Belépés
Ukrán válság - Három ukrán katona vesztette életét, köztük egy katonaorvos mentés közben a Donyec-medencében
...
A közlemény szerint az "orosz megszálló erők" előző nap 18-szor sértették meg a tűzszünetet a kelet-ukrajnai frontvonal mentén, egyebek mellett 120 milliméteres, a minszki egyezményekben tiltott nehéztüzérségi aknavetőket és nagy kaliberű golyószórókat is bevetettek.
A parancsnokság közlése szerint az orosz erők kilőttek egy 120 milliméteres aknalövedéket Zolote települ...
2020-07-14 17:42:46
Söder: a berlini gyilkosság közös felderítése javítana a német-orosz kapcsolatokon
...
"Számunkra fontos, hogy a már meglévő jó kapcsolatokon javítani lehet az olyan nagy politikai témák segítségével, mint amilyen a(z ukrajnai rendezés érdekében elindított) normandiai folyamat. Ugyanígy nagyon-nagyon segítene a berlini gyilkosság felderítésében való együttműködés. Gondolom, ez hozzájárul majd ahhoz, hogy a kapcsolatok még jobbakká, még sikeresebbekké váljanak" ...
2020-01-29 18:51:54
II. János Pál ereklyéjét helyezték el a Szent István.......
... érsek..
..............................
A szentmise végén Mieczysław Mokrzycki megköszönte a fogadtatást, majd az együttműködés jeléül a lembergi székesegyházat ábrázoló érmet ajándékozott Snell György püspöknek. Az ukrajnai város székesegyházát 2001-ben kereste fel II....
2020-01-05 21:43:13
The New York Times: az ukrajnai vezetés tisztességes bánásmódot szeretne Washingtontól
... Giuliani a napokban előre be nem jelentett látogatást tett Kijevben, hogy a feltételezések szerint Joe Biden volt alelnökről és a demokraták egyik jelenlegi elnökjelölt-aspiránsának korábbi ukrajnai tevékenységéről próbáljon információkat gyűjteni, egyetlen ukrán kormányzati tisztségviselő sem találkozott vele.
Dmitro Kuleba ukrán miniszterelnök-helyettes a héten Washingtonb...
2019-12-13 20:54:41
Fehér Ház: Donald Trump és ügyvédjei nem vesznek részt a képviselőházi meghallgatáson
... elnök saját választási céljai érdekében szorgalmazta korrupcióellenes vizsgálat megindítását Ukrajnában a demokrata párt elnökjelöltségére pályázó Joe Biden volt alelnök és fia, Hunter ukrajnai üzleti ügyeiben. Hunter Biden akkor lett a Burisma ukrán olaj-és gázipari cég igazgató tanácsának tagja, amikor apja az Egyesült Államok alelnöke volt.
A hétvégén a Breitbart News című...
2019-12-02 07:05:00
Orosz energiaügyi miniszter: a közvetlen gázszállításról tárgyalt Oroszország és Ukrajna
... orosz, az európai és az ukrán fél szerdán telekonferencián tárgyalt.
Novak korábban közölte, hogy a Gazprom hajlandó felújítani a 2015-ben Kijev által a Krím elcsatolása ás a kelet-ukrajnai orosz beavatkozás miatt leállított közvetlen gázszállítást Ukrajnának és 25 százalékkal csökkenteni az árat.
Jelet-ukrajnai orosz beavatkozás miatt leállított közvetlen gázsnzino b kö...
2019-11-20 18:23:09
Joe Biden elnökjelölt-aspiráns a demokraták legesélyesebb befutójának tartja magát
... életkora miatt támadják, de szerinte "az életkor tapasztalatokkal jár, a tapasztalatok bölcsességgel, a bölcsesség pedig ítélőképességgel".
Biden kitért a fia külföldi - elsősorban ukrajnai - üzleti ügyeire is. Arra a kérdésre, hogy vajon miért nem figyelmeztette fiát, Huntert arra, hogy igazgatótanácsi tagsága az ukrán Burisma gázcégben nem megfelelő döntés, Biden azt mondt...
2019-10-28 07:04:12
Zelenszkij nem tudott a hadisegély befagyasztásáról a Trumppal folytatott telefonbeszélgetéskor
... hírszerzés egyik munkatársa - tett bejelentést. Trump a telefonbeszélgetésben nyomatékosan azt kérte az ukrán politikustól, hogy emberei segítsenek feltárni Joe Biden és fia korábbi jövedelmező ukrajnai üzleteit. Az amerikai demokraták ezt úgy értelmezték, hogy Trump idegen hatalmat "kért fel" beavatkozásra saját politikai ambícióinak érdekében, és erre hivatkozva megindították az...
2019-10-10 14:42:19
The Hill: csalódottak Joe Biden támogatói
... magyarázták.
A The Hill munkatársai azt tapasztalták, hogy a Biden-kampány adományozóit elbátortalanították Joe Biden válaszai Donald Trump támadásaira, amelyek saját és fia korábbi ukrajnai üzleti ügyei miatt érik.
"Tisztesség ne essék szólván, gyenge éllovas ő" -idézte a lap a Biden-kampány egyik, neve elhallgatását kérő adományozóját.
Az elnökjelölteknek az esz...
2019-10-08 20:12:06
Mike Pompeo: a demokrata párti törvényhozók zaklatják a külügyminisztérium munkatársait
... a demokrata többségű képviselőház az elnök alkotmányos felmentési eljárásának (impeachment) megindítására használ fel.
A beid...
2019-10-01 18:52:13
1 2 3 ....18 19 ..27 28 ..35 36 37 
Címkék: János Pál, Szent István, York Times, Fehér Ház, Donald Trump, Mike Pompeo, Mieczysław Mokrzycki, Snell György, Dmitro Kuleba, Hunter Biden, Egyesült Államok, Breitbart News, katonaorvos mentés, berlini gyilkosság, német-orosz kapcsolatokon, ukrajnai vezetés, képviselőházi meghallgatáson, közvetlen gázszállításról, demokraták legesélyesebb, hadisegély befagyasztásáról, demokrata párti, közlemény szerint, kelet-ukrajnai frontvonal, minszki egyezményekben, parancsnokság közlése, orosz erők, olyan nagy, szentmise végén, együttműködés jeléül, lembergi székesegyházat, ukrajnai város, napokban előre, feltételezések szerint, demokraták egyik, héten Washingtonb, demokrata párt, 2015-ben Kijev, kelet-ukrajnai orosz, életkor tapasztalatokkal, tapasztalatok bölcsességgel, bölcsesség pedig, ukrán Burisma, ukrán politikustól, amerikai demokraták, demokrata többségű, elnök alkotmányos, ítélőképességgel, befagyasztásáról, tapasztalatokkal, korrupcióellenes, telekonferencián, elnökjelölteknek, gázszállításról,
© 2013 TVN.HU Kft.