Belépés
Vágányzár
...4 napos vágányzár van nappal Kimle és Moson között, favágás, pálya és felsővezeték karbantartás van. Átnézem a 31. függeléket, ami a munkavonatok közlekedtetéséről szól. Biztos ami biztos. Holnap oktatás is lesz a Biztonsági betétek felhelyezéséről, nem tamponról van szó? Azt is elolvasom egyszer. Jól jöhet még!...
2021-01-26 17:12:35
Lemerültem
Véget ért a két nappalos szolgálat. Éppen ideje volt, ma nappali vágányzáram volt. Sok vonat és feleannyi kapacítás. Általában éjjel szokott ilyen lenni, de most valamiért kiírták, ráadásul esőben és villany hegesztés. Felfogom, hogy tanultam ma is valamit. Holnap reggel alvás, aztán bevásárlás, főzés, és munka.
...
2020-12-10 20:13:18
4/4
Véget ért a 4 napos szolgálat sorozat, éppen ideje volt! Tegnap még egy állomási vágányzárat is kifogtam. Munkába menet ittam egy kávét, biztos ami biztos, nem is voltam állmos, inkább a gondolkodás ment lassan és a naplózást csesztem el gyakran. Mindegy véget ért, most van másfél nap pihenőm.
Ma már voltam boltokban, még holnap is kell menni, illetve jártam gyógyszertárban i...
2020-11-10 16:16:06
3/4
Öcsém ma 44 éves. Én 2 év, 2 hónap, és 2 nappal vagyok idősebb. Holnap kap tortát, azzal ünneplünk.
Vágányzár van a 16-os vonalon, ezért a csornai vonatok is erre kerülnek, érezni is a megnövekedett forgalmat. Még a mai szolit kell kibírnom és akkor jön 2 nap szabad. Huzamosabb ideig ezt a fajta hajtést kerülni kell, mert felemészti az embert, de a pénz meg kell.
Holnaptó...
2020-11-09 15:56:21
Szombattól változik a vasúti menetrend Kelenföld és Ferencváros között
...
Szombattól szeptember 4-éig a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon a Railjet express vonatok, vasárnaptól július 23-áig a Budapest-Győr-Szombathely/Sopron InterCity és G10 jelzésű vonatok, hétfőtől csütörtökig pedig az EN462/463-as számú Kálmán Imre vonatok a Keleti pályaudvar helyett Kelenföldről indulnak, és oda is érkeznek.
Szintén hétfőtől csütörtökig a Székesfehérvár-T...
2020-07-17 08:11:02
Koronavírus - BKK: marad a sűrű közlekedési rend a belvárost elérő fő vonalakon, máshol hétfőtől a nyári menete
... tájékoztatás szerint a megszokott nyári menetrendre átállást a BKK fokozatosan, két lépésben valósítja meg: a forgalmas csomópontokat és a belvárost érintő fő gerincvonalakon, illetve a vágányzári korlátozásokban érintett járatokon az elkövetkező két hétben továbbra is a sűrű közlekedést és a legnagyobb kapacitást biztosító menetrendek lesznek érvényben.
Ennek megfelelően to...
2020-06-26 19:02:15
Kimle
Ma meg volt az első kimlei szolgálat is. Izgalmas volt a reggel, mert az első vonat megállt a kimeli átjáróban és 12 percig nem mozdult. Áram kimaradás volt, a mozdony megmakacsolta magát, a vonat befolyásoló meg éppen ott tiltott le.
Berendeztem az irodámat a számítógépen. Mindent a helyére tettem, illetve vittem magammal hasznos dolgokat. Holnap vágányzáram lesz....
2020-06-02 21:34:06
Pótlóbusz jár a HÉV helyett Tököl és Ráckeve között péntektől
...
A vágányzár idején a H6 pótlóbusz a Horgásztanyák és az Angyalisziget megállóhelyet nem érinti.
A H6E pótlóbuszjárat már érinti az említett megállókat, viszont Szigetcsépen és Szigetszentmártonban csak a települések központjában áll meg.
Hozzátették, hogy a Szigetcsép és a Szigetszentmárton-Szigetújfalu megállóhelyről a Horgásztanyák és az Angyalisziget megállóhely...
2020-04-30 22:05:56
Jelentősen hosszabb a menetidő a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon
...
A vágányzár miatt a vonatok a két állomás között csak egy vágányon, a biztonság érdekében csökkentett sebességgel közlekednek. A meghibásodott biztosítóberendezés miatt az S80-as személyvonat menetrendjében változások történtek, amelyekről további információk a www.mavcsoport.hu weboldalon érhetők el.
Az utasok a hatvani személyvonatokkal utazhatnak, továbbá a gödöllői H...
2020-04-03 09:11:21
Háromszor nappal
Túl vagyok a három nappalos szolgálaton. Végre egy fél szabadnap. Este éjszakára megyek. Szellemileg fáradtam le nagyon. Kétszer volt vágányzár, tegnap már könnyebb volt, mert Kimlén dolgoztam, de itt meg minden új és ezért kellett nagyobb figyelem. Ez a hónap egy kicsit lazább mint az előzőek. A többit majd meglátjuk....
2020-04-02 14:12:02
1 2 3 ..13 14 .19 20 .25 26 27 
Címkék: Sopron InterCity, Kálmán Imre, vasúti menetrend, sűrű közlekedési, belvárost elérő, nyári menete, munkavonatok közlekedtetéséről, állomási vágányzárat, gondolkodás ment, naplózást csesztem, 16-os vonalon, csornai vonatok, megnövekedett forgalmat, fajta hajtést, megszokott nyári, forgalmas csomópontokat, belvárost érintő, vágányzári korlátozásokban, sűrű közlekedést, legnagyobb kapacitást, első kimlei, első vonat, kimeli átjáróban, mozdony megmakacsolta, vonat befolyásoló, helyére tettem, vágányzár idején, említett megállókat, települések központjában, vágányzár miatt, biztonság érdekében, hatvani személyvonatokkal, három nappalos, kicsit lazább, többit majd, gyógyszertárban, felhelyezéséről, gerincvonalakon, korlátozásokban, menetrendjében, székesfehérvár, pótlóbuszjárat, megállóhelyről, megnövekedett, csomópontokat, horgásztanyák, angyalisziget, megállóhelyet, megmakacsolta, meghibásodott, személyvonat, karbantartás, felsővezeték, munkavonatok, szigetcsépen, tájékoztatás, számítógépen, kelenföldről,
© 2013 TVN.HU Kft.