Belépés
Gyóni Géza : Memento
... soká késel, majd nem találod.

Tárd ki karod, míg hófehér, hamvas,
Bontsd le hajad, míg hullámos ében.
Irigy vénekre csak sose hallgass!
Majd jön a bánat, a rút, unalmas,
Majd jön a bánat még idejében.

A szerelemben nincsenek évek,
A szerelemben csak csókok vannak.
A szerelemben jaj a fösvénynek!
A szerelemben csak azok élnek...
2019-08-15 14:27:34
Szeretem, ha egy férfi bókol, ha tud is bókolni
... hogy egy férfi tudja mindezt, hogy minden nap egyre közelebb ülni várakozó öröm és csiklandó boldogság. Türelmesen, szeretettel kibontani egymás lelkének rétegeit manapság divatjamúlt, és unalmas tevékenység, mi mégis alkalmazzuk, mert az igazán jó dolgok azokhoz érkeznek el, akik várnak.

Szeretem, ha egy férfival testi, lelki komfortérzetet élhetek meg. Szeretem, ha ni...
2019-08-15 13:24:23
Fekete lobogó alatt (Fejezetek a kalózkodás történetéből)
... Pál

Előszó

Kalandok a végtelen, kék tengeren, kifosztott hajók, vér és arany, no meg természetesen, elásott kincsek. A legtöbb szárazföldi embernek ezek jutnak eszébe a kalóz szó hallatán. Szürke, unalmas hétköznapjainkon gyakran gondolunk azokra a "régi szép időkre", amikor a kalandok, az ismeretlen világába vezető utazások, a szárazon és a vízen megvívott k...
2019-08-15 11:38:03
Unalmas éjszaka
Kevés a vonat, mert Hegyeshalomban átépítés van, ezért csak azok a vonatok jönnek erre, amik rendezés nélkül mennek ki. Ezért éjszaka alig van mit tenni, így viszont nagyon lassan telik az idő.
Ennek ellenére elfáradtam. Reggel 7 től d.u. 3-ig aludtam....
2019-08-14 20:41:33
Harmónia......
... fantáziával ugyanabból a magból sokféle produktum állítható elő.Üzleti sikert is hoz ez a kártya.
Gondolkodj el azon, hogy a bevett szokásaidat hogyan tehetnéd érdekesebbé, kevésbé unalmassá, mindennapi rutinszerű cselekedeteidet hogyan újíthatnád meg.
Üzeni, hogy a frissesség teremtő erőt vonz.

Erre is gondolj: Olvasd Kosztolányi versét: Útirajzok,- Bologna...
2019-07-30 17:23:37
Tusványos - Karácsony: Budapest a változtatást választja az unalmas szlogenek helyett
...
A Párbeszéd társelnöke szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált a kormányfő tusnádfürdői beszédére, amelyben Orbán Viktor egyebek mellett hangsúlyozta: a tőkés piacgazdaság kereteit, a demokratikus jogi és politikai intézményeket fenn kell tartani, de a társadalmi szerveződés módját meg kell változtatni, vagyis "demokrácia igen, liberalizmus nem".
Karácson...
2019-07-27 15:42:12
Harmónia......
... szemben a nyitott, nomád társadalommal.

Szerelmi üzenete: Tartós viszonyban szilárd alapokon nyugvó, de hatalmas kompromisszumot követelő kapcsolat. Párkeresőknek stabil, bár kissé unalmas emberrel való ismerkedés esélye. Lassan felmelegedő, barátságból átalakuló szerelem.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a teljes biztonság kialakítása és fenntartása hata...
2019-07-17 22:33:08
Nekem szóló gondolatok /a mai napra/ - Szentlélekről
... jó vágyakat, ahogy a madár költi fiókáit.

A halat nem bántja, hogy túl sok a víz, a jó keresztényt sem bántja soha, hogy túl sokat időzik a jó Istennel. Akadnak, akik számára unalmas a vallás; ez csak azért van, mert nincs bennük a Szentlélek.

A Szentlélek úgy pihen a tiszta lélekben, mint valami rózsaágyon. Távozóban olyan jó illatot hagy hátra a lélekben, ...
2019-07-08 19:44:39
Fitnesz időseknek
... a mozgékonyság és javítható az állóképesség. Például kerékpározhatnak vagy kipróbálhatják a nordic walkingot. Találhatunk egy vagy több sporttársat, akiknek a társaságában az edzés nem unalmas. A gimnasztika különböző fajtái is alkalmasak az időseknek. Ide tartozik például a jóga és a pilátesz.

3. tipp: Mozgás a vízben

A kímélő fitnesz tökéletes módja az úszá...
2019-07-01 07:08:44
Harmónia......
... szemben a nyitott, nomád társadalommal.

Szerelmi üzenete: Tartós viszonyban szilárd alapokon nyugvó, de hatalmas kompromisszumot követelő kapcsolat. Párkeresőknek stabil, bár kissé unalmas emberrel való ismerkedés esélye. Lassan felmelegedő, barátságból átalakuló szerelem.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a teljes biztonság kialakítása és fenntartása hata...
2019-06-22 14:56:29
1 2 3 .................426 427 .........639 640 .........851 852 853 
Címkék: Gyóni Géza, Olvasd Kosztolányi, Orbán Viktor, férfi bókol, kalózkodás történetéből, változtatást választja, unalmas szlogenek, szerelemben nincsenek, szerelemben csak, férfi tudja, férfival testi, legtöbb szárazföldi, ismeretlen világába, vízen megvívott, vonatok jönnek, magból sokféle, bevett szokásaidat, frissesség teremtő, kormányfő tusnádfürdői, tőkés piacgazdaság, demokratikus jogi, társadalmi szerveződés, teljes biztonság, madár költi, tiszta lélekben, nordic walkingot, vagy több, gimnasztika különböző, kímélő fitnesz, kerékpározhatnak, hétköznapjainkon, kompromisszumot, cselekedeteidet, kipróbálhatják, hegyeshalomban, komfortérzetet, közleményében, természetesen, szentlélekről, intézményeket, társadalommal, párkeresőknek, változtatást, állóképesség, mozgékonyság, piacgazdaság, demokratikus, történetéből, liberalizmus, társaságában, tusnádfürdői, hangsúlyozta, változtatni, gimnasztika, szerveződés, felmelegedő, szeretettel, barátságból, szárazföldi, kialakítása, fantáziával, sporttársat, találhatunk,
© 2013 TVN.HU Kft.