kockázatot jelent-e Paks a magyar emberek számára? Rámutatott: idén tizenkét alkalommal kellett csökkenteni az erőmű teljesítményét különféle hibák miatt.
Szerinte ennek az az oka, hogy a korábbinál ritkábban cserélik az üzemanyagot, ellenőrzik és tar...
2018-10-01 19:24:26
Krónika 8. rész (azonnali kérdések)
... Párbeszéd: biztonsági kockázatot jelent-e Paks?

Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd) azt a kérdést tette fel: biztonsági kockázatot jelent-e Paks a magyar emberek számára? Rámutatott: idén tizenkét alkalommal kellett csökkenteni az erőmű teljesítményét különféle hibák miatt.
Szerinte ennek az az oka, hogy a korábbinál ritkábban cserélik az üzemanyagot, ellenőrzik és tar...
2018-10-01 18:03:43
Tizenkét év fegyházat kapott a csepeli trafikrabló
... lemondott a tárgyalás jogáról.
Az elsőfokú bíróság a vádlottat mint különös visszaesőt ötrendbeli - egy esetben csak megkísérelt - fegyveres rablás bűntettében mondta ki bűnösnek, ezért tizenkét év fegyházbüntetésre ítélte, és kimondta, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.
A férfi három XXI. kerületi és egy XXII. kerületi dohányboltot rabolt ki valódi fegyvernek l...
2018-09-20 17:52:58
Tizenkét évet kapott az ékszerbolti késes rabló
...
A vádirat szerint a 37 éves férfi április 24-én bement egy IX. kerületi ékszerüzletbe, ahol vásárlást színlelt. Az eladóval félretetetett egy arany ékszert azzal, hogy majd visszajön és kifizeti. Azonban mikor visszatért, kést vett elő és az ékszerek átadását követelte.
A sértett nem engedelmeskedett, ezért a vádlott azzal fenyegette, hogy leszúrja, majd a késsel a sérte...
2018-09-19 12:41:45
1 2 3 ...15 16 ..23 24 ..29 30 31 
Címkék: Szentimrei Jenő, Andreu Van, Oriol Junqueras, Raül Romevát, Generál Karaffa, Kocsis-Cake Olivio, ügyészek szerint, katalán vezetők, függetlenségi vezetők, bírósági eljárás, élettársát Maglódon, holland férfit, csepeli trafikrabló, ékszerbolti késes, fenti érvek, alkotmányos rend, ügyészséggel ellentétben, tizenkét vádlott, katalán kormány, ügyvéd szerint, olyan alapvető, katalán függetlenségi, tizenkét diák, vádlott rettenetes, törvényszék hétfőn, férfit korábban, pincérnő megölése, pultosként dolgozó, magyar nővel, férfi kannabisz, kérdést tette, magyar emberek, erőmű teljesítményét, korábbinál ritkábban, tárgyalás jogáról, elsőfokú bíróság, vádlottat mint, esetben csak, férfi három, vádirat szerint, eladóval félretetetett, arany ékszert, ékszerek átadását, vádlott azzal, drogkereskedelem, engedelmeskedett, bűncselekményben, háromnegyedének, elnökhelyettest, teljesítményét, berendezéseket, összeköltöztek, megismerkedett, termesztéséhez, függetlenségi, ékszerüzletbe, félretetetett, megkezdődött, megrendezése,
© 2013 TVN.HU Kft.