Belépés
Állami rendezvényként tartják meg az idei függetlenség napi menetet Varsóban
... kilátásba helyezték, hogy az akciót a tiltás ellenére is megtartják.
Amint az államfő szóvivő bejelentette, az állami szervezésű felvonulást a betiltott menet útvonalán tartják meg, ugyanabban az időben. Minden lengyelt részvételre hívnak, akár baloldali, akár jobboldali szimpatizáns - fűzte hozzá.
Kommentátorok szerint az előző években résztvevők tízezreit, ezen belül g...
2018-11-07 19:36:00
Szent Imre herceg - ifjúság védőszentje
... akkor még épülő fehérvári bazilikában helyezték el. Halálakor és halála után sok csodás esemény történt a legenda szerint, az egyik ilyen Szent Euszébioszhoz kötődik.
,,...ugyanabban az órában, amelyikben Szent Imre meghalt, Szent Euszébiosz, a palesztinai Caesarea érseke, amikor a papsággal és a néppel együtt körmenetben vonult, angyalok kellemes hangját hallotta a maga...
2018-11-05 10:30:22
Brexit - Brexit-ügyi minisztérium: nincs megszabott határidő a megállapodás elérésére
... szerint az a nap megfelel neki is.
A válaszlevélben mindazonáltal egyértelműen az áll, hogy Domimic Raab szívesen vesz részt a meghallgatáson, "amint véglegessé válik az egyezség", és ugyanabban a mondatban szerepel, hogy a miniszter várakozása szerint november 21. megfelelő időpont lesz.
A levél nyilvánosságra hozatala után a font rövid idő alatt fél százalékot erősödöt...
2018-11-01 07:04:07
A tradíció nem tesz Isten gyermekévé
... szívemben annak az elgyötört arca, aki tegnap, ma és örökké ugyanaz: a bűnökből megszabadító Jézus Krisztus. Így találkoztam ismét a reformátorokkal, és testvéreimmé, barátaimmá lettek ugyanabban a kegyelemben. Hitük erősítette, tisztította, igazolta a hitemet. Így lettem református lelkipásztor, jóllehet mások szektásnak tartanak.
Azóta vallom és hirdetem, hogy aki nem a meg...
2018-10-31 07:16:00
Birkózó-vb - Korpási gyors győzelemmel, Váncza pontozással a nyolc között
... magyar esélytelenként kezdte a meccset, menet közben viszont egészen kivételes versenyzői adottságokat és technikai tudást villantott fel. Az összecsapás tulajdonképpen hat percen át ugyanabban a mederben folyt: Mihut kezdeményezett, akciózni próbált, Váncza viszont szinte minden indítását megkontrázta. Az első menetben ugyan a román gyors kiléptetéssel előnyhöz jutott, később azo...
2018-10-25 13:42:10
Mol-INA-ügy - Megkezdődött a horvátországi egyesített per Ivo Sanader és Hernádi Zsolt ellen
... bűncselekmény hiányában megszüntette.
A magyar bíróság 2013-ban megtagadta a horvát ügyészség által kibocsátott európai elfogatóparancs végrehajtását, mivel álláspontja szerint a parancsot ugyanabban az ügyben adták ki, amely miatt korábban már a magyar ügyészség is vizsgálódott, és bűncselekmény hiányában az eljárást megszüntette. A horvát alkotmánybíróság 2015 júliusában h...
2018-10-23 15:31:27
Október 23. - DK: független és demokratikus jogállamért kell küzdeni
... minden rendszer véget ér majd egyszer, és "ugyanígy nem látják ezt a mai rendszer elnyomói sem" - jelentette ki Molnár Csaba.
Kiemelte, a DK azért hirdetett meg ellenállást, mert ugyanabban hisznek, mint 1956 hősei: nem szabad hagyni, hogy a szabadságot egy szűk csoport saját önös érdekéből elrabolja az emberektől.
Molnár Csaba azt is mondta, Nagy Imre miniszterelnök eml...
2018-10-23 15:01:13
Az 1956-os forradalom és szabadságharc
... lehetett emlegetni. A fordulópont 1989 januárjában következett be, amikor Pozsgay Imre - az MSZMP vezetőségének tekintélyes tagjaként - népfelkelésnek minősítette a történteket. Még ugyanabban az évben, 1989. október 23-án Szűrös Mátyás, az országgyűlés köztársasági elnöki teendőket ellátó elnöke Budapesten kikiáltotta a Magyar Köztársaságot.
A rendszerváltozás után összeült ...
2018-10-21 10:01:46
Jézus Krisztus
...,,Ez Jézus Krisztus titka és csodája - Isten és ember, kétféle természet, teljes értékű és különálló, ugyanabban a személyben."

-Dr. Martyn Lloyd-Jones-...
2018-10-19 20:12:21
Szent Lukács evangélista 10.18
... köszöntsetek.
Ha betértek egy házba, először is ezt mondjátok: »Békesség e háznak!« Ha békesség fia lakik ott, rászáll a ti békességtek, ha nem, visszaszáll rátok. Maradjatok ugyanabban a házban, és azt egyétek és igyátok, amijük van. Mert méltó a munkás a maga bérére. Ne járjatok házról házra.
Ha egy városba érkeztek, és szívesen látnak titeket, egyétek, amit ...
2018-10-18 09:54:45
1 2 3 ....................248 249 ..........372 373 ..........496 497 498 
Címkék: Szent Imre, Hernádi Zsolt, Jézus Krisztus, Szent Lukács, Szent Euszébioszhoz, Szent Euszébiosz, Domimic Raab, Molnár Csaba, Nagy Imre, Pozsgay Imre, Szűrös Mátyás, Magyar Köztársaságot, Martyn Lloyd-Jones-, idei függetlenség, megállapodás elérésére, nyolc között, horvátországi egyesített, 1956-os forradalom, tiltás ellenére, államfő szóvivő, állami szervezésű, betiltott menet, előző években, legenda szerint, egyik ilyen, palesztinai Caesarea, néppel együtt, válaszlevélben mindazonáltal, mondatban szerepel, miniszter várakozása, levél nyilvánosságra, font rövid, elgyötört arca, bűnökből megszabadító, összecsapás tulajdonképpen, mederben folyt, első menetben, román gyors, magyar bíróság, horvát ügyészség, parancsot ugyanabban, ügyben adták, magyar ügyészség, eljárást megszüntette, horvát alkotmánybíróság, szűk csoport, fordulópont 1989, országgyűlés köztársasági, rendszerváltozás után, maga bérére, városba érkeztek, alkotmánybíróság, rendszerváltozás, elfogatóparancs, reformátorokkal, népfelkelésnek,
© 2013 TVN.HU Kft.