Belépés
A hétvégén már újra üzemel két börzsönyi erdei vasút
... az egy háztartásban élők vagy egy utazóközösségbe tartozók között.
Mint írják, a vasúti kocsikat naponta fertőtlenítik és lehetőség szerint nyitott ablakokkal közlekedtetik. A biztons...
2020-05-21 11:21:59
Koronavírus - BKK: az érettségi után is marad a normál menetrend
...
A közleményben emlékeztettek, április végén jelentették be, hogy a májusban kezdődő háromhetes érettségi időszakára - a biztonságos utazás feltételeinek megteremtése céljából - a legsűrűbb, teljes kapacitást biztosító, tanítási időszakban érvényes menetrend szerint indítják a járataikat.
Május 18-tól, hétfőtől a kormány feloldotta a kijárási korlátozást Budapesten. A vá...
2020-05-21 08:21:06
Koronavírus - Trump a gazdasági újraindítást sürgeti, év végére oltást remél a vírus ellen
... helyzetüknek megfelelően, a saját ütemezésük szerint indítják újra a gazdasági életet. Bár ebben egyes tagállamok szerinte "nem eléggé gyorsak". Leszögezte: "a lehető leggyorsabban, de biztonságosan kell visszatérnünk a munkához".
A járványra utalva úgy vélekedett, hogy 80-90-100 ezer halálos áldozatot követelhet. "Ez szörnyűség, egyetlen embert sem szabadna elveszítenünk" - ...
2020-05-04 07:04:48
Koronavírus - BKK: hétfőtől csak maszkban vagy az arcot eltakaró kendőben, sálban lehet utazni a fővárosban
... Ivettet, aki azt hangsúlyozta: "ha odafigyelünk magunkra és embertársainkra, illetve betartjuk az intézkedéseket, csökkenthetjük a fertőzésveszélyt, és a közösségi közlekedés továbbra is biztonságos választást jelenthet a fővárosi utazásokhoz".
Az intézkedés betartására a közterületi FUTÁR-kijelzők, a járműveken pedig hangbemondás és a kihelyezett tájékoztató anyagok figyelme...
2020-04-22 11:37:02
Koronavírus - Áttervezi üzleti tervét a MÁV-csoport
... legfontosabb beruházásokat folytatják, például az IC+ vonatok gyártását, és azokat, amelyek kellenek a menetrendszerűséghez, az üzembiztos forgalomhoz, ugyanakkor a napi működéshez, a biztonságos közlekedéshez nem szükséges beszerzéseket leállították.
A vasúti közlekedés folyamatos, a személyforgalom kibocsátása a tavalyi szintet éri el, miután az idén eredetileg annál napont...
2020-04-08 11:11:25
Koronavírus - BKK: péntek óta megfelelő szintű a járatok kihasználtsága
... menetrend bevezetésének másnapján járatsűrítésekkel orvosolták a problémát, és pénteken is újabb sűrítéseket vezettek be, amelyeknek köszönhetően kora reggelre már a legtöbb vonalon újra biztonságosan lehetett utazni. A BKK a szükséges konzekvenciákat levonva visszaállította azt a menetrendet, amelyre érdemi kritika március 19-31. között a társasághoz nem érkezett - emelték ki....
2020-04-04 19:12:33
Koronavírus - BKK: ideiglenes kerékpársávokat alakítanak ki a munkába járást segítendő
... következtében a gépjárműforgalom érdemi korlátozása nélkül is kialakítható egy "bringás főhálózat" a Hungária körúton belüli városrészeken.
Ezzel olyan utakon is biztosíthatóak a biztonságos kerékpározás körülményei, amelyeken eddig csak kevesen mertek biciklizni - írták.
A közlemény szerint az ideiglenes forgalmi állapot várhatóan szeptemberig marad fenn, a szakemberek ...
2020-04-03 20:12:35
Figyelő - Bártfai-Mager: átalakítja a válság az állami cégeket is
... teszi, az úgynevezett kritikus munkavállalói kör esetében pedig - például a paksi atomerőmű vagy a Mavir dolgozóira - fokozott egészségvédelmi intézkedéseket rendeltek el.
Az ország biztonságos energiaellátása még tömeges járványhelyzetben is biztosított. Hangsúlyozta, hogy a stratégiai közszolgáltató vállalatok, az MVM Csoport, a Mavir, a Magyar Posta, a közlekedési, vizes- ...
2020-04-02 14:02:08
Koronavírus - Karácsony: sűrítik a közösségi közlekedés járatait az utasok biztonságos távolságtartása miatt
...
A lépés előzménye, hogy szerdától a fővárosban szombati menetrenden alapuló, de több frekventált vonalon annál sűrűbb közlekedést biztosító új menetrendet vezettek be közlekednek munkanapokon a közösségi közlekedés járatai a koronavírus-járvány miatt csökkent utasszámhoz igazodva.
Karácsony Gergely szerdán azt írta, miközben a buszok, trolik, villamosok és a metrók átlag...
2020-04-01 13:52:32
Koronavírus - Újabb vidéki városokban lehet mobiltelefonnal közlekedési jegyet vásárolni
... igazolványuk számának megadásával.
Kaposváron megszűnnek azok a helyi autóbuszjáratok, amelyeken már nincs utasforgalom, egyes vonalakon csuklós buszok közlekednek az utasok közötti biztonságos távolság megtartásáért; a módosítások április elsején lépnek életbe - közölte a Kaposvári Közlekedési Zrt.
A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet idejére Kaposvár...
2020-03-31 18:53:21
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Magyar Posta, Karácsony Gergely, Kaposvári Közlekedési Zrt, érettségi után, normál menetrend, gazdasági újraindítást, vírus ellen, arcot eltakaró, járatok kihasználtsága, munkába járást, állami cégeket, közösségi közlekedés, utasok biztonságos, utazóközösségbe tartozók, vasúti kocsikat, közleményben emlékeztettek, májusban kezdődő, biztonságos utazás, kormány feloldotta, kijárási korlátozást, saját ütemezésük, gazdasági életet, lehető leggyorsabban, járványra utalva, fővárosi utazásokhoz, intézkedés betartására, közterületi FUTÁR-kijelzők, járműveken pedig, kihelyezett tájékoztató, üzembiztos forgalomhoz, napi működéshez, biztonságos közlekedéshez, vasúti közlekedés, személyforgalom kibocsátása, tavalyi szintet, idén eredetileg, legtöbb vonalon, szükséges konzekvenciákat, gépjárműforgalom érdemi, biztonságos kerékpározás, közlemény szerint, ideiglenes forgalmi, úgynevezett kritikus, paksi atomerőmű, ország biztonságos, stratégiai közszolgáltató, lépés előzménye, fővárosban szombati,
© 2013 TVN.HU Kft.