Belépés
Fidesz: meg kell vizsgálni, mennyibe kerül Janiczak Dávid "privát szórakozása" az ózdiaknak
...
A fideszes politikus felháborítónak nevezte, hogy Janiczak Dávid "privát fürdőzésre és randevúzásra" használja a város uszodáját.
"Azért, hogy a polgármester a barátnőjével kettesben fürödjön és a jakuzziban áztassa magát, kiürítették az egész fürdőt és elküldték a többi vendéget" - mondta Zsigmond Barna Pál.
Ráadásul azzal is védekezett a polgármester, hogy azért c...
2020-01-14 14:30:27
Nyíregyházi klórmérgezés - Büntetőeljárást indított a rendőrség
... körülményeket, az eljárásnak jelenleg nincsen gyanúsítottja.
A mérgező klórgáz vegyszerátfejtés közben szabadult fel a Nyíregyházi Egyetem uszodájában kedd délelőtt. Az intézmény uszodáját kiszolgáló vegyszertárolóban végzett vegyi folyamat során észlelte a beszállító cég alkalmazottja, hogy tévedésből két, egymással reakcióba lépő, az uszoda vízkezeléséhez használt vegyszert...
2017-11-21 21:03:31
Hatástalanították a tűzszerészek a fővárosban talált robbanótestet
... és az Alkotás utca egy szakaszát, a BAH csomópont egy részét, a felüljárót és az alatta lévő utat, tov...
2016-09-22 07:04:39
Második világháborús robbanótestet találtak a XII. kerületben
... és az Alkotás utca egy szakaszát, a BAH csomópont...
2016-09-21 19:43:25
Feltehetően robbanótestet találtak a XII. kerületi Alkotás utcában
...
Tájékoztatásuk szerint a tűzszerészi munkálatok idejére lezárják a Tartsay utca és az Alkotás utca egy szakaszát, a BAH-csomópont egy részét, a felüljárót és az alatta lévő utat. Emellett kiürítenek 35 lakóházat, több irodaházat, egy mentőállomást, a MOM sportközpontot és az uszodáját, valamint a közelben lévő szálloda két szárnyát....
2016-09-21 17:16:32
Több mint kétmilliárd forintért sportuszoda épül Szekszárdon
... fős lelátó is készül; az épület 276 néző befogadására lesz alkalmas.
Szekszárdon 2015-ben statikai okokból bezárták a város 1970-es években épült, 12x33 méteres medencét tartalmazó uszodáját, azóta egy ideiglenesen lefedett medencét használhatnak a szekszárdi úszók.
A 34 ezer lakosú városban száz gyerek, fiatal úszik, vízilabdázik igazolt sportolóként, kétszázan vesznek ...
2016-05-25 16:38:35
Már a Hoffmann Rózsa-i vívmányokat veszélyezteti a Klik pén
... államosítás idején durván elszámolták a fenntartási költségeket.

Egy IX. kerületi általános iskolában kellett elrendelni az úszásórák beszüntetését, mivel a tanulók egy másik iskola uszodáját használták.

Az iskola vezetése a szülőknek kiküldött levelében azt írta:
"Mint arról bizonyára Önök is értesültek a médiából, a Klik pénzügyi helyzete pillanatnyila...
2015-11-20 09:19:32
Kétmilliárdos idegenforgalmi fejlesztés Sóstógyógyfürdőn
... gyógyászati részleg építésének készültségi szintje már csaknem az 50 százalékos.
Hozzátette: az épületszárny már szerkezetkész, továbbá befedték a szomszédos parkfürdő 50 méteres uszodáját, és új fedett folyosóval kötötték össze az élményfürdő épületével.
A fejlesztés részeként központi parkot is kialakítanakSóstógyógyfürdőn, tó-körüli és revitalizációs sétány épül, va...
2015-01-20 16:02:06
Félmillió vendéget várnak Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőre
... részt újították fel, s a létesítményben folytatódik majd az új gyógyászati szárny kialakítása, amely 380 millió forintba kerül. A fejlesztés keretében lefedik majd a parkfürdő 50 méteres uszodáját is, amit folyosórésszel kötnek össze az élményfürdővel.
A beruházások Sóstógyógyfürdő komplex fejlesztésének a részei, amelyre a nyíregyházi önkormányzat 2,1 milliárd forint pályáza...
2014-05-28 13:44:15
Pénteken újra kinyit a Csepeli Strandfürdő uszodája
...
Múlt szombaton csőrepedés miatt bezárták a Csepeli Strandfürdő uszodáját. Az üzemeltető Csepeli Városgazda Zrt. akkor azt közölte, hogy két csőrepedést is észleltek, az üzemszünet pedig azért volt szükséges, mert az egyik közvetlenül a medence mellett következett be és a hiba elhárítása másként nem volt lehetséges.
Az egyhetes leállás egy 150 milliméteres termálvíz-vezet...
2014-01-09 11:42:01
1 2 3 
Címkék: Janiczak Dávid, Hoffmann Rózsa-i, Csepeli Strandfürdő, Zsigmond Barna Pál, Nyíregyházi Egyetem, Csepeli Városgazda Zrt, fővárosban talált, fideszes politikus, város uszodáját, barátnőjével kettesben, jakuzziban áztassa, egész fürdőt, többi vendéget, eljárásnak jelenleg, mérgező klórgáz, intézmény uszodáját, uszoda vízkezeléséhez, alatta lévő, tűzszerészi munkálatok, közelben lévő, város 1970-es, ideiglenesen lefedett, szekszárdi úszók, fenntartási költségeket, úszásórák beszüntetését, másik iskola, iskola vezetése, szülőknek kiküldött, szomszédos parkfürdő, élményfürdő épületével, fejlesztés részeként, létesítményben folytatódik, fejlesztés keretében, beruházások Sóstógyógyfürdő, nyíregyházi önkormányzat, üzemeltető Csepeli, üzemszünet pedig, egyik közvetlenül, medence mellett, hiba elhárítása, egyhetes leállás, sóstógyógyfürdőn, vegyszerátfejtés, büntetőeljárást, sóstógyógyfürdő, vízkezeléséhez, idegenforgalmi, fejlesztésének, élményfürdővel, létesítményben, revitalizációs, felháborítónak,
© 2013 TVN.HU Kft.