Belépés
Konyhatitkok 5.3
... marhasült, ha először tejben pároljuk, de a tej a húst teljesen fedje be. Ezért a nyers húst csak akkora edénybe tegyük, amekkorába éppen belefér, nehogy túl sok tej fogyjon el hozzá.
- ĺzesebb lesz a kacsa- vagy libasült, ha sülés közben tejes vízzel locsolgatjuk, majd zsírjára sütjük.

Párolt zöldség
A zsenge, tavaszi zöldséget vétek vízben főzni, zamatát, ér...
2007-05-20 02:36:28
1 
Címkék: húst teljesen, nyers húst, kacsa- vagy, konyhatitkok, locsolgatjuk, amekkorába, marhasült, zöldséget, teljesen, pároljuk, zsírjára, libasült, fogyjon, tavaszi, belefér, zöldség, edénybe, először, zamatát, vízzel, zsenge, nehogy, vízben, zesebb, tegyük, sütjük, közben, akkora, tejben, párolt, kacsa, tejes, sülés, hozzá, főzni, ezért, fedje, éppen, nyers, vétek,
© 2013 TVN.HU Kft.