Belépés
Két pénzügyőr letartóztatását rendelte el a bíróság
... házkutatást és motozást tartott a határállomás egyes részein, illetve a gyanúsítottak lakó- és tartózkodási helyén több regionális nyomozó ügyészség, a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Készenléti Rendőrség és a Terrorelhárítási Központ közreműködésével.
Az ügyben gyanúsítottként kihallgatott tizenhat - köztük öt tiszti rendfokozatú - pénzügyőrt őrizetbe vették, az ügyészség valam...
2019-02-28 17:32:44
Előkerült az Ukrajnában eltűntnek vélt orosz kapitány
... szabályok megsértése, valamint tiltott halászat címén. A férfi az eljárás alatt a rokonainál lakott Zaporozsje megyében, ahol a fivére január 29-én jelentette be az eltűnését. Az ukrán rendőrség emberölés gyanújával nyomozást indított, de ő - mint hétfőn kiderült - orosz útlevelével szombaton hazautazott a Krímbe. A Komszomolszkaja Pravda című napilapnak azt mondta, hogy semmi sem...
2019-02-11 11:01:41
Rendőr ezredes: az egyházak fontos segítséget nyújthatnak az emberkereskedelem elleni harcban
...
Németh Ágnes kiemelte: a rendőrség elsősorban a bűnmegelőzésben, az áldozatok azonosításban, az áldozatkísérésben és reintegrálásukban számít az egyházak segítségére.
Elmondta: az emberkereskedelem lehetséges áldozatait azok ismerik, akik lakókörnyezetükben dolgoznak, így többek között a helyben szolgáló papok, illetve az egyház szolgálatában álló segítők.
A rendőr ...
2019-02-08 20:12:31
Csaknem harmadával nőtt tavaly a letenyei határátkelők forgalma
... esetenként a százezret is meghaladta az utasok száma.
A kiugró forgalom miatt a nyári időszakban többször alakult ki rövidebb időszakokra egy órát meghaladó várakozási idő, amit a rendőrség pluszsávok megnyitásával vagy a forgalom átterelésével tudott kezelni.
Az összesítés szerint Letenyén a múlt évben 8 százalékkal, 10 540-re emelkedett az autóbuszok száma a három nyár...
2019-01-10 10:31:49
Évértékelő - Csehországban 2018 is Andrej Babis éve volt
... baloldalinak vagy félig kommunistának minősíti az ország második leggazdagabb embere által vezetett kormányt. Döntés született a nyugdíjak jelentős emeléséről 2019 januárjától az oktatásban, a rendőrségnél, az egészségügyben, s a közszféra több más ágazatában dolgozók bérének emeléséről. Egy kormányhatározat alapján a diákok és a nyugdíjasok nagy kedvezménnyel utazhatnak a vasúton...
2018-12-30 08:10:09
A magyar-ukrán határátkelőhelyeken is több órás a várakozás
... a várokozási idő. A záhonyi és a barabási átkelőhelyeken két órát kell vesztegelniük az utazóknak.
A határátkelőhelyek nyitva tartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikációján lehet tájékozódni.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság korábban arról tájékoztatt...
2018-12-22 10:51:09
Házkutatást tartott az Ukrán Biztonsági Szolgálat a kijevi Lavrát vezető metropolitánál
... mint mondta - a Pecserka Lavrában lakik. Szavai szerint 2014-ben az említett házat "kirabolták".
"Elvittek öt ikont, és elnézést, de egy rekesz vodkát, ami ott volt. Megkerestem a rendőrséget, az ügyészséget, hogy az ikonokat visszaszerezzem, de senki sem reagált" - emlékezett a metropolita.
Azzal kapcsolatosan, hogy konkrétan miért gyanúsíthatják őt vallási gyűlöletke...
2018-11-30 18:11:26
Ismét szünetel a határforgalom a záhonyi határátkelőhelyen
... utasokat, ezért a magyar oldalon is szünetel az átléptetés.
A határszakaszon a beregsurányi, a barabás...
2018-11-27 11:49:19
Prisztás-gyilkosság - Perújítást rendelt el Portik Tamás egyik büntetőperében a Fővárosi Ítélőtábla
... meggyanúsították Gyárfás Tamás sportvezetőt is, aki azonban tagadta bűnösségét.
Augusztus 14-én Fülöp Tamás ügyvéd, a szlovák férfi védője arról beszélt, ügyfele többórás vallomást tett a rendőrségen. Többek között beismerte, hogy megölte Prisztás Józsefet, egy közvetítőtől úgy tudja, hogy a gyilkosságra az orosz-ukrán maffiától jött a megbízás, a hatóságoknak sem a Prisztás-...
2018-11-22 17:19:01
Útelzárásokkal tiltakoznak a magas benzinárak és közműdíjak ellen Kárpátalján
... összekötő utat a Perecsenyi járási Bercsényifalván (Dubrinyicsi) és a megye keleti részében található Rahón, ahol az utak rossz állapota miatt is tiltakoztak.
A Kárpátalja megyei rendőrség arra szólította a közlekedőket, hogy a Csap-Kijev főút helyett válasszanak más útvonalat a Kárpátokon történő átkeléshez.
Kárpátalján gyakoriak az útelzárásos tüntetések, amelyek részt...
2018-11-19 15:28:40
1 2 3 ................52 53 ........78 79 ........104 105 106 
Címkék: Andrej Babis, Ukrán Biztonsági Szolgálat, Portik Tamás, Fővárosi Ítélőtábla, Nemzeti Védelmi Szolgálat, Készenléti Rendőrség, Terrorelhárítási Központ, Komszomolszkaja Pravda, Németh Ágnes, Rendőrségi Útinformációs Rendszer, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, Pecserka Lavrában, Gyárfás Tamás, Fülöp Tamás, Prisztás Józsefet, egyházak fontos, emberkereskedelem elleni, letenyei határátkelők, kijevi Lavrát, záhonyi határátkelőhelyen, magas benzinárak, határállomás egyes, gyanúsítottak lakó-, ügyben gyanúsítottként, ügyészség valam, eljárás alatt, rokonainál lakott, fivére január, ukrán rendőrség, rendőrség elsősorban, áldozatok azonosításban, egyházak segítségére, emberkereskedelem lehetséges, helyben szolgáló, egyház szolgálatában, utasok száma, kiugró forgalom, nyári időszakban, órát meghaladó, rendőrség pluszsávok, forgalom átterelésével, összesítés szerint, múlt évben, autóbuszok száma, három nyár, ország második, nyugdíjak jelentős, közszféra több, kormányhatározat alapján, nyugdíjasok nagy,
© 2013 TVN.HU Kft.