Belépés
MÁV-elnök: egyszerűbbé és fenntarthatóbbá válik a közösségi közlekedés
... gerince a vasút lett.
Az elnök-vezérigazgató a legfőbb teendőnek azon szinergiák azonosítását nevezte, amelyekkel azonnali hatékonyságnövelést tudnak elérni. A legfontosabb, hogy az utasok érezzék ennek a hatását - mondta, példaként említve az egységes menetrend kialakítását.
Hozzátette: a vasúti és a buszos menetrend egységesítése érdekében történtek lépések, azonban e...
2020-07-17 07:05:01
Vörös festékkel öntötték le Horthy szobrát
... Duna-torkolathoz, s az utat a magyar hatóságok biztosították.
Május 24-én, Mohácsnál váratlan műszaki problémák léptek fel, amelyeket órákon belül meg kellett oldani, hiszen a késedelem az utasok életét és továbbjutását veszélyeztette. Ekkor Antall József saját hatáskörében úgy rendezkedett, hogy a helybeli kikötőhatóságok megfelelő képzettségű hajótisztet bízzanak meg a hajó...
2020-07-09 08:38:27
Koronavírus - Brit kormány: levonható a karanténidőszakból a biztonságos országokban eltöltött idő
... hatóságoknak elérhetőségeiket, és be kell számolniuk arról, hogy az előző 14 napban mely országokban vagy térségekben jártak.
A brit kormány szerdán ismertetett útmutatása kitér a tranzitutasok beutazási szabályainak részleteire is.
Ennek alapján azoknak, akik az Angliába vezető úton átutaznak olyan országokon, amelyeket a brit kormány nem mentesített a karanténkötelezet...
2020-07-08 17:02:51
Illegális bevándorlás - Sok migránst találtak egy török furgonban a Nagylak 2 - Csanádpalota határátkelőhelyen
... került elő. A szíriai és palesztin állampolgárságú bevándo...
2020-06-25 10:52:02
Koronavírus - Románia jövő héttől enyhíti a beutazási feltételeket
...
Jövő héttől kezdődően nem küldik már 14 napos otthoni elkülönítésbe vagy hatósági karanténba azokat a Romániába belépő utasokat, akik olyan országból érkeznek, ahol az utóbbi két hétben az egymillió lakosra eső új koronavírus-fertőzések átlaga nem haladja meg a napi öt esetet.
Ezekkel az országokkal a légi közlekedés újraindítását is engedélyezik, és az ilyen országokból...
2020-06-11 21:13:21
Koronavírus - Érvénybe lépett a brit karanténszabály, a turisztikai cégek perre készülnek
... munkavégzési megbízásuk van, bár a munkáltatójuk által nyújtott lakóhelyükön a munkavégzés után nekik is elkülönülten kell tartózkodniuk.
Nem vonatkozik a karanténintézkedés azokra a tranzitutasokra sem, akik brit repülőtereken más járatokra szállnak át, de nem lépik át az útlevélellenőrző pontokat.
A brit turisztikai és szállodaágazat várhatóan már hétfőn bejelenti, hog...
2020-06-08 07:04:16
Koronavírus - Hétfőtől kéthetes karanténba kell vonulniuk a Nagy-Britanniába érkezőknek
... munkavégzési megbízásuk van, bár a munkáltatójuk által nyújtott lakóhelyükön a munkavégzés után nekik is elkülönülten kell tartózkodniuk.
Nem vonatkozik a karanténintézkedés azokra a tranzitutasokra sem, akik brit repülőtereken más járatokra szállnak át, de nem lépik át az útlevélellenőrző pontokat.
A brit kormány ugyanakkor keresi a megállapodás lehetőségét olyan ország...
2020-06-07 07:04:04
Változik a vasúti közlekedési rend a pünkösdi hosszú hétvégén
... további 2 pár gyorsvonat biztosítja a közvetlen kapcsolatot a Balaton északi partjához.
A hétvégi csúcsidei időszakban a gyorsvonatok 8-9 kocsis szerelvényekkel közlekednek. A kerékpáros utasok számára minden vonatban rendelkezésre áll 8 kerékpárhely, ezen felül több nagy kapacitású bicikliszállító kocsit állít forgalomba a vasúttársaság.
Közölték azt is, hogy a járványh...
2020-05-28 07:20:57
Koronavírus - Már csaknem 21 ezer fertőzöttet azonosítottak Ukrajnában
... régióként kezelnek a statisztikában - a szombati adatok alapján épphogy a határérték alá került 11,7 fővel.
Mondrijivszkij azt is kijelentette, hogy a metróban szerinte nem lehetséges az utasok számának korlátozása és a testhőmérséklet-mérés sem. A szájmaszk és gumikesztyű kötelező viselését szavai szerint a metróállomásokon dolgozó ügyeletesek fogják ellenőrizni.
Kijevb...
2020-05-24 13:51:51
Koronavírus - Június 8-ától kéthetes karanténba kell vonulniuk a Nagy-Britanniába érkezőknek
... amelyekben alacsony a fertőződési ráta. A tár...
2020-05-22 21:24:01
1 2 3 ...................59 60 ..........89 90 .........118 119 120 
Címkék: Ekkor Antall József, közösségi közlekedés, biztonságos országokban, török furgonban, beutazási feltételeket, brit karanténszabály, turisztikai cégek, vasúti közlekedési, pünkösdi hosszú, vasút lett, legfőbb teendőnek, utasok érezzék, egységes menetrend, buszos menetrend, magyar hatóságok, utasok életét, helybeli kikötőhatóságok, brit kormány, tranzitutasok beutazási, egymillió lakosra, légi közlekedés, ilyen országokból, munkáltatójuk által, munkavégzés után, útlevélellenőrző pontokat, brit turisztikai, megállapodás lehetőségét, közvetlen kapcsolatot, hétvégi csúcsidei, kerékpáros utasok, szombati adatok, metróban szerinte, utasok számának, metróállomásokon dolgozó, fertőződési ráta, metróállomásokon, elérhetőségeiket, útlevélellenőrző, bicikliszállító, karanténszabály, testhőmérséklet, kikötőhatóságok, tranzitutasokra, állampolgárságú, fenntarthatóbbá, szerelvényekkel, statisztikában, mondrijivszkij, veszélyeztette, szállodaágazat, repülőtereken, továbbjutását, azonosítottak, munkáltatójuk,
© 2013 TVN.HU Kft.