Belépés
Migránsok halála - Jogerősen életfogytiglant kapott négy vádlott
... szabadságra, legkorábban harminc év letöltése után.
Tíz vádlottat társtettesként elkövetett embercsempészés bűntettéért mint bűnszervezet tagját marasztalt el a bíróság, őket négy és tizenkét év közötti börtönbüntetésre ítélve. Ezek a vádlottak nem bocsáthatók feltételes szabadságra.
A táblabíróság döntésével súlyosította az emberölés miatt is elmarasztalt vádlottakra a ...
2019-06-20 11:01:14
Migránsok halála - Részvétüket fejezték ki a vádlottak
... utolsó szó jogán azt állította, nem tudott a csoport tevékenységéről, nem foglalkozott embercsempészéssel. A libanoni férfi azt mondta, évek óta autókereskedőként dolgozott, a vádlottaknak tizenkét járművet értékesített, és amikor rájött, mire használják azokat, értesítette a bolgár hatóságokat.
Az embercsempészés miatt elmarasztalt vádlottak, akik más, a tragédiában nem érin...
2019-06-14 10:41:13
Migránsok halála - A büntetés enyhítését kérte az elsőrendű vádlott védője
... bocsáthatók feltételes szabadságra.
A parndorfi ügyként ismertté vált esetben tíz vádlottat társtettesként elkövetett embercsempészés bűntettéért marasztalt el a bíróság, őket három és tizenkét év közötti szabadságvesztésre ítélve.
Az elsőfokú ítélet szerint az elsőrendű vádlott hazájából, Afganisztánból embercsempészek segítségével jutott el Európába. A magyar-szerb hat...
2019-06-14 07:06:11
Migránsok halála - A bolgár tolmács cseréjét rendelte el a bíróság
... fegyházbüntetéssel sújtotta, kimondva, nem bocsáthatók feltételes szabadságra.
Tíz vádlottat társtettesként elkövetett embercsempészés bűntettéért marasztalt el a bíróság, őket három és tizenkét év közötti szabadságvesztésre ítélve.
Az ítélet ellen valamennyi vádlott és védő felmentésért vagy enyhítésért fellebbezett. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség a Kecskeméti Törv...
2019-06-06 12:31:09
Migránsok halála - Elkezdődött a másodfokú tárgyalás a Szegedi Ítélőtáblán
...
A vádlottakat egyenként, külön járművekkel szállították a táblabíróság épületébe. A tizenkét férfit kéz- és lábbilincsben vezették elő a csuklyát és taktikai mellényt viselő fegyőrök. A vádlottak közül ketten szökésben vannak, ügyüket távollétükben bírálja el az ítélőtábla.
Mezőlaki Erik tanácsvezető bíró bejelentette, bizonyítást vesznek fel.
Az első fokon eljáró K...
2019-06-06 09:52:38
Külföldieknek hamis magyarországi lakcímet biztosító csoport tagjai ellen emeltek vádat
... beszerzésében, kitöltésében, benyújtásában, valamint olyanok keresésében, akik vállalták, hogy fiktív szállásadóként a lakcímbejelentő lapokat aláírják. Az egyik önkormányzati dolgozó tizenkét esetében szállásadóként is feltüntette magát. A többi vádlott szállásadóként írta alá a fiktív lakcímbejelentési lapokat.
A vád szerint az egyik településen összesen 52, míg a másik tel...
2019-06-06 09:41:19
Migránsok halála - Kezdődik a másodfokú tárgyalás a Szegedi Ítélőtáblán
... ki bűnösnek, ezért őket 25 év fegyházra ítélte, kimondva, hogy nem bocsáthatók feltételes szabadságra.
Tíz vádlottat embercsempészés bűntettéért marasztalt el a bíróság, három és tizenkét év közötti szabadságvesztésre ítélve őket.
Három szökésben lévő vádlott esetében a bíróság távollétükben döntött, de egy bolgár férfit európai elfogatóparancs alapján februárban Francia...
2019-06-06 07:04:14
Csaknem két év börtönre ítélték egy szállodai csalót
... éjszakát töltött Cserkeszőlőn egy apartmanházban, februárban két hetet Kőröstetétlen egyik vendégházában, márciusban Tiszakürtön tizenhárom éjszakára szállt meg egy lakóháznál, majd Szolnokon tizenkét éjszakára a Tisza Szálló vendége volt. Áprilisban szintén egy szolnoki vendégházban töltött el öt éjszakát a vádlott, de sem szándéka, sem lehetősége nem volt arra, hogy fizessen a s...
2019-03-12 10:07:38
Akár tizenkét évet is kaphat a légpuskával emberekre lövöldöző férfi
...
A Fejér Megyei Főügyészség keddi közleménye szerint a Székesfehérvári Járási Ügyészség lőfegyverrel visszaélés bűntette, a köznyugalmat súlyosan megzavarva, fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette, valamint súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot az előzetes letartóztatásban lévő férfival szemben.
Az ügyészség emlékeztetett arra, hogy a v...
2019-02-19 09:21:11
Katalán válság - Az ügyészek szerint nem politikai elveik, hanem tetteik miatt indult per a katalán vezetők ell
... katalánokat külön nem, hanem a spanyol nép egészét illeti, "nem dönthetnek kevesek arról, ami mindenkié".
Az ügyészség a fenti érvek alapján 7 és 25 év közötti börtönbüntetéseket kért a per tizenkét vádlottjára, összesen öt különböző bűncselekményben, amelyek közül az alkotmányos rend veszélyeztetésének számító lázadás a legsúlyosabb.
Az ügyészséggel ellentétben nem látj...
2019-02-13 19:22:34
1 2 3 ...15 16 ..23 24 ..30 31 32 
Címkék: Szegedi Ítélőtáblán, Szegedi Fellebbviteli Főügyészség, Kecskeméti Törv, Mezőlaki Erik, Tisza Szálló, Fejér Megyei Főügyészség, Székesfehérvári Járási Ügyészség, büntetés enyhítését, elsőrendű vádlott, bolgár tolmács, másodfokú tárgyalás, szállodai csalót, légpuskával emberekre, ügyészek szerint, katalán vezetők, táblabíróság döntésével, emberölés miatt, csoport tevékenységéről, libanoni férfi, vádlottaknak tizenkét, bolgár hatóságokat, embercsempészés miatt, parndorfi ügyként, elsőfokú ítélet, ítélet ellen, vádlottakat egyenként, táblabíróság épületébe, tizenkét férfit, vádlottak közül, első fokon, lakcímbejelentő lapokat, egyik önkormányzati, többi vádlott, fiktív lakcímbejelentési, egyik településen, bíróság távollétükben, bolgár férfit, szolnoki vendégházban, köznyugalmat súlyosan, előzetes letartóztatásban, ügyészség emlékeztetett, fenti érvek, alkotmányos rend, ügyészséggel ellentétben, börtönbüntetésre, bűncselekményben, letartóztatásban, székesfehérvári, embercsempészés,
© 2013 TVN.HU Kft.