Belépés
Terrortámadás előkészítése miatt fogtak el egy férfit Szerbiában
... újság információi szerint Armin Alibasicot január 13-án, a délnyugat-szerbiai Novi Pazarban fogták el a belbiztonsági szolgálat (BIA) és a rendőrség tagjai.
Armin Alibasic az utóbbi években a főleg bosnyákok által lakott országrészben, a Szandzsákban harcművészetet tanult, taktikai gyakorlatokat hajtott végre, valamint a hegyes területen gyakorolta a vadonban történő túlélést...
2019-01-16 09:11:47
Izrael és Magyarország vallási kapcsolatainak erősítéséről tárgyalt Soltész Miklós Jeruzsálemben
... amelyek a jelenlegi országhatárokat átlépve, a történelmi Magyarországon, Kárpátalján, Partiumban és Vajdaságban is zajlanak.
Kiemelte, hogy a két ország miniszterelnöke az utóbbi években nagyon jó kapcsolatot épített ki egymással, ami pozitívan hat a magyarországi zsidó közösségekre is.
"Azt is megköszöntem, hogy Izrael segíti, illetve elfogadja a keresztények jelenlét...
2019-01-13 20:29:47
DK: a miniszterelnök megfutamodott a valódi kérdések elől
... frakcióvezető-helyettes csütörtökön, a kormányfő sajtótájékoztatóját követően újságíróknak azt mondta: pártja szerint "az európai értékek és a magyar demokrácia arcon köpése, hogy Orbán Viktor az utóbbi években kizárólag a saját lakájmédiájának adott interjút". A miniszterelnök most is újságírókat tiltott ki a sajtótájékoztatóról, saját "mikrofonállványainak" mondta el az előre me...
2019-01-10 14:52:25
Az aszaltszilva jótékony hatásai


Aszalt szilva

Az utóbbi években egyre többet hallani a sejtkárosító szabad gyökökről, illetve az antioxidáns hatású gyümölcsökről.

Táplálkozástudományi professzorok ezidáig úgy vélték, hogy az erdei gyümölcsök rendelkeznek a legnagyobb szabadgyök...
2019-01-10 13:43:37
Romák valódi eredete 2
... Szakasztánig húzódott. Csábítónak tűnt a lehetőség számukra, úgy látták, ez az ideális ország ahhoz, hogy új életet kezdjenek, és hogy elfelejtsék az asszíriai száműzetést.

Az utóbbi években egy Kulanu (jelentése Mindannyian) nevű nemzetközi zsidó szervezet azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megtalálja az ősi Izrael elveszett törzseit. Ez a törekvés eredményesnek is bi...
2019-01-10 10:41:47
Gyömbér
... légzőszervrendszer egészségének megőrzéséhez.

A gyömbér az indiai Ayurveda egyik kedvenc gyógygnövénye, évszázadok óta alkalmazzák különböző betegségek gyógyítására, s az utóbbi években a modern orvostudomány is felfigyelt értékes tulajdonságaira. Elsősorban gyulladáscsökkentő hatása közismert.

Egy kis létszámú kutatás a gyömbér rák megelőző, illetve rákos s...
2019-01-10 10:19:36
Mentők: nincs többé papíralapú dokumentáció a mentésben
... Hozzátette, hogy emellett közelebb kerültek a társadalomhoz, erősödött a szervezet beágyazottsága, tov...
2019-01-10 09:21:09
2019. Január 9., szerdai napiszöveg
... tárgyakat Istenünk házában, és átadtuk Meremót papnak, Urija fiának, és vele volt Eleázár, Fineás fia, és velük voltak a léviták: Jozabád, Jésua fia, meg Noádia, Binnui fia.).
Az utóbbi években sok izgalmas
újdonságba fogtunk bele. A szervezet
igyekszik spórolni és egyszerűsíteni,
hogy a lehető legtöbbet tudja
megvalósítani a testvérek
bőkezű ad...
2019-01-09 04:54:32
Illegális bevándorlás - Az olasz kormányfő kész befogadni többeket a Máltánál veszteglő hajókról
... "ha ma engedünk, holnaptól az emberkereskedők újraindítják üzletüket a szabályokat tiszteletben nem tartó nem kormányzati szervezetekkel együtt". Salvini hozzátette: Olaszország az utóbbi években már teljesítette befogadási kötelességét. Megjegyezte, hogy az egyház felszólításainak sem hajlandó engedni.
Vasárnap Ferenc pápa konkrét szolidaritásra szólította fel az európai ve...
2019-01-07 10:42:31
A Sin Bet letartóztatott öt telepes fiatalt egy palesztin nő megölésének vádjával
... vasárnap a letartóztatások ellen tüntettek Jeruzsálemben, és kegyetlen bánásmóddal vádolták a Sin Bet szervezet kihallgatóit.
A karácsonykor leköszönt izraeli parlame...
2019-01-06 18:01:04
1 2 3 .............502 503 .......753 754 .......1004 1005 1006 
Címkék: Soltész Miklós Jeruzsálemben, Armin Alibasicot, Novi Pazarban, Armin Alibasic, Orbán Viktor, Vasárnap Ferenc, férfit Szerbiában, miniszterelnök megfutamodott, valódi kérdések, aszaltszilva jótékony, olasz kormányfő, belbiztonsági szolgálat, rendőrség tagjai, utóbbi években, főleg bosnyákok, hegyes területen, vadonban történő, jelenlegi országhatárokat, történelmi Magyarországon, magyarországi zsidó, keresztények jelenlét, európai értékek, magyar demokrácia, saját lakájmédiájának, miniszterelnök most, sejtkárosító szabad, antioxidáns hatású, erdei gyümölcsök, legnagyobb szabadgyök, lehetőség számukra, ideális ország, asszíriai száműzetést, célt tűzte, törekvés eredményesnek, indiai Ayurveda, modern orvostudomány, szervezet beágyazottsága, lehető legtöbbet, emberkereskedők újraindítják, szabályokat tiszteletben, egyház felszólításainak, letartóztatások ellen, karácsonykor leköszönt, felszólításainak, lakájmédiájának, letartóztatások, tulajdonságaira, miniszterelnöke, országhatárokat,
© 2013 TVN.HU Kft.