Belépés
Hitelminősítés - Pozitívra javította Szerbia államadós-osztályzatának kilátását a Standard & Poor's
... spekulatív kategóriában van, két fokozattal a befektetési ajánlású besorolási sáv alapszintje, a "BBB mínusz" alatt.
Az S&P az osztályzati kilátás péntek éjjel Londonban bejelentett javításának indoklásában közölte: a pozitív kilátás azt jelzi, hogy megnőtt Szerbia tizenkét hónapon belüli felminősítésének esélye.
A cég szerint az osztályzati kilátás pozitív felülvizsgála...
2018-12-14 23:57:42
Krónika 8. rész (kérdések, napirend után)
... létezik munkavédelmi érdekképviselet. Jelenleg már a húsz fős cégek dolgozói is választhatnak munkavédelmi érdekképviselőt, a szakszervezetek pedig szintén sokat tehetnek a munkakörülmények javításának érdekében - tette hozzá.
Az MSZP a fogyatékos fiatal felnőttekről
Szabó Sándor (MSZP) arról beszélt, hogy korábban a kormányzat ígéretet tett a fogyatékos fiatal felnőttek...
2018-06-25 18:32:42
Letette esküjét Milo Djukanovic új montenegrói államfő
... Montenegrónak nincsenek nyitott kérdései egyetlen szomszédos országgal sem, és jó kapcsolatokat ápol az Európai Unió országaival is, ő pedig elnökként ezeknek a kapcsolatoknak a további javításán dolgozik majd. Kitért mindazonáltal arra, hogy az országnak nem ígéretekre van szüksége, nem kell az sem, hogy Brüsszel 2025-ös csatlakozási dátumot tűzzön ki, Podgorica kiérdemelte, hogy...
2018-05-20 13:01:32
Magyar Iparszövetség: a bérek növelésére kell fordítani az adócsökkentésből maradó forrást
... abban, hogy 2018-ba...
2017-12-27 07:04:58
GKI: a nemzetközi intézmények szerint most kellene megalapozni a tartós növekedést
... EU-forrásoktól való túl erős függés lazítására, az államháztartási hiány csökkentésének, az intézményrendszer piacgazdasági szemléletű átalakításának és a nem költségoldali versenyképesség javításának szükségességére hívják fel a figyelmet, hangsúlyozva, hogy a belső kereslet által hajtott növekedés rontani fogja az egyelőre kiváló külső egyensúlyt is.
A GKI kiemeli, a beruhá...
2017-12-04 07:05:19
Német-török viszály - Őrizetbe vettek Törökországban további két német állampolgárt
... Európai Unió tárgyaljon az EU-Törökország vámunió továbbfejlesztéséről.
A kancellár kedden a hagyományos nyári sajtótájékoztatóján aláhúzta, hogy a német-török kormányzati kapcsolatok javításának feltétele a német megítélés szerint a szabadságuktól Törökországban ok nélkül megfosztott német állampolgárok szabadon bocsátása. Hozzátette, hogy elkerülhetetlennek tartja az irányv...
2017-09-01 18:33:30
Helyettes államtitkár: 500 millió forint hitelt vettek fel a patikusok a gyógyszerészi hitelprogram keretében -
... években közösen dolgoztak a kamarával a patikák gazdasági stabilitásának visszaállításán, a tulajdonosi program megalkotásán és végrehajtásán, valamint a fiatal gyógyszerészek helyzetének javításán.
Úgy vélte, mind a három pontban komoly előrehaladást értek el, és komoly elégtétel 67 év után, hogy idén januártól gyógyszerészi többségi tulajdonba kerültek a patikák.
Nyi...
2017-07-28 15:02:51
Helyettes államtitkár: 500 millió forint hitelt vettek fel a patikusok a gyógyszerészi hitelprogram keretében
... években közösen dolgoztak a kamarával a patikák gazdasági stabilitásának visszaállításán, a tulajdonosi program megalkotásán és végrehajtásán, valamint a fiatal gyógyszerészek helyzetének javításán.
Úgy vélte, mind a három pontban komoly előrehaladást értek el, és komoly elégtétel 67 év után, hogy idén januártól gyógyszerészi többségi tulajdonba kerültek a patikák.
Nyi...
2017-07-28 13:42:32
Moszkva: az amerikai szankciók akadályozzák a kétoldalú viszony normalizálását
... történtek "nem foghatók fel józan ésszel".
"Ennek a törvénytervezetnek a szerzői és a támogatói nagyon komoly lépést tesznek afelé, hogy megsemmisítsék az Oroszországgal fennálló viszony javításának perspektíváját" - fogalmazott a vezető diplomata.
Rjabkov szerint ugyanakkor Moszkvát "nem ragadják el az indulatok", és továbbra is keresni fogja az Oroszország és az Egyesü...
2017-07-26 11:02:32
Az Egyesült Államok ukrajnai különmegbízottja Kelet-Ukrajnába, Kijevbe és Európába indult
... kelet-ukrajnai szeparatisták között 2015-ben megkötött tűzszünetet rendszeresen megsértik, és Washington részben erre a konfliktusra hivatkozik mint az amerikai-orosz viszony lényeges javításának egyik fő akadályára. Donald Trump amerikai elnök kormányzatának eddig nem sikerült eredményt elérnie Moszkvánál sem a kelet-ukrajnai szakadárok támogatásának megszüntetése, sem a Krím vis...
2017-07-21 22:25:05
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Milo Djukanovic, Magyar Iparszövetség, Egyesült Államok, Szabó Sándor, Európai Unió, Donald Trump, bérek növelésére, adócsökkentésből maradó, nemzetközi intézmények, tartós növekedést, gyógyszerészi hitelprogram, amerikai szankciók, kétoldalú viszony, befektetési ajánlású, osztályzati kilátás, pozitív kilátás, szakszervezetek pedig, munkakörülmények javításának, fogyatékos fiatal, kormányzat ígéretet, további javításán, államháztartási hiány, intézményrendszer piacgazdasági, belső kereslet, egyelőre kiváló, kancellár kedden, hagyományos nyári, német-török kormányzati, német megítélés, szabadságuktól Törökországban, patikák gazdasági, tulajdonosi program, fiatal gyógyszerészek, három pontban, támogatói nagyon, vezető diplomata, konfliktusra hivatkozik, amerikai-orosz viszony, kelet-ukrajnai szakadárok, adócsökkentésből, munkakörülmények, különmegbízottja, felminősítésének, államháztartási, szakszervezetek, visszaállításán, szükségességére, versenyképesség, érdekképviselőt, érdekképviselet,
© 2013 TVN.HU Kft.