Belépés
EP-szakbizottság: ismét vitáztak a magyar jogállamiságról
... zöldpárti EP-képviselő sajnálatosnak nevezte, hogy a jogállamiság magyarországi helyzete romlik, ami azt mutatja, hogy a meglévő eszközök nem elégségesek az uniós normák betartatásához. További, új eszközök létrehozására van szükség - jelentette ki.
Ha ilyen állapot Magyarországon előfordulhat, akkor máshol is hasonlóan alakulhat a jogállamiság helyzete. Ameddig arra még lehe...
2019-11-21 20:21:59
Befejeződött Európa legnagyobb szabású hídépítése
... amelytől a térségbeli gazdaság fellendülését remélik.
A forgalom megindításával befejeződött Európa legnagyobb hídépítése, amely ugyan sok pénzbe került, de sok új esélyt is ad és a további növekedés alapját jelenti a környéken élőknek - mondta a hídavató ünnepségen Volker Wissing, Rajna-vidék-Pfalz tartomány gazdasági minisztere.
A Hochmoselbrücke Németország második l...
2019-11-21 19:21:54
Szigeti Szabolcs: Magyarország rohamtempóban lép előre a digitális technológia felhasználásában az egészségügyi
... háziorvosok 80, a gyógyszertárak 100, a járóbeteg-ellátók 75-80 százaléka csatlakozott ehhez a rendszerhez. A gyógyszerfelírások 60 százaléka már az EESZT rendszeren keresztül történik. További fejlesztéseket kell végrehajtani, és a kormány már a jövő év végére teljes körűvé akarja a tenni a digitális képalkotó leleteknek a szolgáltatók közötti továbbküldését és elérhetőségét, ami...
2019-11-21 17:11:36
Kislányt hagytak a kecskeméti megyei kórház inkubátorában
... Ilyenkor még hagynak néhány percet a szülőknek, hogy elbúcsúzhassanak a gyermektől és megőrizhessék anonimitásukat, majd szakképzett munkatársak kezébe kerül az újszülött.
A csecsemő további sorsáról később, számos vizsgálat után a gyámhivatal intézkedik, de hat héten át még jelentkezhetnek a szülei is érte - ismertette a szóvivő.
Hasonló eset először 2012 januárjában t...
2019-11-21 15:51:33
Több mint 25 millió forintért kelt el egy Fabergé-készlet a BÁV árverésén
... milliós eladási árral a művész szobrászi gyökereiből táplálkozó nagyméretű térplasztikája, míg a Picassót idéző, halakkal díszített art deco padlóváza 1,32 millió forintért kelt el. Gádor további alkotásai is jelentős áremelkedések mellett cseréltek gazdát, és ugyancsak életműrekordot ért el Gorka Lívia Maghasadás című alkotása, amelynek árát 1,8 millió forintnál ütötték le.
...
2019-11-21 15:42:44
Atlétikai vb 2023 - Budapest három díszpolgára a rendezés mellett
... hosszú távon kínálhatna sportolási lehetőséget az egyetemi hallgatóknak, továbbá a nagyközönségnek, futóknak, a szabadidősport szerelmeseinek.
"Ha megvalósul e beruházás, az számos további infrastrukturális és közlekedési fejlesztést von maga után, Budapest egy újabb része válhat méltóvá egy európai világvároshoz, amelynek előnyeiből minden budapesti polgár részesülhet." - zá...
2019-11-21 15:01:32
Tuzson Bence: a hatékonyság, a szaktudás és a felelősség erősíti a magyar gazdaságot
... ügynökség működését ismertetve Velikovszky László beszerzési igazgató arról beszélt: a szervezet létrejöttének legfontosabb célja az egységesítés, egyszerűsítés, valamint az átláthatóság további erősítése az állami informatikai beszerzések területén. Emellett az év végéig csaknem 100 fősre bővülő DKÜ feladata az informatikai költések felmérése az állami és kormányzati szférában....
2019-11-21 14:41:30
Brit választások - Új Brexit-megállapodást és újabb népszavazást ígér a Munkáspárt választási programja
... döntést, amelyet a brit nép az új népszavazáson hoz.
A programban nem szerepel ugyanakkor, hogy a népszavazáson a munkáspárti kormány az általa kötendő új Brexit-megállapodás vagy a további brit EU-tagság mellett kampányolna, és az erre vonatkozó kérdésre Jeremy Corbyn sem adott egyértelmű választ a program birminghami bemutatóját követő sajtótájékoztatón.
A Labour vezet...
2019-11-21 14:12:00
Varga Mihály: az elmúlt években stabilan nőttek a biztosítók díjbevételei
... intézményi befektető Európában, a befektetések értéke elérte az összesített uniós GDP 58 százalékát.
Magyarországon is jelentős befektető a biztosítási ágazat, de van még tere a biztosítók további erősödésének, az életbiztosítások, az egészségbiztosítások és a vagyonbiztosítás területén még nem érték el az uniós átlagot - tette hozzá.

A biztosítótársaságok Magyaror...
2019-11-21 13:54:34
Krónika 18. rész (Országgyűlés működése, házszabály)
... ezeket a módosításokat be akarja vezetni.
Hajdu László (DK) úgy értékelt: a kormányoldal "ovisnak" nézi az ellenzéki képviselőket. Szerinte ha elfogadják a módosításokat, akkor az további gyűlöletet kelt a kormányoldal és az ellenzék között.
Gyüre Csaba (Jobbik) szerint mindenki a Ház méltóságát akarja megőrizni, de amikor a kormányoldal rendre nem tartja be a parlamenta...
2019-11-21 12:51:22
1 2 3 .....5650 5651 ...8476 8477 ...11300 11301 11302 
Címkék: Befejeződött Európa, Szigeti Szabolcs, Tuzson Bence, Varga Mihály, Volker Wissing, Hochmoselbrücke Németország, Gorka Lívia Maghasadás, Velikovszky László, Jeremy Corbyn, Hajdu László, Gyüre Csaba, magyar jogállamiságról, digitális technológia, kecskeméti megyei, rendezés mellett, felelősség erősíti, magyar gazdaságot, elmúlt években, biztosítók díjbevételei, jogállamiság magyarországi, meglévő eszközök, uniós normák, jogállamiság helyzete, térségbeli gazdaság, forgalom megindításával, további növekedés, környéken élőknek, hídavató ünnepségen, járóbeteg-ellátók 75-80, digitális képalkotó, szolgáltatók közötti, csecsemő további, gyámhivatal intézkedik, művész szobrászi, egyetemi hallgatóknak, szabadidősport szerelmeseinek, számos további, újabb része, európai világvároshoz, szervezet létrejöttének, átláthatóság további, állami informatikai, informatikai költések, munkáspárti kormány, általa kötendő, további brit, erre vonatkozó, program birminghami, befektetések értéke, összesített uniós,
© 2013 TVN.HU Kft.