Belépés
Amit hazugsággal szerzünk meg...
... megtartani.

AZ ELSŐ ,,SZABAD"-nak sulykolt SZAVAZÁSSAL MEGSZERZETT HATALOM és tanulságai
1990. március 25-én és április 8-án megrendezték az un. első szabadnak mondott ,,választásokat".
https://hu.wikipedia.org/wiki/1990es _magyarországi_országgyűlési_választ ás
Ez azonban, a PAKTUM értelmében, továbbra is a "TUDATLANSÁG”...
2018-12-15 23:44:00
Új pártot alapított Dacian Ciolos volt román kormányfő
... alternatív megoldás kereséséről, mert attól tartottak, hogy pártjuk hivatalos bejegyzését jövő márciusig sem sikerül kiharcolniuk, és így nem állíthatnak jelölteket az európai parlamenti választáson.
A PLUS-t állítólag Ciolos néhány segítőkész, "névtelen" támogatójának sikerült azóta beíratnia a román politikai pártok jegyzékébe. Ez a párt ugyanazokra az elvekre és értékekre ...
2018-12-15 20:12:17
Videó
... átgondolnák miért is háborognak.
Soha nem volt nemzetünk olyan stabil, mint most és mindent megteszünk azért, hogy ez tovább tudjon erősödni.

Közelednek az európai parlamenti választások, kérem önöket ne járassák le Magyarországot!
Embert megszégyenítő mondatokat skandálnak, akkor amikor az Advent időszakában vagyunk.
Nem fogom ezt tovább eltűrni, ha kell...
2018-12-15 20:04:03
Morawiecki: a Jog és Igazságosság garantálja a középréteg erősödését
...
A varsói nagygyűlés azon rendezvények egyike, melyeken a lengyel kormánypárt felvázolja a jövő májusi EP-választásokra, majd az őszi lengyel parlamenti választásokra vonatkozó programját.
Jaroslaw Kaczynski pártelnök nyitóbeszédében kijelentette: a PiS bebizonyította, hogy "becsületesen és hitelesen tud kormányozni", teljesíti választási ígéreteit. A jövő évi választások...
2018-12-15 13:41:26
Ismét bizalmat szavazott a lengyel szejm a Morawiecki-kormánynak
... alapszerződés 7. cikke szerinti eljárást. A KNF ügye kapcsán Schetyna úgy vélte: ez "a PiS-állam jelképe".
Morawiecki a fellépésben azon az állásponton volt, hogy a PiS-kormány jól teljesíti választási programját, a reformok folytatását ígérte és aláhúzta, hogy a kabinet célja a lengyelországi életszínvonal felemelése az uniós szintre.
A reformfolyamatra hivatkozott Mora...
2018-12-14 23:27:51
Huawei-ügy - Az amerikai és a kanadai külügyminszter egyetértett abban, hogy nem szabad átpolitizálni az ügyet
... kedden döntött az ügyben illetékes vancouveri bíróság.
Ottawa már szerdán leszögezte, hogy az ügyben nem volt politikai befolyásolás, és a kanadai tisztségviselőknek nem volt más választásuk, mint a kanadai-amerikai kiadatási egyezmény értelmében letartóztatni Menget az Egyesült Államok kérésére.
Donald Trump amerikai elnök a héten Reuters brit hírügynökségnek adott in...
2018-12-14 21:27:26
EU-csúcs - Juncker: európai uniós vezetőktől is származnak álhírek, például Orbán Viktortól
... és külső dimenziója egyaránt sürgős, határozott és átfogó válaszintézkedéseket igényel az alapvető jogok betartása mellett.
Tusk rámutatott, még a jövő májusi európai parlamenti választások előtt cselekvésre van szükség, a jelenség ugyanis nem gyengül, folyamatosan csak fokozódik.
A sajtóértekezleten szó volt a migráció kérdéséről is; a résztvevők üdvözölték, hogy 2015-2...
2018-12-14 20:40:37
Ukrán belbiztonság: az orosz titkosszolgálatok a közösségi portálokon keresztül készülnek beavatkozni az ukrán
...
A közlemény szerint a végrehajtásba bevonták az orosz "trollgyárként" elhíresült Internetkutatási Ügynökség nevű vállalatot, amely már több demokratikus ország választásába - köztük az Egyesült Államokéba - is beavatkozott.
Az SZBU információi alapján ukrán állampolgárokhoz érkezni kezdtek ajánlatok állítólagos üzleti érdekeltségű személyektől, akik pénzjutalomért cseré...
2018-12-14 20:14:23
Összefogásra szólítottak fel az ellenzéki pártok a fővárosi tüntetésen
... résztvevője előtt ellenzéki egységet sürgető történelmi pillanatnak nevezte a munka törvénykönyvének szerdai módosítását.
Az összefogás következő nagy erőpróbája a jövő májusi EP-választás, hiszen Orbán Viktor újabb sikere esetén akár az ellenzéki pártok beszüntetésére is fel kell készülni - fogalmazott.
Donáth Anna, a Momentum alelnöke hangsúlyozta, hogy a szerdai törv...
2018-12-14 19:13:26
EU-csúcs - Orbán: viharos vita a migrációról az EU-csúcson
... célokat, amelyekkel a migránsokat be tudják hozni az Európai Unióba, most áterőszakolják a miniszterelnökök tanácsülésén.
"Azért mondom hogy utolsó kísérlet, mert hamarosan európai választások lesznek, és a dalnak vége lesz" - fogalmazott a miniszterelnök.
Mint mondta, most még volt egy nagy támadás: több pénzt, több jogot a migránsoknak, és visszaszorítani azokat az ors...
2018-12-14 15:22:09
1 2 3 ..........3136 3137 .....4705 4706 .....6272 6273 6274 
Címkék: Dacian Ciolos, Orbán Viktortól, SZAVAZÁSSAL MEGSZERZETT HATALOM, Jaroslaw Kaczynski, Egyesült Államok, Donald Trump, Internetkutatási Ügynökség, Egyesült Államokéba, Orbán Viktor, Donáth Anna, Európai Unióba, középréteg erősödését, lengyel szejm, kanadai külügyminszter, orosz titkosszolgálatok, közösségi portálokon, ellenzéki pártok, fővárosi tüntetésen, európai parlamenti, román politikai, párt ugyanazokra, varsói nagygyűlés, lengyel kormánypárt, jövő májusi, őszi lengyel, fellépésben azon, állásponton volt, reformok folytatását, kabinet célja, lengyelországi életszínvonal, uniós szintre, reformfolyamatra hivatkozott, ügyben illetékes, kanadai-amerikai kiadatási, héten Reuters, alapvető jogok, jelenség ugyanis, migráció kérdéséről, résztvevők üdvözölték, közlemény szerint, végrehajtásba bevonták, munka törvénykönyvének, összefogás következő, szerdai törv, miniszterelnökök tanácsülésén, dalnak vége, nagy támadás, törvénykönyvének, miniszterelnökök, reformfolyamatra, internetkutatási,
© 2013 TVN.HU Kft.