Belépés
Izraeli választás - Sem a Likud, sem a Kék-fehér pár nem tud kormányt alakítani
... Liberman lesz, aki korábbi ígéretéhez hűen bejelentette, hogy szerinte csakis egységkormány jöhet létre, amelyben pártjával ő is szerepet vállal.
Izraelben nagy jelentőséget tulajdonítanak a 3,25 százalékos kiesési küszöb körüli pártoknak, mert bejutásuk, illetve kívül rekedésük döntő befolyással volt a politikai térkép kialakulására.
Az előrejelzések szerint most úgy tű...
2019-09-18 08:21:05
Lelki értelemben vett gazdagság
..."Jézus Krisztus elveti és elátkozza mindazokat, akik gazdagok lelki értelemben, vagyis azokat, akik sokra tartják magukat, és elmerülnek a földi gyönyörűségekben, akik igyekeznek kitűnni, és sokat tulajdonítanak maguknak a vagyonuk, nemesi származásuk, tisztségük, vagy tekintélyük ürügye alatt."

- Kálvin János -...
2019-09-14 22:00:14
Mit NEM mondott Teréz anya?
... köszönhető valószínűleg, hogy számtalan inspiráló mondatot köt hozzá az internet népe - ennek azonban a ,,fele sem igaz".
Híres idézetek, amiket Teréz anyának tulaj...
2019-09-07 16:26:52
Rozmaring alkalmazása
Az apró tűlevelekre emlékeztető, friss illatú rozmaring nagyszerű kiegészítője a tavaszi ételeknek, csirkének vagy bárányhúsnak, de nemcsak ezért érdemes rendszeresen fogyasztani: az agyunknak, a hangulatunknak és a testünknek is jót tesz.
..........
A rozmaring a medit...
2019-09-02 17:07:29
Andrzej Duda: helyre kell állítani Ukrajna 2014 előtti területi egységét
...
Zelenszkij elnöki minőségében először tesz hivatalos látogatást Lengyelországban, és ez egyben első külföldi útja megválasztása után, aminek Varsóban nagy jelentőséget tulajdonítanak. Zelenszkij szombaton tárgyal a tervek szerint Mateusz Morawiecki miniszterelnökkel és Stanislaw Karczewskivel, a szenátus elnökével is, vasárnap pedig részt vesz a második világháború kitöréséne...
2019-08-31 15:41:36
Az ercsi Mária ösvényein
... madarak, a leveleken át beszűrődő napfény. Szép itt. Mintegy a rejtekben bukkanunk ki a csobogó vízhez, és frissülünk fel a nyári kánikulában.
- A víznek ma is csodatévő erőt tulajdonítanak. Az 1950-es évekből származó plébániai feljegyzés számos gyógyulást tart számon, olyan emberek vallomásait, akiket hordágyon hoztak le a forráshoz, és saját lábukon mentek fel a meredeken....
2019-08-15 12:14:08
18. évközi hét csütörtök 08.08
... mutatnak, hogy valamelyik újraéledt prófétának tartják őt, Isten emberének, Isten küldöttének. És bizonyára az is benne van ezekben a vélekedésekben, hogy valamilyen sajátos küldetést tulajdonítanak neki, de nem mondják ki, nem vallják meg azt, hogy ő a Messiás.
Ezt követően Jézus a tanítványok véleményére kíváncsi. Nyilvánvalóan ők állnak hozzá a legközelebb, ők ismerhetik ...
2019-08-08 10:19:31
Hűség
... és igaz, hogy megbocsássa bűneinket, és megtisztítson minket minden gonoszságtól (1Jn 1,9). Szavai igazak, ígéretei bizonyosak, útjai megbízhatók.

Ha az emberek nem is tulajdonítanak valami nagy értéket a hűségnek, Isten azonban igen. Az Úr Jézus ezekkel a szavakkal dicsérte meg tanítványait hűségükért: ,,Ti vagytok azok, akik megmaradtatok velem kísértéseimben, és...
2019-07-16 12:35:52
Novemberben rendezik Romániában az elnökválasztást
... erejét képező Szociáldemokrata Párt augusztus 3-án tartandó kongresszusán dönt arról, kit indít az elnökválasztáson.
Romániában az elnökválasztásnak legalább akkora jelentőséget tulajdonítanak, mint a parlament megválasztásának. A közvetlenül megválasztott államfőnek ugyanis nemcsak jelképes szerepe van, hanem tényleges hatalommal bír számos fontos tisztségviselő - köztük a m...
2019-07-09 15:11:27
Világörökség - A betlehemi Születés temploma lekerült a veszélyeztetett helyszínek listájáról
... területen élő másik, szintén súlyosan veszélyeztetett fajra, a totoaba halra halásznak, a kis delfin pedig beleakad a kivetett hálókba. A totoaba úszóhólyagjának sokan gyógyhatást tulajdonítanak, így - főként Kínában - rendkívül nagy rá a kereslet.
Az UNESCO világörökségi bizottsága, amely július 10-ig ülésezik az azerbajdzsáni Bakuban, a vaquiták küszöbön álló kihalásának me...
2019-07-03 18:12:27
1 2 3 ..........................85 86 ..............128 129 ..............170 171 172 
Címkék: Andrzej Duda, Jézus Krisztus, Kálvin János, Mateusz Morawiecki, Stanislaw Karczewskivel, Szociáldemokrata Párt, ercsi Mária, betlehemi Születés, veszélyeztetett helyszínek, politikai térkép, előrejelzések szerint, földi gyönyörűségekben, internet népe, apró tűlevelekre, tavaszi ételeknek, tervek szerint, szenátus elnökével, második világháború, rejtekben bukkanunk, csobogó vízhez, nyári kánikulában, 1950-es évekből, tanítványok véleményére, szavakkal dicsérte, elnökválasztásnak legalább, parlament megválasztásának, közvetlenül megválasztott, totoaba halra, kivetett hálókba, totoaba úszóhólyagjának, azerbajdzsáni Bakuban, vaquiták küszöbön, megválasztásának, szociáldemokrata, elnökválasztáson, gyönyörűségekben, lengyelországban, veszélyeztetett, elnökválasztást, úszóhólyagjának, tulajdonítanak, kísértéseimben, vélekedésekben, hangulatunknak, tisztségviselő, kongresszusán, nyilvánvalóan, világörökségi, megmaradtatok, kialakulására, azerbajdzsáni, egységkormány, megtisztítson, megválasztott,
© 2013 TVN.HU Kft.