Belépés
Kutatás: a munkaerőhiány és a patikák működtetése a legnagyobb kihívás a gyógyszerészeknek
... gyógyszertár szabadon dönthetne.
Kitértek arra is: a beosztott gyógyszerészek - akik között többségben vannak a fiatalok - több mint fele úgy látja, nehézségekbe ütközik a patikai tulajdonszerzés, csak 17 százalékuk mondja azt, hogy ez nem probléma.
A Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetsége egyetért azzal: a legjobb megoldás az lenne, ha a szabályozás kizárólag a pat...
2018-11-21 21:28:14
Januártól ellenőrzik az ország biztonsági érdekét sértő külföldi befektetéseket
... infrastruktúrák, berendezések és eszközök üzemeltetési jogát, továbbá kezdheti meg a tevékenységét. A miniszter a bejelentés alapján megvizsgálja, hogy a külföldi befektető általi tulajdonszerzés vagy az üzemeltetési jog megszerzése sérti-e Magyarország biztonsági érdekét. Főszabály szerint 60 napja van a döntésre.
A miniszter akkor hozhat tiltó döntést, ha megalapozottan fel...
2018-10-02 10:21:16
Magyar Házat alakítanak ki az ukrajnai Lembergben
... miniszter bevonásával gondoskodjon arról, hogy a magyar állam egy kijelölt, csakne...
2018-07-02 21:23:57
Ellenőriznék a Magyarország biztonságát sértő külföldi befektetéseket
... tevékenység folytatásához nélkülözhetetlen infrastruktúrák, berendezések és eszközök üzemeltetési jogát. A miniszter a bejelentés alapján megvizsgálja, hogy a külföldi befektető általi tulajdonszerzés vagy az üzemeltetési jog megszerzése sérti-e Magyarország biztonsági érdekét. Főszabály szerint 30 napja van a döntésre.
A miniszter akkor hozhat tiltó döntést, ha megalapozotta...
2018-06-20 13:02:04
Új többségi tulajdonosa van a MET csoportnak
... jelentős európai energiakereskedő cégek körében. Átláthatóságot, függetlenséget és rugalmasságot biztosít, a munkatársaknak pedig erősebb ösztönző erőt ad. A menedzserek részéről az első tulajdonszerzés 2012-ben történt, szintén a MET ManCo AG-n keresztül, 10 százalékos részesedés megvásárlásával.
A Mol a tranzakcióval kapcsolatban az MTI érdeklődésére közölte: az elmúlt 11 é...
2018-05-30 09:21:20
Jelentős befolyást szerezhet a Konzum Nyrt. a CIG Pannónia Életbiztosító fölött
... és e szegmensekben a társaság komoly növekedési potenciált lát. Az MKB Bank Zrt. fölötti 49 százalékos befolyás megszerzését követően a CIG Pannónia Nyrt.-ben tervezett kölcsönös tulajdonszerzés a Konzum Nyrt. számára olyan hosszú távú stratégiai együttműködés, amely maximálisan illeszkedik a társaság befektetési politikájába.
A közlemény szerint a CIG Pannónia Nyrt. vezetős...
2017-12-12 14:41:18
Új tulajdonosokhoz került a Status Capital Tőkealap-kezelő Zrt.
...
A Status Capital kisebbségi tulajdonrészének megvásárlásáról szóló tranzakció lezárásához az MNB tudomásulvétele szükséges - jelezték.
Az Opimus Group a tulajdonszerzés mellett bejelentette, hogy a Status Capital Zrt., amely kockázati és magántőkealapok kezelésére is rendelkezik jogosultsággal, 6,5 milliárd forintos jegyzett tőkével, Status MPE néven magántőkealap nyilv...
2017-07-21 13:02:06
Németországban korlátozzák a vállalatok külföldi felvásárlását
...
A rendeletben szigorítják az EU-n kívüli vállalatok tulajdonszerzési bejelentési kötelezettségét, és az eddigi két hónapról négy hónapra emelik a legkevesebb 25 százalékos tulajdonszerzésről indított vizsgálat idejét.
Kiterjesztik az úgynevezett szektorspecifikus vizsgálat hatókörét, az eddiginél több gazdasági tevékenységnél kell megvizsgálni, hogy a tulajdonszerzés éri...
2017-07-12 22:08:23
Az Index.hu Zrt. a Magyar Fejlődésért Alapítvány tulajdonába került
... érvényesítette egy 2014 februárjában kötött megállapodás alapján fennálló opciós jogát, majd az így szerzett tulajdonát a "Magyar Fejlődésért Alapítványra" ruházta át.
Az alapítványi tulajdonszerzés célja, hogy továbbra is biztosított maradjon az Index.hu internetes portál "vezető piaci pozíciója, minőségi tartalomgyártó tevékenysége, függetlensége, valamint minél szélesebb t...
2017-04-20 19:54:21
Lízingszövetség: jelentősen bővült tavaly az európai lízingpiac
... szegmensben egyaránt jelentős átalakulás várható, mégpedig a termékek, szolgá...
2017-04-19 18:34:16
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Magyar Házat, Konzum Nyrt, Pannónia Életbiztosító, Status Capital Tőkealap-kezelő Zrt, Magyar Fejlődésért Alapítvány, Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetsége, ManCo AG-n, Bank Zrt, Pannónia Nyrt, Status Capital, Opimus Group, Status Capital Zrt, Status MPE, Magyar Fejlődésért Alapítványra, patikák működtetése, legnagyobb kihívás, ország biztonsági, ukrajnai Lembergben, vállalatok külföldi, európai lízingpiac, beosztott gyógyszerészek, patikai tulajdonszerzés, legjobb megoldás, szabályozás kizárólag, bejelentés alapján, külföldi befektető, miniszter akkor, magyar állam, munkatársaknak pedig, menedzserek részéről, első tulajdonszerzés, tranzakcióval kapcsolatban, társaság komoly, társaság befektetési, közlemény szerint, tulajdonszerzés mellett, rendeletben szigorítják, úgynevezett szektorspecifikus, eddiginél több, 2014 februárjában, alapítványi tulajdonszerzés, tulajdonszerzési, nélkülözhetetlen, tulajdonrészének, energiakereskedő, tulajdonszerzés, tulajdonosokhoz, megvásárlásáról,
© 2013 TVN.HU Kft.