Belépés
Halottak napja - Változik a vonatok menetrendje a hét végén
... Budapestre "Televonatot" is indít, amely más állomásokon nem áll meg, így jóval gyorsabban ér a fővárosba.
A vasúttársaság a pénztárak előtti sorban állás elkerüléséért azt javasolja az utasoknak, hogy a menetjegyet váltsák meg interneten vagy a mobilos applikációban, ahol 10 százalékkal olcsóbbak a jegyek.
A szokásos kedvezmények a hosszú hétvége alatt is érvényesek. A ...
2019-10-29 10:04:42
Krónika 4. rész (kérdések)
... vonatok minősége is sok kívánnivalót hagy maga után - jegyezte meg, hosszan sorolva ezeket, majd azt hangsúlyozta, sok esetben a vasúttársaság dolgozói sem tudnak tájékoztatást adni az utasoknak az aktuális forgalmi helyzetről.
Schanda Tamás, az innovációs tárca parlamenti államtitkára azzal kezdte válaszát: 2010-ben az előző kormányzat siralmas állapotban adta át a csőd szél...
2019-10-28 14:31:45
Gázolás miatt nő a vonatok menetideje Nyíregyháza és Záhony között
... m...
2019-10-14 18:02:34
Pótlóbusz jár a 8-as HÉV helyett Kerepes és Gödöllő között a hétvégén
...
A H8 jelzésű autóbusz Szentjakab kivételével minden HÉV-megállóhelyhez tartozó buszmegállóhelyet érint, a H8E autóbusz Szilasligetre és Mogyoródra nem tér be, Szentjakab pedig a H8SZ jelzésű, pótlóbusszal közelíthető meg Mogyoródról. Utóbbi úgynevezett igényvezérelt járat, vagyis az utasoknak fel kell hívniuk a BKK-t, mielőtt elindulnának....
2019-10-04 16:22:39
KLM: a digitalizáció és a fenntartható fejlődés a cég jövőjének kulcsa
... szerepet vállalnak, jelentős beruházások révén áttérnek a biometrikus adatok használatára, elindították a "Fly Responsibly" felelős repüléssel kapcsolatos kampányukat, lehetővé téve az utasoknak a szén-dioxid-kibocsátás kompenzálását és megkezdték az első bioüzemanyag-gyár építését Hollandiában - sorolta, majd hozzátette: a KLM célja a teljes karbonsemlegesség elérése.
A KLM...
2019-10-03 18:48:34
Thomas Cook-csőd - A brit utasok kétharmada már hazatért
... Nagy-Britannia történetének eddigi legnagyobb ilyen jellegű békeidőbeli művelete.
Becslések szerint a külföldi érdekeltségeket is beleszámítva meghaladhatta a 600 ezret azoknak az utasoknak a száma, akik a Thomas Cook által szervezett utakon vettek részt a csőd bejelentésének idején.
Az 1841-ben Thomas Cook üzletember által alapított cég világszerte 22 ezer, Nagy-Britann...
2019-09-30 16:32:12
Thomas Cook-csőd - Megkezdődött a csődbe ment Thomas Cook utazási iroda brit utasainak hazaszállítása
... Nagy-Britannia történetének eddigi legnagyobb ilyen jellegű békeidőbeli művelete.
Becslések szerint a külföldi érdekeltségeket is beleszámítva meghaladhatja a 600 ezret azoknak az utasoknak a száma, akik jelenleg a Thomas Cook által szervezett utakon vesznek részt.

A jövőbeni időpontokra meghirdetett utakra üzletági szakértők adatai szerint egymillió foglalás van é...
2019-09-23 16:42:18
Thomas Cook-csőd - Több százezer németországi utazó is érintett
... támogatására.
A Thomas Cook hétfőn közölte, hogy csődöt jelent és azonnali hatállyal beszünteti tevékenységét.
A külföldi érdekeltségeket is beleszámítva meghaladhatja a 600 ezret azoknak az utasoknak a száma, akik jelenleg a Thomas Cook által szervezett utakon vesznek részt. A jövőbeni időpontokra meghirdetett utakra üzletági szakértők adatai szerint egymillió foglalás ...
2019-09-23 15:22:11
Csődbe ment a Thomas Cook, a legrégibb brit utazási iroda
... Nagy-Britannia történetének eddigi legnagyobb ilyen jellegű békeidőbeli művelete.
Becslések szerint a külföldi érdekeltségeket is beleszámítva meghaladhatja a 600 ezret azoknak az utasoknak a száma, akik jelenleg a Thomas Cook által szervezett utakon vesznek részt.

A jövőbeni időpontokra meghirdetett utakra üzletági szakértők adatai szerint egymillió foglalás van é...
2019-09-23 07:04:40
Azonnali fejlesztésekről állapodott meg a Wizz Air és a Malév Ground Handling
... miatt, mivel sajtóhírek szerint a földi kiszolgáló a repülőtéri szolgáltatásokat- például a repü...
2019-09-13 16:51:37
1 2 3 ...............47 48 ........71 72 .......94 95 
Címkék: Thomas Cook-csőd, Thomas Cook, Wizz Air, Malév Ground Handling, Schanda Tamás, vonatok menetrendje, vonatok menetideje, fenntartható fejlődés, brit utasok, csődbe ment, legrégibb brit, pénztárak előtti, menetjegyet váltsák, mobilos applikációban, szokásos kedvezmények, hosszú hétvége, vasúttársaság dolgozói, aktuális forgalmi, innovációs tárca, előző kormányzat, csőd szél, biometrikus adatok, első bioüzemanyag-gyár, teljes karbonsemlegesség, külföldi érdekeltségeket, csőd bejelentésének, 1841-ben Thomas, jövőbeni időpontokra, földi kiszolgáló, repülőtéri szolgáltatásokat-, szolgáltatásokat, fejlesztésekről, érdekeltségeket, hazaszállítása, bejelentésének, megállóhelyhez, kompenzálását, szilasligetre, digitalizáció, meghaladhatta, igényvezérelt, meghaladhatja, vasúttársaság, elkerüléséért, tevékenységét, applikációban, tájékoztatást, használatára, fenntartható, megkezdődött, kívánnivalót, kedvezmények, németországi, hangsúlyozta, államtitkára, pótlóbusszal, elindították, elindulnának, bioüzemanyag, meghirdetett,
© 2013 TVN.HU Kft.