Belépés
4. Őszödi beszéd az EU-s megszorító programokról
... kézhez kapott egy konvergencia-programot, amelyben ,,a lüktető magyar gazdaságnak" megfelelő adatok szerepeltek.

A pénz-és gazdasági ügyekért felelős spanyol szocialista biztos, Joaquín Almunia tudomására jutott, hogy hamis adatokat adtak meg, ezért azt mondta Gyurcsánynak:

- ,,Két lehetőséget látunk
- Az egyik, hogy az EU nyilván...
2019-12-05 12:59:54
Wojciech Wiewiórowskit nevezték ki európai adatvédelmi biztosnak
...
A lengyel Wojciech Wiewiórowski 2014 óta az európai adatvédelmi biztos helyettese volt. Ezt megelőzően - 2010-től kezdődően - a lengyel adatvédelmi hatóságnál volt a személyes adatok védelmével foglalkozó főfelügyelő.
Az európai adatvédelmi biztos az Európai Unió független adatvédelmi hatósága. Fő feladata a személyes adatok védelme az egyének személyes adatainak az unió...
2019-12-05 12:11:33
Lázár János: Mezőhegyest egyszerre kell reorganizálni és modernizálni
...
A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztos a vetőmagüzemről elmondta, az állam 8,5 milliárd forintért vásárolta vissza a francia Limagrain vállalattól, tőkeemelés formájában; további 1,2 milliárd forintot fordítanak a tároló- és szárítókapacitás fejlesztésére.
A mintagazdaság kezelésében lévő 8 ezer 50...
2019-12-04 19:11:40
Várhelyi Olivér: hiteles csatlakozási perspektívát kell biztosítania a Nyugat-Balkán országainak
... Bizottság a bővítés kérdését még magasabb szintre emeli, dinamizálni kívánja, és azon kíván dolgozni, hogy azt úgy az európai és a régió országai számára is hitelesebbé tegye.
Az uniós biztos sajnálatát fejezte ki, hogy az Európai Tanács októberi csúcsértekezletén nem volt egyetértés Albánia és Észak-Macedónia csatlakozási tárgyalásainak megkezdését illetően.
"Elköteleze...
2019-12-03 21:32:08
Deník N: Csehországnak 451 millió koronát kell visszafizetnie az uniós kasszába Babis összeférhetetlensége miat
... Brüsszelnek nincs joga a cseh jogrend értelmezésére.
Az Agrofert...
2019-12-03 16:52:03
Izer Norbert: Korszakváltás az adóegyszerűsítésben és a gazdaságfehérítésben
... emlékeztetett, hogy az adócsökkentések folytatódnak jövőre is. 2020-ban szinte mindenkit érintenek az adócsökkentések: a kormány a négygyermekes anyáknak élethosszig tartó szja-mentességet biztosít. A kkv-k se maradnak ki a sorból jövőre, hiszen a kisvállalati adó mértéke 13-ról 12 százalékra mérséklődik, illetve a szálláshely-szolgáltatók forgalmi adóterhe 9 százalékponttal keves...
2019-12-03 11:11:19
EU-tisztújítás - Von der Leyen: hiteles európai integrációs perspektívát kell kínálni a Nyugat-Balkán számára
...
Magyarország uniós biztosa Várhelyi Olivér a szomszédság- és bővítéspolitika területéért felelős tárcát vezeti a következő öt évben.
Ursula von der Leyen, vasárnap hivatalba lépett új bizottsági elnök azt hangsúlyozta: hogy a nyugat-balkáni régió európai integrációjának perspektívája segített felszámolni a történelmi megosztottságot, és fontos politikai és gazdasági refo...
2019-12-02 19:02:21
Szijjártó: a V4-ek az uniós bővítési folyamat felgyorsítását várják az új Európai Bizottságtól
... az új Európai Bizottságtól, hogy új korszakot nyisson az Európai Unió bővítésének és a Nyugat-Balkán integrálásának tekintetében."
Aláhúzta: meggyőződése, hogy Várhelyi Olivér magyar biztossal jó kezekbe került a bővítés területe.
"Megállapodtunk abban, hogy a V4-ek támogatni fogják a magyar bővítési biztos törekvését a bővítési folyamat felgyorsítására" - tette hozzá Sz...
2019-12-02 13:42:01
Respekt: összeférhetetlenséget állapított meg az Európai Bizottság Andrej Babisnál
... keresztül ellenőrizték az Agrofertet érintő dokumentumokat.
Az A...
2019-12-01 19:41:56
PM-államtitkár: az adócsökkentések jövőre is folytatódnak
... államtitkára rámutatott: 2020-ban szinte mindenkit érintenek az adócsökkentések. Az intézkedések közül kiemelte, hogy a kormány a négygyermekes anyáknak élethosszig tartó szja-mentességet biztosít, valamint a szálláshely-szolgáltatók forgalmi adóterhe 9 százalékponttal csökken.
Izer Norbert jelezte: az adócsökkentés legbiztosabb fedezetét a gazdaság fehérítése jelenti, ezért ...
2019-11-29 20:10:00
1 2 3 ..............360 361 .......541 542 .......720 721 722 
Címkék: Wojciech Wiewiórowskit, Lázár János, Várhelyi Olivér, Deník, Izer Norbert, Európai Bizottságtól, Európai Bizottság Andrej Babisnál, Joaquín Almunia, Wojciech Wiewiórowski, Európai Unió, Nemzeti Ménesbirtok, Tangazdaság Zrt, Európai Tanács, uniós kasszába, uniós bővítési, adócsökkentések jövőre, lüktető magyar, pénz-és gazdasági, lengyel Wojciech, európai adatvédelmi, lengyel adatvédelmi, személyes adatok, egyének személyes, vetőmagüzemről elmondta, francia Limagrain, mintagazdaság kezelésében, bővítés kérdését, régió országai, uniós biztos, cseh jogrend, adócsökkentések folytatódnak, négygyermekes anyáknak, sorból jövőre, nyugat-balkáni régió, történelmi megosztottságot, bővítés területe, magyar bővítési, bővítési folyamat, intézkedések közül, adócsökkentés legbiztosabb, gazdaság fehérítése, szárítókapacitás, százalékponttal, felgyorsítására, adócsökkentések, megosztottságot, integrációjának, bővítéspolitika, koordinálásáért, visszafizetnie, dokumentumokat, megállapodtunk, felgyorsítását,
© 2013 TVN.HU Kft.