Belépés
Enneagram: Függelék
... fejezetét). Ezen a szinten jelennek meg azok az egészséges szociális jellemzők, amelyeket a típus másokkal szemben fejez ki. Az ego még a 2. szinten azonosult bizonyos pozitív tulajdonságokkal, s most cselekvések révén próbálja megerősíteni azokat. Amíg a személyiség, az ego és a védelmi rendszerek is működnek, a személy nem válhat komolyabban kiegyensúlyozatlanná, és képes arra, ...
2019-01-17 08:30:07
Egészséges táplálékok
... elpusztítják a rákos sejteket. A kénvegyületek pedig elősegíthetik a prosztata-, a vastagbél-, a mell- és a tüdőrák sejtjeinek halálát.

A gyömbér erős gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír és lelassíthatja a rákos sejtek növekedését. A gyömbér nagyon jó émelygés, migrén, izomfájdalmak és ízületi gyulladás enyhítésére.

A szőlő rezveratrolt tartalmaz, ami szá...
2019-01-11 11:52:05
Izületi fájdalom ellen - illóolajok
... szenvedők esetében megnövekedett fizikai funkciót és fájdalomcsökkenést, és ezzel együtt javuló életminőséget eredményez.

A tömjén- és a mirhaillóolaj is gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Együttesen enyhítik az ízületi gyulladást és a fájdalmat, egymással kombinálva pedig olyan erőteljes a hatásuk, mint egyes fájdalomcsillapító gyógyszereknek.
Forrás : [...
2019-01-11 11:43:12
Cékla gyógyhatásairól
... vérszaporítók, jó hatású a máj- és epehólyagpanaszok esetén, enyhít a menstruációs zavarokon és a klimaxos tüneteken.

A cékla jó vizelethajtó, vérképző, vértisztító, sebgyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Előnyös bél-, gyomor-, epeműködés, izomműködés segítésére. Aktiválja a szervezet védekező sejt-rendszerét.

Napi 10 deka nyersen lereszelt cékla rákmegelő...
2019-01-10 17:56:34
A fahéjolajról
... hatású, a fahéj olaj hatékonyan szünteti meg a belső és külső fertőzéseket. Egy 2002-es tanulmány szerint az olyan növényi olajok, mint például a fahéj olaj erős antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

6. Légzési problémák:
A fahéj olaj felszakítja a slejmet, ezért segít megszüntetni a megfázás, influenza és torokfájás tüneteit. Már egy kis adag fahéj olaj be...
2018-12-21 21:04:33
Érdekesség
... biztonságos és olcsó rákkezelési alternatívákat “- mondta Dr. Jeanne Drisko, a tanulmány társszerzője. És hozzátette: “Az intravénás C-vitamin potenciálisan rákölő tulajdonságokkal rendelkezik a tudományos kutatások és a korai klinikai adatok alapján."

A kutatók elismerték: a C-vitamint érintő további kutatásokat valószinűtlennek tartják, mert a gyógys...
2018-12-18 22:41:27
Ránctalanító egyszerűen - otthon
... antioxidánsokban, ezáltal mélyen a bőrbe hatolva segíti a ránctalanítást, táplálja, hidratálja a kiszáradt arcot. Pattanásos bőrre is bátran alkalmazhatod, mert gyullad...
2018-12-12 08:55:44
Érdekességek
... mint ezer jóslatot írt. Az ő idejében azonban eretnekségnek számított, ha valakinek hasonló képességei voltak. Azt tartották felőle, hogy az ördöggel cimborál, aki rendelkezik e tulajdonságokkal.

Nézzünk néhány érdekes jóslatot, amelyek be is teljesültek:

Különleges képességei már gyermekkorában megmutatkoztak. Egyik ismertebb története fiatalabb korában eset...
2018-12-11 21:13:28
Az Atya,Fiú és Szentlélek nevében kezdem meg ezt az új napot
...
Köszönöm, Atyám,hogy ezekkel a testi és lelki tulajdonságokkal alkottál meg engem!
Hálát adok néked, hogy megteremtetted a múló időt, mely halad, és az örökkévalóságba nyílik. Köszönöm a soha nem múló örökkévalóságot.
Köszönöm, hogy egyszer majd örökre belemerülök végtelen szeretetedbe,
s egy soha el nem
homályosuló örömet élvezhetek.
Köszönöm a b...
2018-12-08 09:39:43
A lime gyógyhatásairól
... trigliceridszintet.

A lime-ban lévő anyagok megkötik a szabad gyököket, ami csökkenti az oxidatív stresszt. Az antioxidáns flavonok, flavonoidok és limonoidok hatékony rákellenes tulajdonságokkal rendelkeznek. Megakadályozzák a vastagbélben, a mellben, a prosztatában, a hasnyálmirigyben, a gyomorban, a tüdőben és a vesékben a rákos sejtek növekedését.

A lime ...
2018-12-07 15:46:19
1 2 3 ..................115 116 .........173 174 ..........230 231 232 
Címkék: Jeanne Drisko, lime gyógyhatásairól, szinten jelennek, egészséges szociális, típus másokkal, védelmi rendszerek, rákos sejteket, kénvegyületek pedig, tüdőrák sejtjeinek, gyömbér erős, rákos sejtek, gyömbér nagyon, szőlő rezveratrolt, ízületi gyulladást, menstruációs zavarokon, klimaxos tüneteken, szervezet védekező, fahéj olaj, 2002-es tanulmány, olyan növényi, tanulmány társszerzője, intravénás C-vitamin, tudományos kutatások, korai klinikai, kutatók elismerték, bőrbe hatolva, kiszáradt arcot, ördöggel cimborál, múló időt, örökkévalóságba nyílik, lime-ban lévő, szabad gyököket, oxidatív stresszt, antioxidáns flavonok, valószinűtlennek, antioxidánsokban, tulajdonságokkal, hasnyálmirigyben, gyógyhatásairól, megakadályozzák, antibakteriális, örökkévalóságba, örökkévalóságot, ránctalanítást, megmutatkoztak, megteremtetted, gyermekkorában, gyógyszereknek, gyulladásgátló, alternatívákat, potenciálisan, vérszaporítók, mirhaillóolaj, eretnekségnek, életminőséget, alkalmazhatod, megnövekedett, elősegíthetik,
© 2013 TVN.HU Kft.