Belépés
Krónika 6. rész (bizottsági jelentések vitái)
... képviseletében szóló Salacz László (Fidesz) azt emelte ki: az előterjesztés célja koherenciát teremteni a joganyag elemei között.
Példaként említette, hogy a javaslat kizárná, hogy valakit ugyanazon cselekményért közigazgatási és büntetőeljárásban is büntetéssel sújtsanak,
A vita lezárása után Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára azt e...
2018-12-11 14:13:53
Novák Katalin: a Fidesznek erős Európai Néppártra, a néppártnak erős Fideszre van szüksége
... biztonságának megőrzése, a közös cél pedig Európa biztonságának megőrzése lehetne, ehhez viszont sok a tennivaló és ezt sok minden fenyegeti is.
Novák Katalin kiemelte azt is, hogy ugyanazon kereszténydemokrata értékek alapján politizálnak, amelyek alapján eddig is, ezek része az erős családpolitika, a bevándorlás helyett a gyermekvállalás támogatása.
Úgy fogalmazott: fo...
2018-12-07 22:52:18
Kövér: soha nem volt nagyobb szükség az összefogásra, mint napjainkban
... megérett a felismerés: "ha nem akarjuk, hogy eltűnjünk Európa történelmi porondjáról, akkor ki kell egyeznünk egymással" - emlékeztetett.
Megjegyezte: ma ezt a kiegyezéses állapotot az ugyanazon szövetségi rendszerekhez tartozásunk garantálja, de ez csak egy keret, amelyet közösen kell megtölteni tartalommal.
Kövér László arról is beszélt, hogy térségünk történelmének eg...
2018-12-05 12:02:12
Kormánypártok: a Soros-szervezetek számára a migránsok fontosabbak, mint a gyermekek
... frakciószóvivője a kormánypártok véleményét tolmácsolva kedden újságíróknak azt mondta: ismét kiderült, hogy a Soros-szervezetek számára a migránsok fontosabbak, mint a gyermekek.
Rámutatott: ugyanazon Soros-szervezetek, amelyek elsőként ugranak, ha a migránsokról van szó, vagy valamely bevándorlás-ellenes magyar intézkedést kell támadni, most a családok védelméről és támogat...
2018-11-27 14:29:44
Sikeresen landolt a Marson az InSight robotgeológus űrszonda
... Wall-E és Eve nevet kapták a műszerek. A két aktatáska méretű CubeSat (kockaműhold) mini műhold néhány ezer kilométerre volt a Marstól, amikor az InSight megérkezett.
Wall-E és Eve ugyanazon a rakétán indult a földről, mint az InSight. A CubeSat típusú műholdak mindig osztoznak a rakétán, mivel túl kicsik és kevésbé jelentékenyek ahhoz, hogy indokolt legyen az önálló kilövésü...
2018-11-26 23:55:38
Olaszországban turnézik a Recirquel társulat
... elő.
A Meztelen Bohóc az utóbbi években bejárta többek között Franciaország és Izrael leghíresebb színpadait is. A darabot 2017 januárjában Cannes-ban több mint 2400 néző előtt adták elő, ugyanazon év februárjában pedig héberül is bemutatkozott Tel-Avivban, az Izraeli Operaházban.
A magyar közönség legközelebb december 3. és 31. között a Müpa Kultúr Kültér című programso...
2018-11-22 15:38:58
Beszéljünk egymással Isten dolgairól
...,,Valami csodálatosan szép dolog történik akkor, amikor sok ember nagy vallásos érzelemtől áthatva az isteni csodákról beszélget egymással, ugyanazon társaságban az egymás mellett ülők egymásra figyelve, feltéve, ha nem egymás hangját elnyomva beszélnek, úgy, hogy végül senki se hallja a másikat. Sokkal erőteljesebbnek és hathatósabbnak mutatkozik az, hogyha a szívek készek eg...
2018-11-16 18:28:22
Bagoly vicc
... Kaptam egy órát.
- Az semmi - tromfol a másik - én kaptam egy tehenet.
- A francba is - mérgelődik a harmadik - én nem kaptam semmit.
Másnap ismét ott ül a három bagoly ugyanazon a fán. Megszólal az első:
- Ellopták az órámat, nem tudom mi lesz.
- Nekem meg a tehenem, zabos vagyok.
Mire a harmadik ránéz az órájára:
- Már fél hat? Gyerünk fejni! ...
2018-11-15 17:45:58
A cukorbetegség nem az inzulin hiányának betegsége...
... zsírokból, ételekből, amelyek nagy savasságot okoznak, és húgysavból is, mert ezek a gyomorból egyenesen a hasnyálmirigybe kerülnek. Amikor több millió ember világszerte kezd keresztülmenni ugyanazon a dolgon, ugyanazokon az egészségügyi problémákon (minden 5. másodpercben diagnosztizálnak egy-egy esetet!), akkor valami nagyon nincs rendben! Valami nincs egyensúlyban. De itt nem l...
2018-11-14 08:20:28
2018. november 9., pénteki Napiszöveg
... is, amely szilárd tömegként emelkedett ki a vízből és a vizek között Isten szavára;6és hogy ezek által az akkori világ elpusztult, amikor elárasztották vízzel7A mostani ég és föld pedig ugyanazon szó által vannak fenntartva, hogy tűz által elpusztuljanak az istentelen emberek ítéletének és elpusztításának napján.).
Inkább ápoljunk továbbra is kapcsolatot
a keresztény t...
2018-11-13 07:18:47
1 2 3 ...............366 367 .......549 550 ........731 732 733 
Címkék: Novák Katalin, Európai Néppártra, Salacz László, Orbán Balázs, Kövér László, Meztelen Bohóc, Izraeli Operaházban, Müpa Kultúr Kültér, néppártnak erős, migránsok fontosabbak, inzulin hiányának, előterjesztés célja, joganyag elemei, javaslat kizárná, vita lezárása, erős családpolitika, bevándorlás helyett, gyermekvállalás támogatása, kiegyezéses állapotot, ugyanazon szövetségi, kormánypártok véleményét, családok védelméről, rakétán indult, önálló kilövésü, utóbbi években, darabot 2017, magyar közönség, isteni csodákról, egymás mellett, szívek készek, három bagoly, harmadik ránéz, gyomorból egyenesen, hasnyálmirigybe kerülnek, egészségügyi problémákon, vizek között, akkori világ, istentelen emberek, diagnosztizálnak, frakciószóvivője, erőteljesebbnek, hasnyálmirigybe, gyermekvállalás, elpusztításának, olaszországban, elpusztuljanak, keresztülmenni, hathatósabbnak, családpolitika, képviseletében, előterjesztés, kormánypártok, bemutatkozott, cukorbetegség, jelentékenyek, emlékeztetett, franciaország,
© 2013 TVN.HU Kft.