Belépés
A málenkij robot áldozataira emlékeztek Kismaroson
... gyufásdobozokban csótányokat csempésztek a fogvatartottaknak, hogy ezzel bizonyíthassák a felhergelt rabok a cellák embertelen viszony...
2020-01-19 15:01:56
A Fidesz-KDNP ombudsmani vizsgálatot kér a váci polgármester véleménykorlátozó utasítása miatt
... kormánypárti politikus keddi sajtótájékoztatójánkifejtette, a tavalyi önkormányzati választáson a Jobbik, az MSZP, a DK és az LMP által is támogatott Matkovich Ilona december 12-én, első polgármesteri utasításában előírta, hogy az önkormányzati cégek, illetve az azzal kapcsolatban álló vállalkozások dolgozói csak az ő előzetes írásbeli engedélyével nyilatkozhatnak és jelenthetnek ...
2020-01-14 14:29:54
Hóman Bálint és népbírósági pere címmel mutattak be kötetet Székesfehérváron
... magyar történettudomány egyik legnagyobb alakja volt, miközben hibás politikai döntései voltak, téves meglátásai pedig nem tagadhatók - fűzte hozzá.
Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester kiemelte, hogy a novemberben megjelent kötet nem politizál, nem értékel, hanem jól és precízen feldolgozza az alapítéletet, majd ugyanígy tesz a 2015-ös, a Fővárosi Törvényszéken szület...
2020-01-13 21:02:14
Átadták a katolikus iskola új tornatermét Pásztón
... végzettek legyenek testben, lélekben érettek, önálló életvitelre képesek, megéljék, hitelesen képviseljék, és adják tovább keresztény hitüket.
Farkas Attila (Fidesz-KDNP), Pásztó polgármestere jó döntésnek nevezte a mindennapos testnevelés bevezetését, ehhez pedig szerinte szükség van tornatermekre, sportlétesítményekre. Mint mondta, a sport önismeretre is tanít, megtanulják ...
2019-11-20 18:02:45
Önkormányzat 2019 - Fülöp Erik: a Mi Hazánk az egyetlen párt, amelyik komolyan veszi a környezetvédelmet
... színére utalva arról beszélt, hogy miután az LMP az EP-választáson "bedőlt", a Mi Hazánkra fokozott felelősség hárul ezen a területen.
Csereklye-Klapwijk Krisztina, a Mi Hazánk váci polgármesterjelöltje, a Zöld Hazánk társelnöke elmondta, a Pest megyei város tíz választókerületében indulnak és kompenzációs listát is állítottak.
A környezettudományok doktora szerint megle...
2019-10-09 20:52:53
Felavatták Vácott Kornis Gyula piarista szerzetes szobrát
... díszes talapzatra állított egész alakos szobrot Szilvási László piarista tartományfőnök, Kalász Ákos, a váci piarista gimnázium igazgatója, Schmidt Mária, Rétvári Bence, Fördős Attila polgármester, és az alkotó, Juha Richárd leplezte le.
- Rétvári Bence országgyűlési képviselő, parlamenti államtitkár köszöntőjében Kornis Gyula egy papírra vetett gondolata alapján kiemelte: a ...
2019-09-03 22:25:40
Nyolcvanadik születésnapját ünnepelte Borsos József pálos
... rendtársát, Temesvári Benedek atyát, aki augusztus 28-án ünnepelte szerzetesi örökfogadalmának ötvenedik évfordulóját. A szentmisét követően többek között Kiss László márianosztrai polgármester, a márianosztrai plébánia közössége, valamint az Európai Borlovagrend Hungária Konzulátusának képviselői köszöntötték lelkipásztorukat.

- Az ünnepelt Borsos János néven Polgáron ...
2019-08-18 22:33:18
Emléktáblát avattak Szepesi György tiszteletére Angyalföldön
...
Az ünnepségen Tóth József, a kerület polgármestere beszédében hangsúlyozta, hogy a majdnem egy éve elhunyt Szepesi György Angyalföldön nőtt fel, gyerekkora a Váci úthoz és környékéhez kötődött: ott lakott, ott járt elemi iskolába, majd a Berzsenyi Dániel Gimnázium diákja volt.
"Valóságosan és képletesen is Angyalföldön élt, lelke mélyén mindig XIII. kerületi maradt" - fo...
2019-07-02 13:46:35
Megkezdődött a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó
... megrendült, emelkedett, megtisztult lelkiállapot. "Ez a POSZT maga. Kiemelkedés a hétköznapokból, ünnep, megtisztulás" - jelentette ki Fülöp Péter.
Páva Zsolt (Fidesz-KDNP), Pécs polgármestere hangsúlyozta: a POSZT-hoz az elmúlt tizenkilenc esztendőben hozzánőttek a pécsiek, azt mindenki magáénak érzi.
A város a továbbiakban is ragaszkodna eddigi szerepéhez a POSZT-tal ...
2019-06-06 21:22:16
Kilenc premierrel készül az új évadra a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház
...
Fekete Zsolt, a város polgármestere a következő évadot beharangozó szerdai sajtótájékoztatón arra emlékeztetett, hogy a társulatot 2013-ban vették nyilvántartásba előadóművészeti szervezetként, addig egyedüli megyeszékhelyként Salgótarjánnak nem volt önálló színháza.
A társulat ma már más városokban is örömmel látott vendég - mondta, hozzátéve, hogy jövőre lesz Zenthe Fe...
2019-04-24 20:50:35
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Hóman Bálint, Fülöp Erik, Felavatták Vácott Kornis Gyula, Borsos József, Szepesi György, Pécsi Országos Színházi Találkozó, Zenthe Ferenc Színház, Matkovich Ilona, Cser-Palkovics András, Fővárosi Törvényszéken, Farkas Attila, Csereklye-Klapwijk Krisztina, Zöld Hazánk, Szilvási László, Kalász Ákos, Schmidt Mária, Rétvári Bence, Fördős Attila, Juha Richárd, Kornis Gyula, Temesvári Benedek, Kiss László, Európai Borlovagrend Hungária Konzulátusának, Borsos János, Tóth József, Szepesi György Angyalföldön, Berzsenyi Dániel Gimnázium, Fülöp Péter, Páva Zsolt, Fekete Zsolt, Zenthe Fe, málenkij robot, váci polgármester, katolikus iskola, egyetlen párt, salgótarjáni Zenthe, felhergelt rabok, cellák embertelen, tavalyi önkormányzati, önkormányzati cégek, azzal kapcsolatban, novemberben megjelent, mindennapos testnevelés, sport önismeretre, váci piarista, papírra vetett, szentmisét követően, márianosztrai plébánia, ünnepelt Borsos, ünnepségen Tóth, kerület polgármestere, elmúlt tizenkilenc, város polgármestere,
© 2013 TVN.HU Kft.