Belépés
Szijjártó: Európa biztonsága ma már Afrikában kezdődik
... életkörülményeinek javítását.
Újságírói kérdésekre válaszolva a tárcavezető arról tájékoztatott, hogy a kormány részéről senki nem vesz részt a magyar helyzettel foglalkozó, jövő heti európai parlamenti vitán.
"Választási kampány van, meghagyjuk a színjátékot azoknak, akik ebben részt kívánnak venni" - fogalmazott.
Az MTI megkérdezte a minisztert lengyel kollégájána...
2019-01-22 14:11:35
Javult a gazdasági hangulat Németországban és az euróövezetben
... azonban az utóbbi hónapokban már jelentősen csökkentették növekedési várakozásaikat, figyelembe vették az olyan új, potenciálisan negatív tényezők hatását, mint például azt, hogy a londoni parlament alsóháza leszavazta a Brexit-megállapodást, és a kínai gazdaság viszonylag gyengén teljesített a negyedik negyedévben.
A német gazdaság 15, százalékkal nőtt 2018-ban, ami az utóbb...
2019-01-22 11:51:42
Brexit - Ingyen kérhetnek letelepedési engedélyt a külföldi EU-polgárok
... Brexit-megállapodás ügyét, és várhatóan szavaz is, bár az Theresa May e héten esedékes további tárgyalásainak eredményeitől és az EU reakciójától is függ, hogy pontosan miről.
A kormányfő hétfői parlamenti felszólalásában megerősítette, hogy nem támogatja sem az újabb népszavazás kiírását a brit EU-tagságról, sem annak a március végi határidőnek a kiterjesztését, ameddig a je...
2019-01-21 19:12:21
Szijjártó: lopakodó kísérlet zajlik a megbukott bevándorlási politika visszahozására
... nehézségeket okozni és hazug képet festeni Magyarországról. Mint mondta, ilyen a terrorizmus miatt elítélt Ahmed H. ügye, amelyben tagállamok és civil szervezetek is felszólaltak, az Európai Parlament pedig egyik jelentésében magyarázta, miszerint az elkövető tettét a hangulat lehűtésének szándékával tette.
"Így válnak az álhírek politikacsináló tényezőkké" - szögezte le....
2019-01-21 16:41:51
Brexit - A lengyel külügyminiszter ötéves időkorlátot javasolt az ír-északír pótmegoldás alkalmazására
... tartalékmegoldás nem tartalmazhat időbeli korlátokat.
Ezen backstop-rendelkezés a brit belpolitikai konfliktus alapja, jórészt emiatt utasította el hatalmas arányban múlt héten a londoni parlament alsóháza a kilépés feltételrendszerét rögzítő megállapodást.
Az egyezménybe foglalt opció értelmében jobb és végleges megoldás híján egységes vámügyi szabályozás lépne életbe a...
2019-01-21 15:01:59
Brexit - Német külügyminiszter: világos hozzáállásra van szükség London részéről
... kiválásra vonatkozóan, mutassák be, hogy alaposan meg lehessen vizsgálni azokat.
"Azt már tudjuk, hogy London mit nem akar. De végre tudnunk kell azt is, hogy mit akar, amihez megvan a parlamenti többsége is" - fogalmazott.
Mint mondta, az egységes piacról való hirtelen kilépés sokat ártana a brit gazdaságnak. Le kellene ülni és megbeszélni, hogyan lehet elkerülni a rend...
2019-01-21 10:41:27
Deutsch: az EU meg akarja büntetni azokat az országokat, amelyek nem fogadnak be migránsokat
... másik pedig bevándorláspárti politikai gyakorlat kialakításához kötné az uniós fejlesztési források kialakítását - jegyezte meg.
Felhívta a figyelmet arra, a 2019 májusi európai parlamenti választás tétje, hogy bevándorláspárti többség lesz-e újra az EP-ben, vagy a bevándorlásellenes erők kerekednek felül a brüsszeli testületekben.
Arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor mi...
2019-01-20 13:21:27
Kelemen Hunor: a román EU-elnökség fő célja a schengeni csatlakozás kell legyen
... Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke a szövetség Beszterce megyei küldötteinek tanácskozásán beszélt erről szombaton, szavait az RMDSZ hírlevele idézte.
Az RMDSZ elnöke szerint az európai parlamenti választás legnagyobb tétje, hogy az unió reformjának az elszenvedője lesz-e a magyarság, vagy megpróbálja alakítani ezt a változást. Hozzátette: az RMDSZ érdeke, hogy egy erős magya...
2019-01-19 18:17:37
Deutsch: meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem akar befogadni migránsokat
... a "Soros-hálózat" továbbra is rá akarják erőltetni a tömeges illegális migrációt az Európai Unió tagállamaira.
Sorozatban születnek olyan európai bizottsági javaslatok és európai parlamenti döntések, amelyek szervezetté akarják tenni, legalizálni akarják a migrációt, meg akarják nyitni az EU kapuit több tízmillió gazdasági bevándorló előtt, a migránsvízum bevezetésével pedig ...
2019-01-18 17:01:45
Feljelentést tett az MSZP egy Honvédkórházban elhunyt beteg ügyében
... ezért kezdeményezett az MSZP népszavazást. Bíznak abban, hogy a Kúria úgy dönt, meg lehet ezt a népszavazást tartani - jegyezte meg.
Arra a kérdésre, mit szól ahhoz, hogy az Európai Parlament jogállamisági követelmények teljesüléséhez kötné a támogatások kifizetését, az ellenzéki politikus elmondta, a fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy úgy lehessen uniós támogatást k...
2019-01-18 14:21:41
1 2 3 .............502 503 .......753 754 .......1003 1004 1005 
Címkék: Kelemen Hunor, Theresa May, Ahmed, Európai Parlament, Orbán Viktor, Demokrata Szövetség, Európai Unió, gazdasági hangulat, külföldi EU-polgárok, megbukott bevándorlási, lengyel külügyminiszter, ír-északír pótmegoldás, román EU-elnökség, schengeni csatlakozás, tárcavezető arról, kormány részéről, magyar helyzettel, színjátékot azoknak, minisztert lengyel, utóbbi hónapokban, londoni parlament, kínai gazdaság, negyedik negyedévben, német gazdaság, kormányfő hétfői, újabb népszavazás, brit EU-tagságról, március végi, terrorizmus miatt, elkövető tettét, hangulat lehűtésének, álhírek politikacsináló, brit belpolitikai, egyezménybe foglalt, parlamenti többsége, egységes piacról, brit gazdaságnak, uniós fejlesztési, figyelmet arra, 2019 májusi, brüsszeli testületekben, szövetség Beszterce, európai parlamenti, unió reformjának, elszenvedője lesz-e, erős magya, tömeges illegális, migránsvízum bevezetésével, népszavazást tartani, támogatások kifizetését, ellenzéki politikus, fideszes képviselők,
© 2013 TVN.HU Kft.