Belépés
Jelentősen emelkedtek a fogyasztói kiadások az Egyesült Államokban júniusban
... százalékos emelkedés után.
Áprilisban még 12,6 százalékkal, márciusban pedig 6,9 százalékkal csökkentek a kiadások, amikor is a koronavírus-járvány miatt számos vállalat állt le, milliók kerültek utcára, és recesszióba került a gazdaság. Bár a május és a június erős volt, éves összevetésben így is 34,6 százalékkal csökkentek a fogyasztók kiadásai a második negyedévben.
...
2020-07-31 15:42:27
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
... a pénzt a "haveroknak". Azt kérdezte, igénybe vette-e Mészáros Lőrinc szállodalánca a kormányzati bértámogatást, mielőtt elbocsátotta volna munkavállalóit.
Kijelentette: százezrek kerültek utcára, de a kormány még azt sem köti ki az "oligarcháknak", hogy megtartsák a munkavállalóikat.
Orbán Viktor hangsúlyozta: a munkahelymegtartó támogatásoknál mindegy, ki kapja azt....
2020-06-29 15:23:04
A spanyol munkanélküliség több mint 282 ezerrel nőtt áprilisban
...
A munkaügyi központokban nyilvántartott álláskeresők száma meghaladta a 3,8 milliót az év negyedik hónapjában.
A legtöbben, 219 ezren a szolgáltatási szektorban kerültek utcára, ami8,76 százalékos növekedést jelent ebben az ágazatban. Az iparban csaknem 27 ezerrel, 8,92 százalékkal, az építőiparban pedig 25 ezerrel, 7,8 százalékkal nőtt az állástalanok száma.
Terüle...
2020-05-05 10:51:43
Munkaalapú- (és, vagy) tudásalapú társadalom
... szocializmus VESZTESEI.
Őket érte mindenféle (tudásbéli, anyagi és kapcsolati) tőke nélkül a rendszer-változtatás.
Sőt, alóluk privatizálták ki a gyárakat, üzemeket és ŐK KERÜLTEK legelőször "MUNKANÉLKÜLIKÉNT" az utcára.

Ráadásul, az új HATALOM képviselői MINDEN FELELŐSSÉGET áthárítottak az egyszerű polgárra, a volt melósra, aki elveszített mindenét és me...
2020-05-01 01:40:30
Koronavírus - Brit kabinetminiszter: még nem lehet a korlátozások enyhítésén gondolkodni
... korlátozások érdemi enyhítésének egyik előfeltétele, hogy széleskörűvé váljon a koronavírus-szűrés, akárcsak annak a minél szélesebb körű feltárása, hogy a fertőzöttek szűrésük előtt kikkel kerültek kapcsolatba.
Gove szerint mindemellett meg kell győződni arról is, hogy a lakosságon belül csökken a fertőződési ráta, és el kell jutni a halálesetek tartós csökkenésének szakaszá...
2020-04-19 14:41:34
Koronavírus - Ukrajnában újabb szigorítások léptek életbe, tilos arcmaszk nélkül utcára lépni
... Ungváron egy 28 éves segédlelkész is megfertőződött egész családjával - feleségével, szüleivel és féléves kisgyermekével - együtt. Neje és a csecsemő kivételével valamennyien kórházba kerültek - hozta nyilvánosságra az ungvári városi tanács.
Belehalt a Covid-19 betegség szövődményeibe hétfőn egy 57 éves pap is a nyugat-ukrajnai Ternopil megyében. A hétvégén Umanban egy ameri...
2020-04-06 11:01:50
Több mint 6,6 millióan kerültek utcára az Egyesült Államokban a múlt héten
...
A washingtoni munkaügyi minisztérium csütörtökön közölte, hogy a szezonálisan kiigazított adatok szerint az első alkalommal munkanélküli segélyért folyamodók száma 3 millió 341 ezerrel, 6 millió 648 ezerre nőtt a március 28-án zárult héten. Ez majdnem duplája az elemzők által várt 3,5 milliós emelkedésnek.
Immár a második egymást követő alkalommal került a milliós küszöb...
2020-04-02 17:52:14
Putyin felhatalmazta az orosz kormányt a rendkívüli állapot kihirdetésére
... általa irányított tárca kidolgozott egy rendszert, amelynek segítségével a mobilszolgáltatóktól kapott adatok alapján le lehet követni azokat az embereket, akik koronavírus-fertőzöttekkel kerültek érintkezésbe.
Moszkvában egyébként néhány nap múlva már mobilalkalmazás figyeli majd a karanténra kötelezett fertőzöttek mozgását, az egészséges polgároknak pedig az utcára lépésük...
2020-04-01 21:03:46
Koronavírus - Orbán: 225 milliárd forintot költöttek eddig védekezésre (1.rész)
... előrehozzák-e a nyugdíj-kiegészítés kifizetését, a munkahelyek megtartása érdekében kifizetik-e a béreket, hogy ne kerüljenek az utcára az emberek, és megemelik-e azok juttatását, akik már utcára kerültek.
Orbán Viktor kiemelte: április 6-án vagy 7-én bemutatják Magyarország történetének legnagyobb, legátfogóbb, a gazdaság növekedését és élénkítését segítő akciótervét, addig ...
2020-03-30 17:23:19
Krónika 4. rész (színházak fenntartása)
... jelenlegi változtatást azért tudja véghezvinni a kormányzat, mert a feladatfinanszírozáson keresztül kivéreztette az önkormányzatokat. Sorolta azokat a területeket, amelyek emiatt hátrányba kerültek, és leszögezte: a kőszínházak soha nem tudtak megélni állami támogatás nélkül.
Szerinte a szocializmusban fogalmazódott meg az az elv, hogy "aki fizet az rendel". Szégyennek neve...
2020-03-24 12:33:08
1 2 3 ..........37 38 ......56 57 ......74 75 76 
Címkék: Egyesült Államokban, Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor, MINDEN FELELŐSSÉGET, fogyasztói kiadások, spanyol munkanélküliség, korlátozások enyhítésén, múlt héten, orosz kormányt, rendkívüli állapot, június erős, fogyasztók kiadásai, második negyedévben, kormányzati bértámogatást, munkahelymegtartó támogatásoknál, munkaügyi központokban, szolgáltatási szektorban, iparban csaknem, építőiparban pedig, állástalanok száma, egyszerű polgárra, volt melósra, minél szélesebb, fertőzöttek szűrésük, lakosságon belül, fertőződési ráta, halálesetek tartós, csecsemő kivételével, ungvári városi, nyugat-ukrajnai Ternopil, hétvégén Umanban, washingtoni munkaügyi, szezonálisan kiigazított, első alkalommal, március 28-án, elemzők által, második egymást, milliós küszöb, karanténra kötelezett, egészséges polgároknak, utcára lépésük, munkahelyek megtartása, gazdaság növekedését, kőszínházak soha, szocializmusban fogalmazódott, munkavállalóikat, önkormányzatokat, munkanélküliként, kabinetminiszter, szocializmusban,
© 2013 TVN.HU Kft.