Belépés
De jó lenne ha az emberek legalább ennyit tudnának a magyaro




DE JÓ LENNE, HA AZ EMBEREK LEGALÁBB ENNYIT TUDNÁNAK A MAGYAROKRÓL!


Amikor Enrico Fermi Nobel-díjas atomfizikust megkérdezték, hisz-e a földönkívüliek létezésében, így válaszolt:


,,Már itt vanna...
2023-02-07 15:00:30
Miért csüggedsz, én lelkem? Bízzál, Istenben!
...
1. Miért csüggedsz, én lelkem?
Miért csüggedsz énbennem?
Hiszen hálát adsz még az Úrnak,
Mikor a nehéz idők elmúlnak!
Miért csüggedsz, én lelkem?
Miért csüggedsz énbennem?

Refr: Bízzál, én lelkem,
Bízzál Istenben!
Bízzál, én lelkem!
Bízzál, lelkem, Istenben!

Coda: Hiszen hálát adsz még az Úrnak,
Mikor a ne...
2023-02-07 13:55:10
Szőllősy Sándor: Tarcal



Szőllősy Sándor: TARCAL


"Mióta Szőllősy Sándortól megkaptam egy nagyon kedves dedikációval ellátott Tarcal példányt, sokszor felmerült ...
2023-02-06 22:00:03
Éppen ilyenkor a legjobb

Éppen ilyenkor a legjobb szakácskönyvet olvasni: amikor az ember rosszkedvű, fáradt, tehetetlen. Milyen könnyű felélénkülni attól, amit olvasunk: színek, ízek, illatok képződnek meg bennünk, többfogásos vacsorákat komponálunk képzeletben, máris a tenyerünkben érezzük a kelt tészta puháját, a saj...
2023-02-06 18:05:32
Magyarok az olimpián – 125 év sikerei számokban





MAGYAROK AZ OLIMPIÁN - 125 ÉV SIKEREI SZÁMOKBAN

...
2023-02-06 14:00:55
Lélekdal

Törő Zsóka:
Lélekdal

Érzékeny lelkemhez
közelíts okosan,
út ez a szívemhez,
bánj...
2023-02-05 21:22:56
Cigánypecsenye szaftosan
...
Hozzávalók:
8 szelet sértéstarja
8 szelet vékony szalonna
2 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma

zsír
tönkölyliszt
víz

Elkészítés:
A sertéstarját szeletekre vágjuk és ízlés szerint sózzuk. A szeleteket alaposan lisztbe forgatjuk és hirtelen zsíron megkapatjuk.
Miközben sülnek a hússzeletek, előkészítjük a szalonna...
2023-02-05 20:06:51
Az I. világháború 1914-1918.



AZ I. VILÁGHBORÚ 1914-1918.






...
2023-02-05 12:00:41
Káposztás pogácsa
...
1 kg finomliszt,2 evőkanál só,50 dkg margarin,1 tojás
1 pohár tejföl - 375 gr,1 teáskanál cukor, kb. 1 dl tej
5 dkg friss élesztő, plusz 1 tojás a kenéshez

A töltelékhez:
1 közepes fej káposzta, fél dl olaj,3 evőkanál cukor
1 evőkanál só

A tejet a cukorral meglangyosítjuk, majd belemorzsoljuk az élesztőt.
Míg kel, egy tálb...
2023-02-04 20:23:41
A rizsvíz elkészítése a haj számára 8 egyszerű lépésben
Valójában a japánok már Kr.e. 800-ban használták a rizsvizet a haj ápolására. A japán történelemmel kapcsolatban: a nők a császári udvarban ,,Yu-Su-Ru"-t használtak, ami a rizs leszűrése után visszamaradt víz, melyet a hajmosáshoz használtak. Ettől a víztől a haj gyönyörűen ragyogó és hosszú maradt.

A rizsvíz köztudottan világosítja és puhítja a bőrt, összehúz...
2023-02-04 12:50:46
1 2 3 89 90 91 ..........15676 15677 .....23515 23516 .....31352 31353 31354 
Címkék: Szőllősy Sándor, EMBEREK LEGALÁBB ENNYIT TUDNÁNAK MAGYAROKRÓL, Amikor Enrico Fermi Nobel-díjas, Bízzál Istenben, Mióta Szőllősy Sándortól, MAGYAROK AZ OLIMPIÁN, SIKEREI SZÁMOKBAN, Törő Zsóka, emberek legalább, olimpián &#8211, rizsvíz elkészítése, földönkívüliek létezésében, nehéz idők, nagyon kedves, legjobb szakácskönyvet, ember rosszkedvű, tenyerünkben érezzük, kelt tészta, sertéstarját szeletekre, szeleteket alaposan, cukorral meglangyosítjuk, japán történelemmel, császári udvarban, rizs leszűrése, hajmosáshoz használtak, rizsvíz köztudottan, meglangyosítjuk, cigánypecsenye, belemorzsoljuk, szakácskönyvet, földönkívüliek, történelemmel, előkészítjük, felélénkülni, dedikációval, visszamaradt, tenyerünkben, megkérdezték, kapcsolatban, sertéstarját, atomfizikust, tönkölyliszt, képzeletben, világháború, elkészítése, hússzeletek, komponálunk, létezésében, magyarokról, megkapatjuk, vöröshagyma, hajmosáshoz, többfogásos, világosítja, slideplayer, köztudottan, sértéstarja, töltelékhez, spanyolorsz,
© 2013 TVN.HU Kft.