Belépés
EY: jelentős nyereséget hozhatnak a vállalati felvásárlások
... részvénytulajdonosi hozama (TSR) pedig egy évtized alatt 25 százalékponttal lett magasabb azokhoz képest, akik nem változtattak a tevékenységükön.
Az EY arra számít, hogy az egészségügyben a tranzakciókat fellendítik a nagyvállalatok innovatív felvásárlásai. A folyamat nyertesei elsősorban sejt- és génterápiával foglalkozó cégek lehetnek. A média és telekommunikációs piacon ...
2020-08-12 11:51:36
... 6. részlet...
... pénzt. Aztán felhívtam a jegybankot és a Zoli, az elnök közölte, hogy a kasszában csak nyolcszázhatvanhét forint van. Tudsz erre magyarázatot adni?

- Persze. A tranzakciókat, átutalásokat, csak ezerrel osztható összegekkel lehetett elvégezni. A nyolcszázhatvanhét pedig, ezerrel nem osztható.

- De nem kaptam fizetést! Én, aki létrehoztam, megal...
2011-03-22 18:50:45
1 
Címkék: vállalati felvásárlások, évtized alatt, tranzakciókat fellendítik, nagyvállalatok innovatív, folyamat nyertesei, elnök közölte, kasszában csak, százalékponttal, tevékenységükön, nagyvállalatok, egészségügyben, felvásárlásai, felvásárlások, tranzakciókat, génterápiával, magyarázatot, átutalásokat, változtattak, létrehoztam, összegekkel, fellendítik, elsősorban, jegybankot, foglalkozó, nyereséget, hozhatnak, vállalati, kasszában, felhívtam, innovatív, nyertesei, elvégezni, jelentős, magasabb, osztható, lehetnek, folyamat, lehetett, fizetést, részlet, azokhoz, ezerrel, évtized, közölte, kaptam, forint, persze, piacon, számít, hozama, képest, tudsz, megal, elnök, pedig, cégek, aztán, média, pénzt, alatt,
© 2013 TVN.HU Kft.