Belépés
ccCcc
... Kódex:

Nincs érzelem; béke van.
Nincs tudatlanság; tudás van.
Nincs szenvedély; egyensúly van.
Nincs halál; Hatalom van.
A Jedi nem keres Erőt.
A Jedi nem uralkodó, nem zsarnok.
Az Erőt keresni, az elhagyni a Hatalom útját.
Elhagyni a Hatalmat, a Sötét Oldalhoz vezet.
Az uralkodó és a zsarnok az ellenség
De a Jedi nem használ...
2019-01-29 08:39:56
Két év alatt külföldön élő magyar lettem, aki fogja be a po
... miért döntenek a te életedről is. Azt sem tudják, mit beszélnek. Ott a távolban, ahol terem a pénz, dolgozni sem kell érte.

Működik a kettős mérce, és működik az oszd meg és uralkodj elve. Még ott is, ahol egyébként egyetértés lenne. Ehelyett vannak ők és vagyunk mi. És a mi helyett is újabb én és mások.

Honnan is tudhatnám milyen nehéz otthon! Marokkóban nya...
2018-05-27 09:01:48
Migránsok: a cionista nagy terv megvalósítása folyamatban!
... nemzeti erőkkel számolnak le, majd sor kerül a bevándorlókra is! Mindezek után megalakul az Európai Egyesült Államok, és a nemzetállamok eltűnnek! A helyzet stabilizálása után, cionista uralkodó veszi át a hatalmat a nemzetek felett, és nem csak Európában! Azaz megalakul a cionista világkormány!

************************************ ************************************ ***...
2015-07-28 15:22:18
Dr. David Duke: A szakadék széléről
... devianciák és az elkorcsosulás népszerűsítése, a szabad bevándorlás, az abortusz, a fajok közötti keveredés, a nulla népességbeli növekedés - ezek közül mindegyik élén alapvető és uralkodó nem európai vezetőség áll. Ismétlem: nem európai.

Ezek az egyenlőségpártiak nem mások, mint szélhámosok, akik legbelül szikráját sem hiszik el azoknak a hazugságoknak, amit a go...
2014-06-18 23:37:20
Dr. David Duke: A szakadék széléről
... szexuális devianciák és az elkorcsosulás népszerűsítése, a szabad bevándorlás, az abortusz, a fajok közötti keveredés, a nulla népességbeli növekedés ? ezek közül mindegyik élén alapvető és uralkodó nem európai vezetőség áll. Ismétlem: nem európai.

Ezek az egyenlőségpártiak nem mások, mint szélhámosok, akik legbelül szikráját sem hiszik el azoknak a hazugságoknak, amit ...
2014-05-01 19:03:41
Dr. David Duke: "A szakadék mélyéről"
... devianciák és az elkorcsosulás népszerűsítése, a szabad bevándorlás, az abortusz, a fajok közötti keveredés, a nulla népességbeli növekedés - ezek közül mindegyik élén alapvető és uralkodó nem európai vezetőség áll. Ismétlem: nem európai.

Ezek az egyenlőségpártiak nem mások, mint szélhámosok, akik legbelül szikráját sem hiszik el azoknak a hazugságoknak, amit a go...
2013-10-22 19:50:09
Szepes Mária: A mindennapi élet mágiája
... amellyel ideáljaink elérésére törekszünk.

A megalkuvók, a bátortalan, pillanat-koncukat féltő szolgalelkek a negatív életáramban sodródnak. A sorsteremtő, sorsukon uralkodó mágikus egyéniségek a pozitív áram erőiből merítenek.

Mágiáról beszélünk. A tétel, hogy "a csillagok nem kényszerítenek, csak hajlamossá tesznek", s a rejtélyes utalás,...
2013-02-08 11:34:55
szeretettel
... kértek az emberek, a jövendőjükre, a sorsukra voltak kíváncsiak. A jós azt felelte: Ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat.Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak,és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, ésváltozni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni so...
2012-06-07 08:31:41
b
... titkosszolgálati mikrofonok rögzítik a
matrac nyikorgását az énekes lakásán, s hogy sikít a
közös dal szótalan.
A szégyenlősség uralkodik itt. A lomb, kívánva
választani a színe és a visszája között, felháborítja
a kandelábert. Itt, hangtölcsért eldobva
adnak hírt a világnak önmag...
2011-11-02 12:52:01
In-Kal helyett ugyanaz?
... nagysàgukat akarjàk növelni; méghozzà abban, hogy vagy téged, vagy màsokat a te akaratod ellenére elnyomnak." ...

"A tapasztalat azt mutatja, hogy csak azok az uralkodòk és köztàrsasàgok érnek el nagy sikereket harcokban, akik sajàt csapatokkal rendelkeznek, mivel a zsoldosok csak kàrt okoznak."

"Ròma és Sp...
2011-01-02 20:39:31
1 2 3 4 
Címkék: David Duke, Szepes Mária, Sötét Oldalhoz, Európai Egyesült Államok, cionista nagy, szakadék széléről, szakadék mélyéről, mindennapi élet, kettős mérce, nemzetállamok eltűnnek, helyzet stabilizálása, nemzetek felett, cionista világkormány, elkorcsosulás népszerűsítése, szabad bevándorlás, fajok közötti, nulla népességbeli, negatív életáramban, pozitív áram, rejtélyes utalás, sorsukra voltak, istenek benned, énekes lakásán, szégyenlősség uralkodik, visszája között, világnak önmag, zsoldosok csak, titkosszolgálati, népszerűsítése, kényszerítenek, elkorcsosulás, hazugságoknak, stabilizálása, nemzetállamok, szégyenlősség, megvalósítása, személyiséged, bevándorlókra, népességbeli, világkormány, felháborítja, szolgalelkek, rendelkeznek, hangtölcsért, szeretettel, szélhámosok, bevándorlás, kandelábert, csapatokkal, folyamatban, egyéniségek, tapasztalat, életáramban, nyikorgását, tudatlanság, devianciák, szenvedély, uralkodnak, mindennapi, törekszünk, választani, ideáljaink, megalkuvók, sorsteremt, változtass, bátortalan,
© 2013 TVN.HU Kft.