Belépés
Keringésjavító ételek
... hogy, hogy fokozzák a teljesítményüket és elősegítsék az utána következő regenerálódást.

Bár a rossz vérkeringésre gyakran gyógyszert is ír fel az orvos, bizonyos táplálékok ugyancsak javíthatják a vérkeringésünket.

A következőkben 14 ilyen táplálékot fogunk felsorolni.

1. Cayenne bors
A Cayenne bors csípős ízét egy kapszaicin nevű fitokemikál...
2018-11-15 15:13:52
Csorba Győző: ÖREGEK
... értenek,
hószakállúak, s kiknek nincs szakálluk,
őszfürtűek vagy kopaszok,
már azt is látom, mikor elmerengnek
a játszótéri padokon,
azt is tudom már (őszfürtű ugyancsak),
hogy nem a derű tündököl
arcukról, nem a békesség szemükből,
hogy a csonttalanná gyötört
test szégyene ad hírt gyáván magáról,
s azt is tudom: akad ma is
ok...
2018-11-15 08:33:35
Idézet Böjte Csaba atyától 11.14
... közösség 25 évvel ezelőtt építette ezt az impozáns templomot és magyar kulturális központot, így ezen a szép napon a negyedévszázados évfordulót ünnepelve, búcsús szentmisét tartottunk! Ugyancsak ez alkalommal ünnepelte a helyi közösség az 50 évvel ezelőtt a Dél csillaga alatt létrejött Vitézi Rend helyi szervezetének a születésnapját!
Jó volt találkozni, együtt imádkozni, jó...
2018-11-14 14:59:19
Szép napot mindenkinek!
... építtetett - templom védőszentje is Szent Márton: az oltárképén az a bizonyos legendás jelenet látszódik, amikor a koldusra teríti kardjával kettévágott köpenyét.

Búcsúkor ugyancsak fölelevenítette a pap a történetet, Szent Márton énekét pedig mindenkinek ismernie kellett, ellenkező esetben nem kaptak búcsúfiát.

A novembert viszont, Szent András havát kis fa...
2018-11-10 09:07:41
7 sütés nélküli fenséges édesség! A hét minden napjára 1!
... langyosra hűlt, hozzáadunk 2 evőkanál cukorral habosra kevert 2 egész tojást, és gyenge tűzön sűrű krémmé főzzük. A kávés kétszersült tetejére egy réteg száraz kétszersültet teszünk - ugyancsak darabokra tördelve -, erre öntjük a fele karamellkrémet, ismét kétszersültdarabokat teszünk, és ráöntjük a maradék krémet, hogy teljesen befedje. Jól behűtve tálaljuk.

Mama kedve...
2018-11-09 17:37:14
Tőzsde - Emelkedéssel nyithatnak a főbb európai piacok
... áll a befektetők előtt. Az Európai Bizottság nyilvánosságra hozza őszi gazdasági előrejelzését az Európai Unió egészére és egyes tagállamaira vonatkozóan, a Nemzetközi Valutaalap pedig ugyancsak közzéteszi az Európa gazdasági kilátásairól szóló terjedelmes beszámolót.
A német és a francia statisztikai hivatal délelőtt ismerteti a szeptemberi külkereskedelmi adatokat, míg a n...
2018-11-08 08:30:55
Közgyűléssel ünnepelte alapításának 120. évfordulóját a BEAC
... elnökeinek sora Eötvös Loránddal kezdődött. A sportvezető kiemelte, a BEAC-nak olyan olimpiai aranyérmes sportolói voltak, mint a sportlövő Prokopp Sándor vagy az úszó Csik Ferenc, s ugyancsak a klubban sportolt Asbóth József, a magyar tenisz első Grand Slam-bajnoka is. Az államtitkár a jelenről szólva pozitívumként említette meg, hogy az egyetemi klub fiatalos, lendületes, a kor ...
2018-11-07 21:36:33
Súlyemelő-vb - Magyar sportdiplomaták adták át a NOB-érmeket
... vehetett át az iráni Szaid Mohammadpurkarkarag, aki a 2012-es londoni olimpián 94 kilogrammban nem volt ugyan dobogós, de az előtte végzettek mind rajtavesztettek a doppinghasználaton. Ugyancsak londoni teljesítményéért érdemelt ki utólag bronzérmet a női 58 kilóban a thaiföldi Rattikan Siripuch-Gulnoi, míg hasonlóképpen a harmadik helyre lépett előre a kazah Gyenyisz Ulanov, aki ...
2018-11-07 21:16:13
Tőzsde - Emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek
... Caterpillart támogatta, hogy a várakozások szerint folytatódik a gazdaság erőteljes növekedése, miközben a demokraták fékezhetik az elnök kereskedelmi háborúit. A technológiai részvényeket ugyancsak támogatták azok a remények, hogy a kongresszus vissza tudja tartani az elnököt az olyan nagy és befolyásos vállalatok elleni komoly fellépéstől, mint például az Amazon.
A nagy ny...
2018-11-07 15:52:07
Átadták az M25-ös autóút északi ütemét
... kormányfő és kabinetje nem csupán ígéretet tett az M25-ös út megépítésére, de meg is valósítja azt - mondta a képviselő. Az M25-ös út mellett Egerben intermodális csomópont létesül és ugyancsak kormányfői ígéret van a megyeszékhelyt elkerülő útra is - tette hozzá.
Nagy Róbert, a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) vezérigazgatója elmondta: a most átadott aut...
2018-11-07 13:41:37
1 2 3 .............1377 1378 .......2066 2067 .......2753 2754 2755 
Címkék: Csorba Győző, Idézet Böjte Csaba, Vitézi Rend, Szent Márton, Szent András, Európai Bizottság, Európai Unió, Nemzetközi Valutaalap, Eötvös Loránddal, Prokopp Sándor, Csik Ferenc, Asbóth József, Grand Slam-bajnoka, Szaid Mohammadpurkarkarag, Rattikan Siripuch-Gulnoi, Gyenyisz Ulanov, Nagy Róbert, Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, főbb európai, utána következő, rossz vérkeringésre, kapszaicin nevű, játszótéri padokon, derű tündököl, békesség szemükből, csonttalanná gyötört, impozáns templomot, szép napon, negyedévszázados évfordulót, helyi közösség, koldusra teríti, novembert viszont, kávés kétszersült, réteg száraz, fele karamellkrémet, maradék krémet, befektetők előtt, francia statisztikai, szeptemberi külkereskedelmi, sportvezető kiemelte, sportlövő Prokopp, úszó Csik, klubban sportolt, magyar tenisz, jelenről szólva, egyetemi klub, iráni Szaid, 2012-es londoni, előtte végzettek, thaiföldi Rattikan, harmadik helyre, kazah Gyenyisz, várakozások szerint, gazdaság erőteljes, demokraták fékezhetik,
© 2013 TVN.HU Kft.