Belépés
Spurgeon - Január 27
... alkalmazni.

A hazugság atyja számos tervvel rendelkezik a lelkek elpusztítására. Hamis súlyokat és hamis mérleget használ, hogy becsapjon. Olykor hamis időmértéket alkalmaz, ugyanis kijelenti egyik órában, hogy még túl korai keresni az Urat; a másik órában viszont azt sugallja, hogy már túl késő.

Hamis nagyságmértéket is használ, mert a nagy bűnökről kijelent...
2022-01-27 07:09:24
Mi mindenre jó a teafilter?
... karcolások esetén csak hűtsünk le szobahőmérsékletre egy teafiltert és helyezzük a fájdalmas bőrfelületre.

A teafilter akkor is nagyon jól működhet, ha egy rovar megcsípett bennünket, ugyanis csökkenti a bőrpírt, mérsékli a duzzanatot és csillapítja a viszketést.

Amennyiben fáj a fogunk, akkor a borsmentatea-filter lehet a segítségünkre. Csak helyezzük a fájó...
2022-01-26 22:41:20
Harmonia.......
... szimbóluma is. A mulatozás, a baráti kötelék, a függőség jelképe is lehet. A férfiasságot, a fiatalságot, az életörömöt is jelenti. Negatív értelme kártékony, élősködő jellegéből adódik, ugyanis a fatörzset körbevevő borostyán a fa pusztulását okozza - így egyben az ostoba, fojtogató ragaszkodás szimbóluma: az éltető fa nélkül saját maga is elpusztul.

Szerelmi üzenete: ...
2022-01-26 14:03:05
Mai harmónia kártyám
... szimbóluma is. A mulatozás, a baráti kötelék, a függőség jelképe is lehet. A férfiasságot, a fiatalságot, az életörömöt is jelenti. Negatív értelme kártékony, élősködő jellegéből adódik, ugyanis a fatörzset körbevevő borostyán a fa pusztulását okozza - így egyben az ostoba, fojtogató ragaszkodás szimbóluma: az éltető fa nélkül saját maga is elpusztul.

Szerelmi üzenete: ...
2022-01-26 09:29:06
Nem hiszem

Nem hiszem, hogy az igazság elhallgatásával lehet erkölcsöt védeni. Az igazság ugyanis mindig kiderül, és akkor nemcsak az illúzió omlik össze, de megrendülhet a hit is.

Börcsök Mária...
2022-01-24 15:03:25
A cink a férfiak legjobb barátja is lehet
... bőrelváltozásokkal, étvágytalansággal, agyi köddel, nem megfelelő sebgyógyulással, illetve immunrendszeri gyengeséggel.

A férfiakra is kihat ha nincs elegendő cink a szervezetükben, ugyanis ilyenkor csökken a tesztoszteronszintjük és ebben az esetben alacsony libidót, csökkent szexuális vágyat is megtapasztalhatnak. A tesztoszteronszint egyébként is csökken a korral, vi...
2022-01-24 10:26:56
Szárazszem-szindróma. Hogyan kezeljük?
... érzést okoz a szemben és az irritáció is folyamatosan jelen van. Nagyon sokféle mód van arra, hogy csökkentsük a szárazszem-szindróma tüneteit, számos táplálék-kiegészítő és vitamin áll ugyanis a rendelkezésünkre, hogy csökkentsük a kellemetlen tüneteket.

Az egyik az A-vitamin, amely egy zsírban oldódó vitamin. Elengedhetetlen a szem egészségének fenntartásához, hiánya ...
2022-01-24 10:24:00
Az almaecet ezernyi arca és hatása
... egészséges és sok pozitív hatása van, mutatjuk is, melyek ezek. Ha szeretnénk fogyni, akkor nincs is más dolgunk, mint mindennap rendszeresen almaecetet fogyasztani, ennek köszönhetően ugyanis nemcsak a fogyásunk lesz intenzívebb, hanem a zsírégetés is. Különösen a hasi zsír égetését teszi lehetővé, ami nagyon hasznos, hiszen sok esetben a zsigeri zsír okozza a gondokat, mivel öss...
2022-01-23 22:31:31
Ezek növelik a rákos betegségek kockázatait
... oka bizonyos rákos betegségeknek, mint például a vastagbél- vagy a nyelőcsőrák, illetve a vese- és a pajzsmirigydaganat kialakulásának. Vörös húst ugyan fogyaszthatunk, de csak mértékkel, ugyanis nagyobb mennyiségben fogyasztva oka lehet a gyomor- és a béldaganatnak.

A napfénynek vannak ugyan pozitív hatásai, hiszen segíti a szervezetet D-vitaminhoz jutni, illetve nagy ...
2022-01-22 22:26:49
Olyan a hatása, mint az aszpirinnek – bazsalikom
... szerepe. A gyógynövény javítja az éhgyomri vércukor, a koleszterin és a triglicerid szintjét, emellett a vérnyomás csökkentésében is hatékony. Hasonló hatása van, mint az aszpirinnek, segít ugyanis az erek ellazításában, amely pozitívan hat a vérnyomásra.

Egyes kutatások rámutattak a bazsalikom daganatellenes hatására, amely leginkább a vastagbél-, a mell-, illetve a ha...
2022-01-22 22:15:57
1 2 3 .....5785 ...8677 8678 ...11569 11570 
Címkék: Börcsök Mária, férfiak legjobb, almaecet ezernyi, rákos betegségek, aszpirinnek &#8211, hazugság atyja, lelkek elpusztítására, másik órában, nagy bűnökről, fájdalmas bőrfelületre, teafilter akkor, rovar megcsípett, baráti kötelék, függőség jelképe, fatörzset körbevevő, igazság elhallgatásával, igazság ugyanis, illúzió omlik, esetben alacsony, kellemetlen tüneteket, zsírban oldódó, szem egészségének, fogyásunk lesz, hasi zsír, zsigeri zsír, vastagbél- vagy, napfénynek vannak, szervezetet D-vitaminhoz, gyógynövény javítja, éhgyomri vércukor, triglicerid szintjét, vérnyomás csökkentésében, erek ellazításában, bazsalikom daganatellenes, rendelkezésünkre, elhallgatásával, sebgyógyulással, elengedhetetlen, nagyságmértéket, elpusztítására, daganatellenes, csökkentésében, immunrendszeri, kialakulásának, fogyaszthatunk, fenntartásához, szervezetükben, béldaganatnak, ellazításában, betegségeknek, segítségünkre, férfiasságot, bőrfelületre, gyengeséggel, borsmentatea, mennyiségben, köszönhetően, egészségének,
© 2013 TVN.HU Kft.