|
|
|
... szelet)
Hozzávalók:
Torta alaphoz:
115 g darált háztartási keksz
5 g porcukor
60 g Rama
Krémhez:
1 tasak Dr. Oetker Joghurtos Tortakrém
450 g natúr joghurt
350g őszibarack
Díszítéshez:
400 g málna
1 tasak Dr. Oetker Expressz Tortazselé piros
250-300 ml forró víz
El... |
2013-06-16 11:04:22 |
|
|
|
|
|
|
..... ... |
|
2013-04-11 15:57:25 |
|
|
|
|
|
|
... 15-20 perc.
A tepsinek csak az alját szabad zsírozni, mert így lesz szép egyenes lap.
A normál tortához a masszát kettéosztva 2 formában sütjük, mert így magasabb lesz.
Tortakrém normál tortához:
25 dkg Rama margarint habosra kikeverni 20 dkg porcukorral.
1-2 dl tejből cukor nélkül krémet főzünk.
Ha a krém kihűlt, a habos vajat apránként hozzáke... |
2011-03-20 08:31:04 |
|
|
|
|
|
|
... 15-20 perc.
A tepsinek csak az alját szabad zsírozni, mert így lesz szép egyenes lap.
A normál tortához a masszát kettéosztva 2 formában sütjük, mert így magasabb lesz.
Tortakrém normál tortához:
25 dkg Rama margarint habosra kikeverni 20 dkg porcukorral.
1-2 dl tejből cukor nélkül krémet főzünk.
Ha a krém kihűlt, a habos vajat apránként hozzáke... |
|
2011-02-13 09:37:13 |
|
|
|
|
|
|
Nők Lapja Konyha
Hogyan készítsünk csokoládédíszeket?
Nők Lapja Cafe
Papp Emese
2010. 04. 04.
Az ünnepi süteményeket és születésnapi tortákat mindenki szeretné még szebbé tenni, ezért most megmutatjuk, hogyan készíthetünk otthon csokoládédíszeket.
A házi és cukrászdai sütemények között az egyik legnagyobb különbség a dís... |
|
2010-10-24 16:16:53 |
|
|
|
|
|
|
... lehûtjük, majd felolvasztjuk a tortabevonó csokoládét, és bevonjuk vele a tekercseket. Hûtőben jól megdermed rajta a csokoládémáz. Sokáig eláll, nagyon finom sütemény.
Tortakrém (bibic1945)
Már csináltam pudingból krémet, ami megállt és könnyű meg finom volt.
Pudingot megfözni, picivel kevesebb tejjel, alig langyosra kihűteni és felverni 2 dl t... |
2009-12-04 01:46:49 |
|
|
|
|
|
|
A legeslegjobb csokimáz!!! Elronthatatlan!!!
Csokoládé glazúr tortákra
Hozzávalók: 4 evőkanál tej, 2 evőkanál kakaó, 4 evőkanál cukor, 5 dkg vaj (margarin nem jó!)
Egy kisebb lábosban összekeverem a cukrot a kakaóval. Hozzáöntöm a tejet, jól elkeverem és lassú tűzön főzöm, míg a cukor el nem olvad. Ekkor hozzáadom a vajat és folyamatosan keverve újra felfőzöm. Fényes... |
2009-05-21 10:33:41 |
|
|
|
|
|
|
Hableány :
Tortákra halfarokszerű hullámdíszeket nyomó cukrászipari alkalmazott.
... |
2007-04-07 14:32:39 |
|
|
|
|