Belépés
További egyszer használatos műanyagtermékek betiltását javasolja az ITM
... akcióterv már tartalmazta egyes egyszer használatos műanyageszközök forgalomba hozatalának betiltását.
A most beterjesztett javaslat szerint a magyar kormány január elsejétől, az uniós előírásnál korábban vezetné be az egyszer használatos műanyageszközök (például fültisztító pálcika, szívószál, műanyag tányér és evőeszközök), továbbá az oxidatív úton lebomló műanyagból készül...
2020-05-13 20:05:50
MNB: gyorsított bevezetés, áprilisra kell feltölteni a likviditási fedezetet
... elején közölte, hogy az LCR-mutató gyorsabb emeléséről előterjesztés készül a Pénzügyi Stabilitási Tanácsnak annak érdekében, hogy a meglévő nemzeti hatáskör kihasználásával a nemzetközi előírásnál hamarabb, már 2016-ban 100 százalékra emelkedjen az LCR-ráta.
Az MNB szerdai közleményében emlékeztet arra, hogy az Európai Parlament és Tanács, illetve az Európai Bizottság rendel...
2015-08-26 12:43:22
A hanyatlás kezdete, avagy Szerbia megkezdi a tárgyalásokat
... mondták ki azokat a rendelkezéseket is, amelyekkel a statútum átvette a már korábban alkotmányellenesnek ítélt törvények rendelkezéseit, illetve azokat a pontokat, amelyek a törvényes előírásnál újabb vagy attól eltérő hatásköröket írnak elő a tartomány részére.

Az alkotmánybíróság azonban - figyelembe véve, hogy a dokumentum számos szakaszát alkotmányellenesnek nyilván...
2014-01-02 12:14:24
Szerbia szabad utat kapott az uniós csatlakozáshoz
... mondták ki azokat a rendelkezéseket is, amelyekkel a statútum átvette a már korábban alkotmányellenesnek ítélt törvények rendelkezéseit, illetve azokat a pontokat, amelyek a törvényes előírásnál újabb vagy attól eltérő hatásköröket írnak elő a tartomány részére.
Az alkotmánybíróság azonban - figyelembe véve, hogy a dokumentum számos szakaszát alkotmányellenesnek nyilvánította...
2014-01-02 11:14:19
Krónika 6. rész (határozathozatalok)
... indoklása szerint a törvénymódosítás a közös önkormányzati hivatalok gyakorlati problémáját oldja meg, így ugyanis azok a kisebb városok, amelyek lakosságszáma kevesebb volt a törvényi előírásnál, szintén jogosultak lesznek közös hivatal kialakítására.
Átalakította a Ház a pénzügyi konglomerátumok felügyeletét
A több, különböző tevékenységet végző pénzügyi intézmény, vag...
2013-06-03 20:02:13
Egy buzgó fideszes aktivista
... tűzoltók elmaradt túlórapénzét. - Pár településen, de azt is csak több hetes tüntetések után.

26. Panel program újra indítása. - Szigetelés gyúlékony anyaggal, előírásnál vékonyabb kivitelben. Panelek dohosítása, fűtésdíj nem csökken.

27. Energiaszektor, gyógyszergyártók válságadója. - Visszaüt ez még, nemhogy inkább belevennék őket a közös ...
2011-06-26 21:06:15
1 
Címkék: Pénzügyi Stabilitási Tanácsnak, Európai Parlament, Európai Bizottság, likviditási fedezetet, hanyatlás kezdete, uniós csatlakozáshoz, buzgó fideszes, most beterjesztett, magyar kormány, uniós előírásnál, egyszer használatos, oxidatív úton, meglévő nemzeti, nemzetközi előírásnál, statútum átvette, törvényes előírásnál, tartomány részére, alkotmánybíróság azonban, dokumentum számos, közös önkormányzati, kisebb városok, törvényi előírásnál, pénzügyi konglomerátumok, alkotmánybíróság, gyógyszergyártók, törvénymódosítás, konglomerátumok, műanyagtermékek, kihasználásával, rendelkezéseket, műanyageszközök, csatlakozáshoz, energiaszektor, rendelkezéseit, tevékenységet, lakosságszáma, beterjesztett, kialakítására, nyilvánította, közleményében, tárgyalásokat, önkormányzati, előterjesztés, hatásköröket, átalakította, felügyeletét, túlórapénzét, likviditási, használatos, fültisztító, hozatalának, problémáját, tartalmazta, stabilitási, evőeszközök, településen, válságadója, előírásnál, műanyagból, gyorsított, szigetelés,
© 2013 TVN.HU Kft.