Belépés
Az érett személy elfogadja magát annak, aki."Az érett személy elfogadja magát annak, aki. Ezen azt kell értenünk, hogy nem akar más lenni, mint azon tulajdonságainak összessége, amelyeken lehetetlen változtatni, plusz fejleszthető képességeinek sajátos csokra, ami csak rá jellemző. E két dolog együtt tesz...
2021-01-13 10:18:26
Reumára, megfázásra és szívpanaszok kezelésére: kámfor


A kámfort érzéstelenítő tulajdonságainak köszönhetően számos betegség kezelésére használhatjuk. Bőrbe dörzsölve igen hatásos fájdalomcsillapító hatása van, ezért hátfájásra vagy akár idegbecsípődési fájdalmak enyhítésére is használhatjuk, segít az érzékeny idegek elzs...
2020-10-23 20:49:07
A petrezselyem, zeller és a kamilla közös titka a rák ellen
... hasonlították.

,,Képzeljenek el egy nagy edényt, amelyben a potenciálisan érintett fehérjék apró halak. Beletesszük a táplálékmolekulát az edénybe, és az csak a strukturális tulajdonságainak megfelelő fehérjéket vonzza. És tudjuk, hogy ez valódi kapcsolat, mert látjuk, ahogy a fehérjék és az apigenin egymáshoz kötődnek."

A további kísérletezés so...
2020-10-15 01:44:08
Torokgyulladásra - természetes módszerek
... amíg a fertőzés el nem múlik.

Íme a 10 legjobb otthoni gyógymód:
1. Almaecet
Az almabor ecet népszerű savas folyadék vírusölő, antibakteriális és gombaölő tulajdonságainak köszönhetően segíthet a torokgyulladás kezelésében. Tápanyagokban és vitaminokban is gazdag, amelyek serkentik az immunrendszer működését és kiegyensúlyozzák a szervezet pH-szintjét....
2020-10-12 14:53:10
"Nincsen bennem"
... vízesések adják a természetes muzsikát.
Lelkünk vágyakozik magasba repülni, mint a sas, és nyugalmat találni a korok kőszikláján egyedül. Ősi otthona a menny, amely Isten tulajdonságainak szikláiból épült, és fenséges repülésének terjedelme az örökkévalóság! ,,Uram, Te voltál hajlékunk nemzedékről nemzedékre!" (Zsolt 90,1) (J. R. Macduff)

,,Otthonom...
2020-08-26 08:06:44
Cordyceps gyógygomba és a tüdő egészséges működése
... gomba segítséget nyújthat számos tüdőbetegség tüneteinek az enyhítésében, mint pl. a krónikus bronchitis, asztma, tüdőgyulladás.

Ez elsősorban a gomba gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhető, melyek segítenek ellazítani a hörgők falát és javítják az oxigén felvételét.

Több tanulmány is arra a következtetésre jutott, hogy a cordyceps tágítja a hörgőket,...
2020-08-11 23:07:48
Laborértékek
... óriásmolekulák. A vérben szállítómolekulák, enzimek, antitestek és hormonok formájában fordulnak elő. Alacsony szintje a vízháztartás zavarát, míg emelkedett szintje a vér áramlási tulajdonságainak romlását okozhatja. A normálértéke 60-84 g/l.

Tiroxin (T4, fT4): A pajzsmirigy egyik hormonja, amely a szervezet anyagcseréjének sebességét szabályozza. Alacsony szintje eset...
2020-08-06 23:39:24
Nem csak édes, hasznos is: édesgyökér
... be lehet vetni gyomorfekély, gyomorégés esetén. Helyreállítja a gyomor és az egész emésztőrendszer működését. Ez a benne lévő glicirrizinsav gyulladáscsökkentő és immunerősítő tulajdonságainak köszönhető.

A Helicobacter pylori is oka lehet a gyomorfekély kialakulásának. Kutatások igazolják, hogy az édesgyökér rendszeres fogyasztása megakadályozza ennek a baktériumnak az...
2020-06-01 22:28:20
Ganoderma gyógyhatásairól
... családja, családi gazdaságuk híre már az országhatárokon is túljutott. Sok híres ember járt már nála megcsodálni birodalmát.

Nagyon fontos tudnunk, hogy a ganoderma előnyös tulajdonságainak megtartása csak megbízható, standardizált bio körülmények között, organikus termeléssel biztosítható.

Javaslatok a ganoderma fogyasztásához:
A ganoderma hatását erősí...
2020-05-25 22:48:21
A Jupiteréhez hasonló felhőöveket fedeztek fel a legközelebbi barna törpén
... a Szaturnuszon láthatókhoz hasonló felhőövek jeleit mutatja. Ez az első alkalom, hogy tudósok a poliametria technikáját használták Naprendszeren kívüli felhők, vagyis exofelhők tulajdonságainak meghatározásához.
A barna törpék a bolygóknál nagyobb, de a csillagoknál kisebb tömegű égitestek, tömegük jellemzően 13-80-szor nagyobb, mint a Jupiteré.
A Luhman 16A egy kettős ...
2020-05-06 10:51:41
1 2 3 ........28 29 ....42 43 ....56 57 58 
Címkék: érett személy, kamilla közös, tüdő egészséges, legközelebbi barna, kámfort érzéstelenítő, érzékeny idegek, nagy edényt, potenciálisan érintett, strukturális tulajdonságainak, apigenin egymáshoz, további kísérletezés, almabor ecet, torokgyulladás kezelésében, immunrendszer működését, szervezet pH-szintjét, természetes muzsikát, korok kőszikláján, krónikus bronchitis, hörgők falát, oxigén felvételét, következtetésre jutott, cordyceps tágítja, vérben szállítómolekulák, vízháztartás zavarát, normálértéke 60-84, pajzsmirigy egyik, szervezet anyagcseréjének, egész emésztőrendszer, benne lévő, gyomorfekély kialakulásának, édesgyökér rendszeres, ganoderma előnyös, ganoderma fogyasztásához, ganoderma hatását, első alkalom, poliametria technikáját, barna törpék, bolygóknál nagyobb, csillagoknál kisebb, tulajdonságainak, kiegyensúlyozzák, torokgyulladásra, meghatározásához, országhatárokon, gyógyhatásairól, idegbecsípődési, antibakteriális, következtetésre, anyagcseréjének, emésztőrendszer, fogyasztásához,
© 2013 TVN.HU Kft.