Belépés
Biztosítási alkuszok: a külföldre utazók fele nem köt biztosítást
... jogosult ellátásra, és egyes országokban az ellátás 10-20 százalékos önrész kifizetésével is jár, ami több ezer eurót is jelenthet.
Nem mellékes, hogy az ekk-tól eltérően az utasbiztosítás felelősséget vállal a poggyászkárokra és a beteg esetleges szállítására, valamint a bajba került utasoknak 24 órás telefonos asszisztenciát is nyújt - fűzte hozzá.
Mint elmondta, a l...
2019-06-12 12:27:55
Tudták, hogy dől a Malév, de árulták a jegyeket
... közül

Most nem tudni biztosan, az utasok közül ki kaphat kártalanítást és ki az, aki bottal ütheti a pénze nyomát. Nem egyértelmű, hogy a jelenlegi helyzetben is érvényes-e az utasbiztosítás. Kamarás Péter jogász szerint aligha.

- Ez nem vismajor eset, nem egyik napról a másikra következett be, hanem hosszú folyamat eredménye. Épp ezért vizsgálni kellene azok...
2012-02-03 21:47:14
24 óra hírei
... kapott a Tűzonalban visszatérő Stohl András

Kedd 14:49Lovaskocsit és vasvillát is bevetettek a tyukodi tömegverekedésben

Kedd 14:16Biztosítás a mobilra és utasbiztosítás sms-ben

Kedd 14:15Trópusi vihar ér partot Dél-Koreában

Kedd 14:08Felhozó részekkel tér vissza a Jóban Rosszban

Kedd 14:05Razziáztak a Google-nál Szöulban...
2010-08-11 12:48:37
1 
Címkék: Kamarás Péter, Stohl András, Jóban Rosszban, Google-nál Szöulban, külföldre utazók, ellátás 10-20, ekk-tól eltérően, utasbiztosítás felelősséget, beteg esetleges, bajba került, utasok közül, pénze nyomát, jelenlegi helyzetben, másikra következett, tyukodi tömegverekedésben, poggyászkárokra, utasbiztosítás, asszisztenciát, kártalanítást, kifizetésével, felelősséget, szállítására, biztosítási, lovaskocsit, biztosítást, országokban, következett, razziáztak, helyzetben, százalékos, egyértelmű, biztosítás, visszatérő, tűzonalban, bevetettek, esetleges, telefonos, jelenlegi, utasoknak, vasvillát, részekkel, jelenthet, eredménye, külföldre, vizsgálni, ellátásra, valamint, biztosan, érvényes, rosszban, jegyeket, mellékes, vismajor, jogosult, alkuszok, szöulban, koreában, eltérően, folyamat, elmondta, kellene, árulták, mobilra, trópusi, tyukodi, ellátás, szerint, kamarás, másikra, felhozó, utazók,
© 2013 TVN.HU Kft.