Belépés
Koronavírus - Üresek a szenteltvíztartók számos olaszországi templomban
... nyithatnak újra, de csak "adagolva" engedik be a látogatókat.
Angelo Scola nyugalmazott milánói érsek nyílt levélben fejtette ki, hogy a koronavírus nem "isteni büntetés", hanem ugyanolyan fertőző betegség mint akármelyik más volt az emberiség történetében.
Elmaradtak a hamvazószerdai körmenetek is, több északolasz plébános közösségi oldalán jelentette be a hívőknek, h...
2020-02-28 09:11:58
Brexit - A brit kormány júniusban dönt, hogy folytatja-e a tárgyalásokat az EU-val a jövőbeni kapcsolatrendszer
... figyelmeztették a brit kormányt, hogy ha az idén nem sikerül szabadkereskedelmi megállapodásra jutni az Európai Unióval, és ha az átmeneti időszakot ennek ellenére nem hosszabbítják meg, annak ugyanolyan súlyos következményei lennének a brit gazdaságra, mintha Nagy-Britannia a Brexit feltételrendszerét rögzítő megállapodás ratifikálása nélkül, rendezetlen módon lépett volna ki az ...
2020-02-27 13:51:57
Te melyikhez hasonlítasz?
... kávét. A lány nevetve kortyintott az illatos nedűből, majd megkérdezte:

- Mit jelentenek mindezek, apa?

Az édesapja elmagyarázta ekkor neki, hogy mind a három elemet ugyanolyan körülmények közé helyezték: forró vízbe.

Csakhogy mindhárom elem különbözőképpen reagált erre:
A sárgarépa megpuhult és törékennyé vált.
A tojások erősen megkemény...
2020-02-23 15:33:25
6. évközi hét péntek 02.21
... hasonlítani. Az ő szemével szeretnénk látni a világot. Az ő gondolataival szeretnénk gondolkodni. Azt akarjuk szeretni, amit ő szeret. Távol tartjuk magunkat mindattól, amit ő is elutasított. Ugyanolyan türelemmel és gyengédséggel szeretnénk közeledni az emberekhez, amilyennel ő is tette. Jézus a szenvedés vállalásával és önfeláldozásával igazolta, hogy minden szenvedésnek és a ha...
2020-02-21 06:31:15
A mágikus fa története.
... kezében. Meglepetten nézte, vizsgálgatta, még meg is szagolta. Végül úgy döntött, hogy nem lehet veszélyes, és megitta.

Aztán megéhezett, és valami ennivalót kívánt. Az étel ugyanolyan hirtelen és bámulatos módon jelent meg előtte, mint a víz.

- Úgy látszik, teljesülnek a kívánságaim! - gondolta meglepetten.

Most már hangosan mondta ki:
...
2020-02-17 11:44:13
A szövetség
... amely a világ teremtője és annak a népnek az őse között jött létre, amely népnek Isten eszközévé kellett lennie a világ üdvözítésében.
A szövetségkötés elemei (a levágott állatok) ugyanolyanok voltak, mint amilyeneket sok száz esetben használtak az ókori uralkodók, ha szerződést kötöttek egymással.
A szövetség azt jelenti, hogy A ígéretet tesz B-nek, és B megkövetelheti ...
2020-02-13 20:03:59
A szemét tudja csak mozgatni, mégis az élet szépségét .....
... meggyalázott nőket, és megdöbbentő számadatokat sorolt a bántalmazásokról, nők meggyilkolásáról.
Egy albán műsorvezetőnő köszönetet mondott népe nevében a fesztiválért, ami az albánoknak ugyanolyan kedves, mint az olaszoknak, és azért, hogy Olaszország befogadta őt.
A harmadik estén fellépett Aeham Ahmad szíriai palesztin menekült zongorista, aki öt évvel ezelőtt arról l...
2020-02-09 14:52:06
Fogyást segítő tápanyagok
... könnyedén megnövelheti rostbevitelét, amely nagyban segíti a hatékony fogyókúrát. Könnyen oldódó, tehát szervezete nem tudja megemészteni, emésztetlen állapotban áthalad a szervezetén, ugyanolyan hatást elérve, mint amikor magas rosttartalmú ételeket fogyaszt.

Emellett viszont nem látja el szervezetét túlzottan gabonafélékkel, mint ha zabot vagy árpát fogyasztana, ez fő...
2020-02-07 16:26:08
Romániában a krónikus betegek ezentúl magánkórházban is kezeltethetik magukat az állam költségén
... kapacitásuk ellátni valamennyi beteget. Most azonban a betegeknek felkínálják eleve, hogy válasszanak az állami és a magánkórházak között, és amennyiben ez utóbbit választják, Turcan szerint ugyanolyan ingyenes ellátásban részesülnek, mint az állami kórházakban.
Az ellenzéki szociáldemokraták azt vetették a kormány szemére, hogy ezzel a döntéssel lényegében privatizálta az eg...
2020-02-04 23:43:31
Apokalipszis vége
... ebben nem vettek részt. A Biblia Íme az ember állandó felkiáltásukkal az egész világkönyvtár szereplő gárdájával és csapásaival az emberis...
2020-02-04 16:25:05
1 2 3 .................867 868 .........1301 1302 .........1734 1735 1736 
Címkék: Angelo Scola, Európai Unióval, Aeham Ahmad, Biblia Íme, szenteltvíztartók számos, brit kormány, jövőbeni kapcsolatrendszer, szemét tudja, élet szépségét, krónikus betegek, állam költségén, emberiség történetében, hamvazószerdai körmenetek, brit kormányt, átmeneti időszakot, brit gazdaságra, lány nevetve, illatos nedűből, édesapja elmagyarázta, három elemet, sárgarépa megpuhult, tojások erősen, szenvedés vállalásával, étel ugyanolyan, világ teremtője, világ üdvözítésében, szövetségkötés elemei, levágott állatok, ókori uralkodók, ígéretet tesz, albán műsorvezetőnő, albánoknak ugyanolyan, harmadik estén, hatékony fogyókúrát, betegeknek felkínálják, magánkórházak között, állami kórházakban, ellenzéki szociáldemokraták, kormány szemére, döntéssel lényegében, ember állandó, egész világkönyvtár, önfeláldozásával, bántalmazásokról, meggyilkolásáról, figyelmeztették, felkiáltásukkal, különbözőképpen, magánkórházban, hamvazószerdai, gabonafélékkel, megkövetelheti, megállapodásra, következményei, szövetségkötés,
© 2013 TVN.HU Kft.