|
|
|
4 adag
1kd tonhal
1 aprora vagott vöröshagyma
olivaolaj,citrom
örölt mustarmag,so
apritott petrezselyem
Az olajat,citromot,örölt mustarmagot,sot összekeverjük.A tonhalat egy villaval összetörjük a mar elkeszitett dessinget hozza adjuk es összekeverjük.
Apritott petrezselyemmel diszitjük.
Nagyon finom piritott kenye... |
2007-08-26 07:27:50 |
|
|
|
|
|
|
Tonhalas-cukkinis kagylótésztaű
Hozzávalók:
1 db póréhagyma
2 db bébicukkini
6-8 szem olívabogyó
1 fej hagyma
3 db szárított paradicsom
40 dkg tonhal
olívaolaj
1/2 citrom leve
só, bors
25 dkg kagylótészta
5 d... |
|
2007-08-09 14:09:03 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
35 dkg spagetti, 1 doboz tonhal-konzerv, 1 kis fej lilahagyma, 2 db paradicsom, 2 evőkanál olívaolaj, 1 csomag koktél mozzarella, 3-4 levél bazsalikom, só.
Elkészítése:
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagy serpenyőbe, majd tegyük hozzá a félbevágott és felkarikázott lilahagymát. Pároljuk egy percig, majd öntsük bele az ugyancsak félbe... |
2007-07-17 00:28:05 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalok:
40dkg penne(tollhegy)tészta
30dkg póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kaliforniai paprika
1 csokor petrezselyem
60dkg tonhal(konzerv)
8dkg olajbogyó
2 citrom
5dl tejszín
1dl fehérbor,olaj
kakukkfű,őrölt bors,só
Elkészítés:
A karikára vágott póréhagymát és az apró
kockákra vágott paprikát a zúzott fo... |
|
2007-07-02 09:39:13 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
A fasírthoz: 50 dkg főtt burgonya, 1 doboz tonhalkonzerv, 1 csokor zöldpetrezselyem, 1 teáskanál dijoni mustár, 1 tojássárgája, 3 evőkanál liszt, 2 szál újhagyma, zsemlemorzsa, só, darált bors. A salátához: 50 dkg koktélparadicsom, 1 kígyóuborka, 1 csokor petrezselyem zöldje, 3-4 evőkanál borecet, 3 evőkanál olívaolaj, 2 szál újhagyma, só, darált bors.
|... |
|
2007-05-29 00:31:51 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
4 adag megfőzött rizs, 1 doboz tonhalkonzerv, 1 csomag zöldspárga, 1 darab avokádó, 1 maréknyi zöldborsó, fél citrom leve, darált bors, só.
Elkészítése:
Tisztítsuk meg a spárgákat, fás végeit vágjuk le, majd vágjuk két centis darabokra. Dobjuk forrásban lévő sós vízbe a zöldborsóval együtt. Főzzük két percig, majd szedjük át egy hideg ví... |
2007-05-28 00:45:38 |
|
|
|
|
|
|
... sajtok, sörök, vajak, kenyerek nagy választékban. Ezen kívül borok, likőrök, fűszerolajak, mézek, tapenade-ok (ezek különböző ízesítésű, kenhető, sűrűre pépesített, krémes állagú szószok pl. tonhalas ízzel, vagy zöld fűszerekkel, amit előételként, falatnyi kis kétszersültre vagy pirítósra kenve kínálnak).
... |
2007-04-07 16:29:07 |
|
|
|
|
|
|
Még egy kis kapribogyóval fenséges!
kedvenc tészta , olajos tonhalkonzerv(ek), hagyma, tejföl, liszt, kapor
citrom, olaj, só (halleveskocka)
Felteszem a tésztát főni.
A konzerve(ke)t úgy nyitom fel, hogy egyenesen a serpenyőbe szűröm belőle az olajat.
Kockázom, majd beleforgatom a hagymát.
Mialatt sül, a tejfölt besűrítem egy kis lis... |
2007-01-19 12:42:22 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
1 doboz apróra vágott tonhal konzerv, 1 Bambino sajt, 2 kanál mustár, 2 kanál vaj, 1 vöröshagyma apróra vágva, só, bors
Elkészítése:
Minden hozzávalót összedolgozunk, hogy jó kenhető legyen. Kicsit lehűtjük a hűtőben, hogy ne legyen túlságosan lágy.
... |
2007-01-05 00:38:59 |
|
|
|
|