Belépés
Vakcinaszállítmányt adott át Grezsa István az ukrán Vöröskeresztnek a kárpátaljai Csapon
... oltóanyagot adományozott a kárpátaljai Vöröskereszt részére. 2018 májusában 21 600 adag Pentaxim oltóanyagot, továbbá 15 ezer adag kanyaró-mumpsz-rubeola elleni vakcinát adtak át a Vöröskeresztnek.
Magyarország legutóbb 2018 novemberében 10 376 adag négy komponensű, kombinált diftéria, tetanusz, pertusszisz és járványos gyermekbénulás elleni oltóanyaggal támogatta legnagyobb...
2020-06-26 17:22:01
Krónika 2. rész (napirend előtt: környezetvédelem, határon túli magyarok, véradók napja)
... előállításához - idézte fel, kelezve: ahhoz, hogy Magyarországon folyamatos és biztonságos legyen a vérellátás, naponta közel 2 ezer véradás szükséges.
Köszönetet mondott a Magyar Vöröskeresztnek, az Országos Vérellátó Szolgálatnak, a véradóknak, egyúttal arra kérte a magyar kormányt, adjon meg minden támogatást a véradóknak.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Miniszté...
2018-11-27 10:48:36
Ukrán válság - Jacenyuk: Ukrajnának önvédelemből kell erősítenie katonai képességeit
... tapasztatait Ukrajnával.
Közölte, hogy Szlovákia újabb segélyszállítmányt készül Ukrajnába küldeni a Donyec-medencében élők megsegítésére. A szükséges iratokat már átadta a Nemzetközi Vöröskeresztnek, és hamarosan Ukrajnába érkezik hat teherautónyi segélyszállítmány, amely gyógyszereket, gyógykészítményeket és ruhákat tartalmaz.
A két kormányfő megbeszélésén szó volt a S...
2015-02-06 17:23:28
Ukrán válság - Csak lőszerek voltak a hetedik orosz "segélykonvojban"
... harcok sújtotta övezetben lakó civileknek nyújtana ily módon segítséget. Ukrajna szerint a szállítmányokkal Moszkva megsérti a nemzetközi előírásokat, ugyanis azokat a nemzetközi vöröskeresztnek kellene kísérnie, és felügyelnie a segély szétosztását, ez pedig eddig egyszer sem történt meg. http://112.ua/obshchestvo/v-sedmom-r ossiyskom-gumkonvoe-byli-tolko-boepr ipasy-loga-146490.ht...
2014-11-17 09:11:46
Ukrán válság - Ukrajnába érkezett a hetedik orosz "segélykonvoj"
... haladnak át, így nincs lehetősége az ukrán félnek tartalmuk átvizsgálására. Ukrajna szerint a szállítmányokkal Moszkva megsérti a nemzetközi előírásokat, ugyanis azokat a nemzetközi vöröskeresztnek kellene kísérnie, és felügyelnie a segély szétosztását, ez pedig eddig egyszer sem történt meg.
A feltételezések szerint a járművek a visszaúton a kelet-ukrajnai harcokban elesett...
2014-11-16 11:51:48
Ukrán válság - Gyógyszereket küldött Ukrajnába a Cseh Vöröskereszt
...
"A szállítmányt az Ukrán Vöröskeresztnek, valamint Ukrajna keleti területein a harcok által érintett kórházaknak adjuk át" - mondta a szóvivő. Hozzátette: a Cseh Vöröskeresztnek ez már a negyedik Kelet-Ukrajnába irányuló egészségügyi szállítmánya. A gyógyszerek nagyobbik részét segélyszámlákra beérkezett adományokból fedezték.
A cseh kormány a közelmúltban 50 millió koro...
2014-09-19 10:02:27
Ukrán válság - Porosenko: Moszkva térjen vissza a nemzetközi jog mezejére
... végrehajtásában az az, hogy a kelet-ukrajnai oroszbarát szakadárok tűz alá vették azt az utat, amelyen a tervek szerint a segélykonvoj haladt volna Luhanszkba. "Nem garantálták a szakadárok a vöröskeresztnek a tűzszünetet" - mondta Porosenko.
Közben Andrij Liszenko, a Nemzetvédelmi és Biztonsági Tanács (RNBO) szóvivője kijevi sajtótájékoztatóján közölte: Kijev kezdeményezte, ...
2014-08-22 17:44:35
Ukrán válság - Kijev: megkezdődött Luhanszk "felszabadítása"
... szeparatisták visszatértek ukrán területre" - tette hozzá a szóvivő.
Közölte, hogy mivel a kelet-ukrajnai szakadárok még nem szavatolták az orosz segélykonvoj biztonságát a nemzetközi vöröskeresztnek, így nem kezdődhetett el szállítmány átvizsgálása és vámkezelése.
A Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága (ICRC) vállalta a mintegy 260-280 kamionban szállított segély célba j...
2014-08-18 15:04:18
MARSCHALKÓ Lajos
...
VILÁGHÓDÍTÓK 1. rész
AZ IGAZI HÁBORÚS BŰNÖSÖK 1. rész
ÍRTA: MARSCHALKÓ LAJOS


BEVEZETÉS
I. FEJEZET
II. FEJEZET
III. FEJEZET
IV. FEJEZET
V. FEJEZET
VI. FEJEZET
VII. FEJEZET
VIII. FEJEZET
IX. FEJEZET
X. FEJEZET
XI. FEJEZET
XII. FEJEZET
XIII. FEJEZET
XIV. FEJEZET
XV. FEJEZET...
2010-01-27 08:12:46
1 
Címkék: Grezsa István, Cseh Vöröskereszt, MARSCHALKÓ Lajos, Magyar Vöröskeresztnek, Országos Vérellátó Szolgálatnak, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Miniszté, Nemzetközi Vöröskeresztnek, Ukrán Vöröskeresztnek, Cseh Vöröskeresztnek, Közben Andrij Liszenko, Biztonsági Tanács, Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága, IGAZI HÁBORÚS BŰNÖSÖK, MARSCHALKÓ LAJOS, ukrán Vöröskeresztnek, kárpátaljai Csapon, hetedik orosz, kárpátaljai Vöröskereszt, magyar kormányt, szükséges iratokat, szállítmányokkal Moszkva, nemzetközi előírásokat, nemzetközi vöröskeresztnek, segély szétosztását, ukrán félnek, feltételezések szerint, kelet-ukrajnai harcokban, harcok által, negyedik Kelet-Ukrajnába, gyógyszerek nagyobbik, cseh kormány, kelet-ukrajnai oroszbarát, tervek szerint, segélykonvoj haladt, kelet-ukrajnai szakadárok, orosz segélykonvoj, mintegy 260-280, környezetvédelem, szállítmányokkal, segélyszámlákra, vöröskeresztnek, végrehajtásában, segélykonvojban, átvizsgálására, magyarországon, előállításához, gyermekbénulás,
© 2013 TVN.HU Kft.