Belépés
Az Ország szülinapi tortája
... csíkra vágjuk. (Látni fogjuk, hogy nem kell majd minden torta töltésénél mérőszalagot használni, elég az első próbánál, hiszen az a lényeg, hogy a marcipán csík mindkét oldala kb. egy-egy ujjnyival legyen szélesebb a piskótacsíknál, mivel így tudjuk kényelmesen feltekerni.) Vajkrémes felükkel lefelé a szintén 6 csíkra vágott marcipánlapra fektetjük, ecset segítségével meglocsoljuk...
2010-08-16 18:06:34
Csicseriborsós marharagu
... tehetek róla, én csak az igazán puha husit szeretem.)
4. Ha a húsos alap elkészült, hozzáadjuk a csicseriborsót, f...
2010-07-09 20:27:40
Csicseriborsós marharagu
... tehetek róla, én csak az igazán puha husit szeretem.)
4. Ha a húsos alap elkészült, hozzáadjuk a csicseribor...
2010-07-09 15:11:49
Paprikás cukkinifőzelék:
... az aprított vöröshagymát, majd lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk fűszerpaprikával. Összekeverjük, hozzáadjuk a tökreszelőn lereszelt cukkiniket, és felöntjük annyi vízzel, hogy másfél ujjnyival ellepje.Ha felforrt, sóval borssal, aprított kaporral fűszerezzük, és lassú tűzön főzzük tovább. Ha megpuhult a cukkini, kevés forró lével simára kevert tejfölös lisztes habarással besűrítjü...
2010-04-15 06:08:01
Bécsújhely ostroma
... akik kitüntették magukat. Ezek aztán körülállták a zászlótartót. Most a zászló előtt és mögött egy-egy lovascsapat vonult el. Mindenki megtartotta menet közben a sort, mert ha csak egy ujjnyival előbbre léptetett volna a többinél, nem kerüli el a mindent meglátó vezér haragját. Olyan félelmetes volt a fegyelem, és a fővezér iránt olyan nagy volt a tisztelet, hogy mindenki nyomban ...
2010-04-05 21:32:55
Tavaszi Hagymás Tarhonya.
... felforrósított olajon addig pirítom a tarhonyát, amíg világosbarna nem lesz. A tűzről félrehúzva belekeverem a pirospaprikát, majd azonnal annyi vizet öntök rá, hogy az a tarhonyát két ujjnyival lepje el. Beleteszem a húsleveskockát, meghintem a törött borssal és kevés sóval. A tűzre visszateszem és 25 percig kis lángon forralom. Közben a sonkát nagylyukú darálón ledarálom. Ha a p...
2010-01-14 09:41:28
Erogén zónák
... pontot.



Különösen érzékeny a has felülete, főleg három ujjnyival a köldök alatt-:)))))) Ezen testrészen tenyerével végezzen masszírozó mozdulatokat, fokozatosan egyre lejjebb. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy ne túl finoman, mert akkor csiklandozni...
2009-12-18 10:13:48
Cukkini főzelék
... az aprított vöröshagymát, majd lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk fűszerpaprikával. Összekeverjük, hozzáadjuk a tökreszelőn lereszelt cukkiniket, és felöntjük annyi vízzel, hogy másfél ujjnyival ellepje. Ha felforrt, sóval borssal, aprított kaporral fűszerezzük, és lassú tűzön főzzük tovább. Ha megpuhult a cukkini, kevés forró lével simára kevert tejfölös lisztes habarással besűrítj...
2009-11-28 11:19:49
Slambuc
... bogrács

Elkészítés:
1. A szalonnát apró kockára vágjuk és zsírjára sütjük.
2. A burgonyát szintén apró kockára vágjuk a zsírhoz adjuk. Felöntjük vízzel úgy, hogy 3 ujjnyival lepje el. Megsózzuk. Puhára főzzük.
3. Ha megpuhult, a teteréje rakjuk az apróra tördelt lebbencs tésztát. Nem kell megkeverni. Így főzzük meg benne, időnként lenyomkodjuk a tésztát, ...
2009-10-28 08:47:49
óvári tokány !
... a már félpuha húshoz öntjük. Hozzáadjuk a lehéjazott és felszeletelt paradicsomot, beleszórjuk a reszelt sajtot, meghintjük törött borssal, és annyi vízzel öntjük fel, hogy legalább 2 ujjnyival több legyen a víz a lábosban, mint a tarhonyás hús. Az egészet felforraljuk, majd lefedve, előmelegített, forró sütőbe tesszük, és takaréklángon 40 percig sütjük. Akkor van készen, ha a tar...
2009-07-31 14:53:43
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Tavaszi Hagymás Tarhonya, első próbánál, marcipán csík, igazán puha, húsos alap, aprított vöröshagymát, tökreszelőn lereszelt, zászló előtt, ujjnyival előbbre, mindent meglátó, fővezér iránt, tűzről félrehúzva, törött borssal, tűzre visszateszem, sonkát nagylyukú, köldök alatt-, szalonnát apró, burgonyát szintén, zsírhoz adjuk, teteréje rakjuk, apróra tördelt, reszelt sajtot, egészet felforraljuk, fűszerpaprikával, csicseriborsós, cukkinifőzelék, felforrósított, húsleveskockát, csicseriborsót, piskótacsíknál, takaréklángon, előmelegített, marcipánlapra, pirospaprikát, összekeverjük, vöröshagymát, lenyomkodjuk, felszeletelt, paradicsomot, segítségével, mérőszalagot, meglocsoljuk, zászlótartót, visszateszem, világosbarna, mozdulatokat, felforraljuk, csiklandozni, tartalmabol, tökreszelőn, odafigyelni, kényelmesen, fokozatosan, beleszórjuk, lovascsapat, körülállták, fűszerezzük, csicseribor, megtartotta, belekeverem, kitüntették, hozzáadjuk, feltekerni, bécsújhely, cukkiniket, megkeverni, beleteszem, megszórjuk, tenyerével,
© 2013 TVN.HU Kft.