Belépés
Elektromos önjáró taxikkal lehetne csökkenteni a városokban az üvegházhatású gázok kibocsátását
... önjáró gépkocsiflotta használatát vizsgálták a texasi Austinban, amely kiszolgálná a jelenlegi utazási kereslet 10 s...
2019-07-17 19:12:51
BKK: bankkártyával is kifizethető a helyszíni pótdíj
...
A közlemény szerint Budapest jelentősebb közösségi közlekedési útvonalain, csomópontjaiban a jegyellenőrök hordozható mPOS bankkártyaterminállal rendelkeznek.
Az utasoknak a terminálon keresztül történő fizetés esetén a helyszíni pótdíj összegén felül semmilyen további költségük nem keletkezik.
A szolgáltatás tesztelése május 6-án indult 40 készülékkel, és már az e...
2019-07-17 12:21:15
Felszállás után visszafordult és kényszerleszállást hajtott végre a Smartwings hurghadai járata Ferihegyen
... hagyták el a gépet. Személyi sérülés nem történt, és orvosi segítséget sem igényelt senki.
A közlemény szerint a Budapest Airport munkatársai a tranzit területre visszaszállított utasoknak takarókat és vizet, valamint dohányzási lehetőséget biztosítottak, és folyamatosan tájékoztatták őket a légitársaságtól kapott információk alapján. Az ellátásban a Repülőtéri Rendőr Igazga...
2019-07-11 07:04:46
Az Etele térig jár az 1-es villamos
... december között érkeznek majd.A villamosvonal meghosszabbításának eredményeként az Etele úton várhatóan csökken a légszennyezés, valamint a zajterhelés is. A közösségi közlekedésre váltó utasoknak köszönhetően a város egészén csökken a személyautók száma, ezzel párhuzamosan a légszennyezettség, a közlekedésre felhasznált energia, valamint az autók által elfoglalt közterületek is.|...
2019-07-09 16:52:00
Jogász: akár a repülőjegy teljes árát is vissza kell téríteni az utasoknak késés esetén
... veszteség mellett már nem akar elutazni.
Mivel a tisztálkodás és a pihenés alapvető szükséglet, három órán túli késés esetén, az esetleges szállás költségeit is meg kell téríteni az utasoknak - tette hozzá.
Ismertette, ezeknél az eseteknél elsősorban a légitársaság a felelős, de bizonyos esetekben az utazási irodától is igényelhető a visszatérítés.
A légitársaság...
2019-07-03 10:41:20
Belső vizsgálatot indít és feljelentést tesz a MÁV-Start a monori vonat ügyében
... megfelelően tájékoztatták-e az utasokat a járat lemondásáról és a kivontatás megkezdésekor meggyőződtek-e a személykocsik kiürítéséről.
A MÁV-START emellett kártérítést nyújt azoknak az utasoknak, akik péntek délután a Nyugati pályaudvarról nem tudtak elutazni a 2786-os számú monori személyvonattal.
A visszatérítési és kártérítési igényeket a vasúttársaság ügyfélszolgál...
2019-06-15 23:42:16
Biztosítási alkuszok: a külföldre utazók fele nem köt biztosítást
... ezer eurót is jelenthet.
Nem mellékes, hogy az ekk-tól eltérően az utasbiztosítás felelősséget vállal a poggyászkárokra és a beteg esetleges szállítására, valamint a bajba került utasoknak 24 órás telefonos asszisztenciát is nyújt - fűzte hozzá.
Mint elmondta, a legfrissebb statisztikák szerint a külföldre utazók 20 százaléka az indulás előtti utolsó napokra hagyja biz...
2019-06-12 12:27:55
Megérkezett Budapestre a Shanghai Airlines első járata Kínából
... hangsúlyozta, ez az első alkalom, hogy Sanghaj közvetlenül elérhető Budapestről. Hozzátette, jó a járat megnyitásának időzítése, a Budapest Airport a fejlesztésekkel azon dolgozik, hogy a kínai utasoknak is kényelmesebb legyen a repülőtér; mandarinul beszélő segítőket alkalmaznak és a Kínában elterjedt online fizetési módokat is bevezették.
Magyar Levente, a Külgazdasági és K...
2019-06-07 09:52:18
EP-választás - Orbán: tiszteletet parancsoló győzelmet arattunk
... szerdán elsüllyedt - dél-koreai utasokat szállító - hajó tragédiájáról Orbán Viktor úgy fogalmazott: "megrázza az embert az ilyesmi, mert mégiscsak egy olyan baleset történt, ahol az utasoknak a túlélésre szinte semmi esélyük nem volt". A miniszterelnök részvétét fejezte ki az áldozatok családtagjainak, amit személyesen is megtett, amikor telefonon beszélt Mun Dzse In dél-koreai e...
2019-05-31 09:31:22
Szokatlan hőség van Moszkvában, jégbe töltött táplálékkal etetik a jegesmedvéket
...
Az orosz fővárosban a nap folyamán a csúcshőmérséklet elérte a 31 Celsius-fokot.
A hőség miatt számos moszkvai metró- és vasútállomáson vizet osztottak az utasoknak.
A Rosszija 1 tévécsatorna délutáni híradója szerint a kánikula csütörtökön tovább fokozódhat, és a felmelegedést várhatóan viharok fogják követni.
Vlagyimir Szemjonov, az orosz tudományos akadémi...
2019-05-29 18:05:32
1 2 3 ..............46 47 .......70 71 .......92 93 94 
Címkék: Megérkezett Budapestre, Shanghai Airlines, Budapest Airport, Repülőtéri Rendőr Igazga, Magyar Levente, Orbán Viktor, Dzse In, Vlagyimir Szemjonov, üvegházhatású gázok, helyszíni pótdíj, 1-es villamos, repülőjegy teljes, utasoknak késés, monori vonat, külföldre utazók, texasi Austinban, jelenlegi utazási, közlemény szerint, jegyellenőrök hordozható, terminálon keresztül, szolgáltatás tesztelése, tranzit területre, légitársaságtól kapott, közösségi közlekedésre, város egészén, személyautók száma, közlekedésre felhasznált, autók által, pihenés alapvető, esetleges szállás, eseteknél elsősorban, utazási irodától, járat lemondásáról, kivontatás megkezdésekor, személykocsik kiürítéséről, 2786-os számú, vasúttársaság ügyfélszolgál, ekk-tól eltérően, utasbiztosítás felelősséget, beteg esetleges, bajba került, legfrissebb statisztikák, indulás előtti, első alkalom, járat megnyitásának, fejlesztésekkel azon, kínai utasoknak, olyan baleset, túlélésre szinte, miniszterelnök részvétét, áldozatok családtagjainak,
© 2013 TVN.HU Kft.