Belépés
Továbbfejlesztik az uniós adórendszert az elektronikus kereskedelmi csalások ellen
...
Az uniós tagállamok pénteken megállapodásra jutottak, amelynek értelmében az adócsalás elleni küzdelemért felelős hatóságok hozzáférhetnek majd az online vásárlásokra vonatkozó adatokhoz, ami megkönnyíti az ágazatban elkövetett, az EU-ban évente mintegy 5 milliárd euróra becsült áfacsalások elleni küzdelmet. Mindemellett a megállapodás elősegíti a kis- és középvállalkozások a...
2019-11-08 16:22:38
Újabb szakaszba lépett a lengyel bírói fegyelmi kamara miatti uniós jogsértési eljárás
... nyomon követés tekintetében.
Létrehoznak egy valamennyi uniós tagállamra kiterjedő jogállamisági felülvizsgálati ciklust, amelynek keretében évente jelentés fog készülni, továbbfejlesztik az igazságügyi eredménytáblát, illetve lépéseket tesznek a jogállamiság európai kultúrájának előmozdítása érdekében - tájékoztattak.
"Az elmúlt öt évben számos különböző támadás érte a ...
2019-07-17 17:02:37
Már mobilfizetéssel is lehet jegyet váltani a fővárosi állatkertbe
... digitalizált belépőjegy szolgáltatások kiszolgálására, ami tartalmazza a mobilfizetéssel történő jegyvásárlást és ellenőrzést. Terveik szerint az együttműködésüket az állatkerttel később továbbfejlesztik, és a budapesti állatkerti belépőjegy tartalmazhatja majd a tömegközlekedés költségét is. Veres Mihály szerint a mobilfizetési rendszer szolgáltatásai iránt jelentős az igény, 201...
2019-07-04 11:32:32
Enneagram - Hármas Archetípus Szintjei
... megélése itt és most - az összes dicsőséggel és gonddal együtt, ami emberi mivoltunkkal jár. Önmaguk elfogadásával a legegészségesebb Hármasok felelősséget vállalnak azért is, hogy továbbfejlesztik valódi énjüket, és ebbe szerteágazó tehetségeik és képességeik kibontakozása éppúgy beletartozik, mint gyengeségeik és korlátaik elegáns elfogadása.

Az egészséges Hármasok ez...
2019-01-29 11:49:05
Öt ország rotaristái indítanak közös humanitárius programokat
... klubok csaknem két évtizede minden nyáron közös egyhetes tábort szerveznek a három ország hátrányos helyzetű gyermekeinek a Dél-Alföldön - tudatta a kormányzó. Hozzátette: a jövőben továbbfejlesztik ezt a kezdeményezést.
Bővítik a Rotary cserediákprogramjait, és mindenhol kiválasztanak egy-egy programot, amelybe a szomszédos országok klubjai is bekapcsolódhatnak.
Vladimi...
2019-01-13 12:49:07
A Mercedes-Benz megkezdi új autógyárának építését Kecskeméten
... különböző modellek a kompakt autóktól a hátsókerék-meghajtású limuzinon át a különböző meghajtással rendelkező járművekig, az elektromos autókat is beleértve.
Elmondta, ezzel továbbfejlesztik a Factory 56 gyártási koncepcióját, és új fejezet kezdődik a Mercedes történetében.
Az új gyár présüzemből, karosszériaüzemből, felületkezelő és összeszerelő üzemből áll majd és szé...
2018-06-05 18:47:13
Simicskó: a leplezett veszélyek jelentik a legnagyobb kihívást
... honvédségen belül létrehoznak egy kibervédelmi parancsnokságot. Ennek előkészületi munkái már megkezdődtek - tette hozzá.
Ezzel együtt a védelemtechnológiai kutatóintézetet is továbbfejlesztik. A katonadiplomácia erősítése érdekében pedig több országban újranyitják a véderő attaséhivatalokat - fejtette ki Simicskó István.
A miniszter elmondta: napjainkban hagyományos kat...
2018-03-05 12:52:10
OGYÉI: kétmilliárd forintos fejlesztés a betegbiztonság erősítésére
... orvosok, gyógyszerészek munkáját - emelték ki.
Azt írták: az adatbázisban mintegy kilencezer készítmény adatai lesznek elérhetők. Ezzel együtt a minőségértékelési rendszert is továbbfejlesztik, továbbá egy laboratóriumi rendszert is kiépítenek.
Emellett megújul és a betegek számára "értelmezhetőbbé", kereshetővé válik a klinikai-és a beavatkozással nem járó vizsgálatok a...
2018-01-22 18:04:18
Létrejön a varsói gettó múzeuma
... októberében már átadták a Lengyel Zsidóság Történeti Múzeumának (POLIN) több mint 4000 négyzetméteres kiállítási területű épületét is.
Glinski azt is kilátásba helyezte, hogy továbbfejlesztik a délkelet-lengyelországi Markowában 2016 tavaszán megnyitott Ulma-múzeumot, amelynek tárlata a holokauszt áldozatainak és a második világháború alatt mintegy 40-100 ezer zsidót megment...
2017-11-17 19:03:57
Czibere: továbbfejlesztik a Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatást
...
Czibere Károly közölte, áprilisban hirdetett meg a kormány egy négymilliárd forintos keretösszegű pályázatot a Országos Fogyatékosságügyi Tanács tagjainak, ezen a kiíráson nyert a Sinosz.
A kormány minden eszközzel igyekszik segíteni a fogyatékossággal élőket, így a siketeket és a nagyothallókat is, hogy minél önállóbb életet élhessenek, ebben a törekvésében pedig kiemel...
2017-11-17 11:02:10
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Hármas Archetípus Szintjei, Veres Mihály, Simicskó István, Lengyel Zsidóság Történeti Múzeumának, Czibere Károly, Országos Fogyatékosságügyi Tanács, uniós adórendszert, elektronikus kereskedelmi, lengyel bírói, fővárosi állatkertbe, leplezett veszélyek, legnagyobb kihívást, betegbiztonság erősítésére, varsói gettó, uniós tagállamok, adócsalás elleni, online vásárlásokra, ágazatban elkövetett, megállapodás elősegíti, valamennyi uniós, igazságügyi eredménytáblát, jogállamiság európai, mobilfizetéssel történő, állatkerttel később, budapesti állatkerti, tömegközlekedés költségét, mobilfizetési rendszer, összes dicsőséggel, legegészségesebb Hármasok, egészséges Hármasok, három ország, jövőben továbbfejlesztik, szomszédos országok, kompakt autóktól, különböző meghajtással, elektromos autókat, kibervédelmi parancsnokságot, katonadiplomácia erősítése, véderő attaséhivatalokat, miniszter elmondta, adatbázisban mintegy, minőségértékelési rendszert, laboratóriumi rendszert, betegek számára,
© 2013 TVN.HU Kft.