Belépés
Tallóztam
... az ételekről. Étkezés közben folyamatosan dicsérni szokták az ételt, ezért például ha valaki egy étkezés során nem mondja el többször is, hogy milyen ,,finom" az adott étel, azt udvariatlannak tartják.

20. A nyers lóhús közkedvelt ínyencség Japánban. ,,Basashi"-nak nevezik, és vékony csíkokra szeletelve fogyasztják.

21. A japán nyelvben három különféle írásmó...
2018-04-25 16:36:39
Furcsa szokások a japánoknál
... ételekről. Étkezés közben folyamatosan dicsérni szokták az ételt, ezért például ha valaki egy étkezés során nem mondja el többször is, hogy milyen ,,finom" az adott étel, azt udvariatlannak tartják.

20. A nyers lóhús közkedvelt ínyencség Japánban. ,,Basashi"-nak nevezik, és vékony csíkokra szeletelve fogyasztják.

21. A japán nyelvben három különf...
2018-04-23 12:28:02
Tallóztam
...
Vigyázat! A nyugalom megzavarására alkalmas tartalom!

szia,

Lehet, amiről most írok, egy kicsit udvariatlannak tűnik, talán nem is szép dolog szóba hoznom, de hidd el nincs bántó szándék bennem. Az életkorod felől érdeklődőm.


Az eltöltött éveidnek száma megegyezik a szervezeted életkorával?


Ez a kérdés első hallásra elé...
2018-03-14 04:46:11
Donald Trump alpárian szólt haiti, salvadori és afrikai bevándorlók szülőhazáiról
... kívánta kommentálni az elnök által mondottakat, míg Utah állam republikánus képviselőnője, Mia Love, akinek családja Haitiból érkezett az Egyesült Államokba, Twitter-bejegyzésében "udvariatlannak, megosztónak és elitistának" minősítette Trump szavait.
A csütörtök délutáni megbeszélésen egyébként a törvényhozók azt javasolták, hogy vissza kellene állítani a természeti kataszt...
2018-01-12 07:04:39
Furcsa tények Japánról
... az ételekről. Étkezés közben folyamatosan dicsérni szokták az ételt, ezért például ha valaki egy étkezés során nem mondja el többször is, hogy milyen ,,finom? az adott étel, azt udvariatlannak tartják.

20. A nyers lóhús közkedvelt ínyencség Japánban. ,,Basashi?-nak nevezik, és vékony csíkokra szeletelve fogyasztják.

21. A japán nyelvben három különféle írásm...
2017-11-21 12:11:00
34 meglepően furcsa tény Japánról
... ételekről. Étkezés közben folyamatosan dicsérni szokták az ételt, ezért például ha valaki egy étkezés során nem mondja el többször is, hogy milyen ,,finom" az adott étel, azt udvariatlannak tartják.


http://s3.images.www.tvn.hu/2017/06/ 05/13/21/www.tvn...
2017-06-05 13:44:48
Mit jelképez számodra
... megpróbálja megragadni őket. Egyetlen más jegy sem annyira tüzes, mint a Sólyom. A Sólyom jegyűek őszinték, és szeretik véleményüket harsányan kifejezésre is juttatni. Emiatt némelyek akár udvariatlannak, durvának is tarthatják őket. A türelem nem a Sólyom erőssége.

Április 20. - május 20. Hód

A Hód jegyűek szeretik magukra vállalni a felelősség terhét, de ez...
2016-03-08 19:38:04
Hogyan kezeljük a kritikát?
... :).

Gondold végig, kritikusod mennyire ismer, milyen a viszonyotok, milyen élethelyzetben van. Nyilvánvalóan egy jellemeddel kapcsolatos észrevétel mélyebb sebet hagy, mint az, ha valaki udvariatlannak talál és szóvá teszi.

Amennyiben bírálód jól ismer és szeret, akármennyire is fáj, próbáld meg megköszönni az őszinteségét, amihez - valljuk be - bátorságra vo...
2016-03-04 20:18:47
Juhász Gyula – Színházi emlékeim
... de azután egyet intett, talán eszébe jutott, hogy nem tud magyarul (az apja ugyan innen indult, erről a földről, úgy látszik, mindenki magyar egy kicsit, aki valaki), és nem akart udvariatlannak látszani. Az egyik fejfában megbotlott, a koszorú félrecsúszott, a mosoly eltűnt, a színház elsötétült, és a villamoson egy ember azt mondta a másiknak, hogy Porzsolt egy komoly kritikus, ...
2016-01-02 18:10:33
Az a cél, hogy a magyarok Paks ügyében meghátráljanak
Az a cél, hogy a magyarok Paks ügyében meghátráljanak

2015. október 21., szerda, 20:20
Szerző: Szabó M. István

Alaposan leizzadt a Paks II. projektet védő magyar delegáció egy németországi közmeghallgatáson. Az atomerőmű-építés egyik legvehemensebb ellenzője, Oda Becker szerint elképesztő és felelőtlen, ahogy a magyar kormány hozzááll több biztonsági kérd...
2015-10-25 20:22:46
1 2 3 4 
Címkék: Donald Trump, Juhász Gyula, Egyesült Államokba, Szabó, Paks II, magyarok Paks, étkezés során, adott étel, nyers lóhús, japán nyelvben, nyugalom megzavarására, kicsit udvariatlannak, életkorod felől, eltöltött éveidnek, szervezeted életkorával, kérdés első, elnök által, csütörtök délutáni, természeti kataszt, felelősség terhét, jellemeddel kapcsolatos, apja ugyan, egyik fejfában, koszorú félrecsúszott, mosoly eltűnt, színház elsötétült, komoly kritikus, németországi közmeghallgatáson, atomerőmű-építés egyik, magyar kormány, udvariatlannak, meghátráljanak, élethelyzetben, legvehemensebb, megzavarására, félrecsúszott, bejegyzésében, megbeszélésen, képviselőnője, nyilvánvalóan, szülőhazáiról, folyamatosan, véleményüket, őszinteségét, akármennyire, törvényhozók, németországi, republikánus, szervezeted, megpróbálja, fogyasztják, kapcsolatos, jellemeddel, életkorával, bevándorlók, viszonyotok, minősítette, elitistának, mondottakat, kifejezésre, kommentálni, megköszönni, megosztónak, megegyezik, közkedvelt, szeletelve, érdeklődőm,
© 2013 TVN.HU Kft.