Belépés
NMHH-piackutatás: a válaszadók negyede használna önvezető autót
... kísérletezőbb fiataloknak is csak a harmada próbálná ki.
Még inkább elzárkóznak az...
2019-01-18 09:31:08
Idén átlagosan napi 820 forintért lehet síbiztosítást kötni
... bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítással vagy Európai Egészségbiztosítási Kártyával (EEK). Ám az EEK kizárólag az ellátási költségeket fedezheti, a kártyabiztosításokat pedig jobbára általános utazási igényekre alakították ki. Így utazás előtt mindenképpen célszerű ellenőrizni, hogy például egy magashegyi mentés milliós költségére vagy a sífelszerelés kártérítésére nyújt-e a kár...
2019-01-18 07:05:34
Uniós biztos: javulnak az utazási körülmények néhány Budapestről induló vasútvonalon
...
A biztos elmondta, az uniós hozzájárulás 11 nagy befogadóképességű, emeletes vasúti jármű beszerzését teszi lehetővé, amelyek aBudapest-Székesfehérvár-Gyékényes, a Budapest-Hatvan-Miskolc-Szerencs-Sát oraljaújhely és a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyház a-Záhony vasúti vonalakon fognak közlekedni.
Mint közölte, az összeg gyorsabbá és megbízhatóbbá teszi a magyarországi v...
2019-01-16 12:51:45
Ismét versenybe szállt a főváros a legjobb európai úti cél címért
... el az első helyet.
A legjobb úti célok egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos közösségi média felületen és utazási portálon. A TOP 10 úti célra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően. A legjobbak egy éven keresztül használhatják a TOP 10 ...
2019-01-15 14:01:33
Több mint 14 ezer európai fiatal kap idén ingyenes InterRail-bérletet
... alaphelyzetben vasúton, különleges esetekben azonban alternatív közlekedési eszközöket is igénybe vehetnek, mint a busz vagy a komp, kivételes esetekben pedig a repülés is lehetséges.
Az utazási igazolvány mellé a nyertesek indulás előtt iránymutatást is kapnak, és a közösségi oldalakon előre fel tudják venni egymással a kapcsolatot.
"Nagyszerű látni, ahogyan az európai ...
2019-01-14 14:31:37
Vicces dolgok
... különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, ...
2019-01-12 18:41:19
Itt a hálaadás ideje - Laudetur kiadó
... tudom átadni, hogy ott mennyire kiszolgáltatottnak éreztem magam. Mégis hasznomra vált ez a helyzet, mert az elmúlt 10 évben - telente - rengetegszer hálát adok a forró radiátorokért. Más utazási élményeim miatt már az itthoni, iható csapvízért is hálássá váltam."
Hálát adok én is ma!
Hálát adok Istennek, aki éltet, erőt ad, vigasztal és velem van!
Hálát adok Istenn...
2018-12-31 09:17:17
Az év meghökkentő kérdéseit rangsorolta a brit külügy
... állampolgároktól, akiknek valóban segítségre volt szükségük. Közülük 3400-an kórházba kerültek, 4900-at pedig őrizetbe vettek külföldön.
A szóvivő szerint a minisztérium emellett csaknem 30 ezer utazási okmányt állított ki sürgősséggel olyan brit utazóknak, akik külföldön vesztették el útlevelüket.
A külügyi illetékes hozzátette: a tárca sajnálatos módon nem tud tanácsad...
2018-12-30 14:10:40
A fiatalok az ár, az idősebbek a kedvezmény alapján vásárolnak kuponokat
... mérlegelés után kattint a vásárlás gombra. Az idősebbeket nagyban befolyásolják az ajánlatok és a hírlevelek, 63 százalék ez alapján dönt.
A legtöbben, a válaszadók 67 százaléka, az utazási ajánlatok miatt látogat egyebek mellett a Bónusz Brigád által is üzemeltetett internetes oldalakra, minden negyedik válaszadó pedig szabadideje eltöltéséhez keres inspirációt.
Arra a ...
2018-12-30 07:11:29
Ünnepek - Budapest, Eger és Hajdúszoboszló az idei szilveszter legnépszerűbb úti céljai
... kategóriában a 100 százalékos felár sem ritka szilveszterkor.
Szilveszterkor 2017-ben is a főváros volt a légnépszerűbb. Tavalyhoz képest 2 új szereplője van az idei top 10 belföldi utazási célpontnak, ezek Győr és Debrecen. A Szallas.hu adatai alapján az autóval megközelíthető, szilveszteri, külföldi települések tekintetében sorrendben Zakopane, Pozsony és Krakkó a leggyakor...
2018-12-28 07:04:09
1 2 3 ..................223 224 .........335 336 .........445 446 447 
Címkék: Európai Egészségbiztosítási Kártyával, European Best Destinations, Minneapolisból Floridába, Bónusz Brigád, válaszadók negyede, utazási körülmények, legjobb európai, hálaadás ideje, brit külügy, kedvezmény alapján, idei szilveszter, harmada próbálná, ellátási költségeket, magashegyi mentés, sífelszerelés kártérítésére, biztos elmondta, uniós hozzájárulás, összeg gyorsabbá, első helyet, nemzetközi sajtóban, versenyt szervező, éven keresztül, busz vagy, utazási igazolvány, nyertesek indulás, közösségi oldalakon, hotelben szállnak, mézesheteiket töltötték, utazási időpontot, férj pénteken, feleség pedig, következő napon, férj bejelentkezett, forró radiátorokért, szóvivő szerint, minisztérium emellett, külügyi illetékes, tárca sajnálatos, vásárlás gombra, idősebbeket nagyban, utazási ajánlatok, főváros volt, autóval megközelíthető, állampolgároktól, sátoraljaújhely, összeegyeztetni, minneapolisból, alaphelyzetben, hajdúszoboszló, szilveszterkor, megközelíthető, székesfehérvár, bejelentkezett,
© 2013 TVN.HU Kft.