Belépés
Szijjártó: Európa biztonsága ma már Afrikában kezdődik
... javítását.
Újságírói kérdésekre válaszolva a tárcavezető arról tájékoztatott, hogy a kormány részéről senki nem vesz részt a magyar helyzettel foglalkozó, jövő heti európai parlamenti vitán.
"Választási kampány van, meghagyjuk a színjátékot azoknak, akik ebben részt kívánnak venni" - fogalmazott.
Az MTI megkérdezte a minisztert lengyel kollégájának javaslatáról, ame...
2019-01-22 14:11:35
Ellenzék: a MÁV ne alkalmazza a munka törvénykönyvének módosítását!
... az akcióban, és folyamatosan egyre többen csatlakoznak a tiltakozásokhoz - közölte.
Újabb kérdésre azt válaszolta, hogy folyamatosan zajlanak a tárgyalások az európai parlamenti választásról és azon próbálnak valamiféle együttműködést kialakítani. Az önkormányzati választáson pedig "egy-egy ellen fog felállnia rendszer" - tette hozzá.
A képviselőket megkérték, hogy vélem...
2019-01-21 15:52:06
Ismét előrehozott választást írhatnak ki Szerbiában
...
A legutóbb 2016-ban tartottak előrehozott parlamenti választást a nyugat-balkáni országban. Az Ana Brnabic vezette kabinet megbízatása 2020-ban járna le, de a híresztelések szerint akár már idén áprilisban új miniszterelnöke lehet Szerbiának.
Az előrehozott választásokat az tenné indokolttá, hogy az ellenzék már hét hete tüntet Belgrádban és több szerbiai városban, az ál...
2019-01-21 15:01:42
Az MSZP és a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje is zöldebb Budapestet, jobb közösségi közlekedést szeretne
... jegyrendszerért. Karácsony Gergely ellenben úgy ítélte meg, hogy Vitézy Dávid a BKK vezetőjeként kiváló munkát végzett.
Az MSZP és a Párbeszéd jelöltje is rögzítette, akármelyikük nyeri az előválasztást és a főpolgármester-választást, támogatni fogják egymást.
Horváth Csaba, aki fővárosi képviselő a vita elején arról beszélt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kilenc éve i...
2019-01-20 18:42:39
Brexit - Felmérés: a brit vállalatvezetők elvetik a megállapodás nélküli kilépést
... Unióval kötött Brexit-megállapodáson kellene olyan módosításokat végrehajtani, amelyek lehetővé tennék az alsóház számára az egyezmény elfogadását.
A válaszadók 2 százaléka előrehozott választások kiírását tartaná jó megoldásnak a kialakult parlamenti patthelyzet feloldására.
Theresa May konzervatív párti miniszterelnök több nyilatkozatában is határozottan elvetette az ú...
2019-01-20 15:11:49
Dacian Ciolos: el kell kerülni a kulturális vagy gazdasági enklávék kialakulását Romániában
... kérdésén. Elismerte, hogy ezek nagyon fontosak, de szerinte ezeket külön kell tárgyalni, és nem együtt azokkal a kérdésekkel, amelyekre közös megoldást kell találni. Úgy vélte: e különválasztás nélkül fennáll a helyben forgás kockázata, és megtörténhet, hogy minden választási ciklusban ugyanazok a témák kerülnek elő.
A riporter kérdésére a politikus kifejtette: a székelyföld...
2019-01-20 13:01:45
Időkapszula III. - Ötvenhetedik nap
... város csöndes volt, kicsi és álmos. A főiskola éppen akkor kezdett kinőni a tanítóképzőből, még a pécsi kihelyezett tagozata volt. A könyvtár tanszék tanárai kedvesek voltak, jónak tűnt a választás, a könyvtár a nyugodt, csendes világok egyike lesz. A magyar szak már nehezebbnek bizonyult. Eleinte nem nyílt ki ez a világ számomra. De dr. Szabó Géza megszerettette velem a nyelvésze...
2019-01-20 09:04:02
Kelemen Hunor: a román EU-elnökség fő célja a schengeni csatlakozás kell legyen
... Szövetség (RMDSZ) elnöke a szövetség Beszterce megyei küldötteinek tanácskozásán beszélt erről szombaton, szavait az RMDSZ hírlevele idézte.
Az RMDSZ elnöke szerint az európai parlamenti választás legnagyobb tétje, hogy az unió reformjának az elszenvedője lesz-e a magyarság, vagy megpróbálja alakítani ezt a változást. Hozzátette: az RMDSZ érdeke, hogy egy erős magyar frakció ...
2019-01-19 18:17:37
Tovább erősödött a Liga olasz kormánypárt támogatottsága
... azt mutatja, hogy a Ligát a válaszadók 35,6 százaléka támogatja, ami a párt eddigi legjobb eredménye.
A Liga jelenleg a legnagyobb olasz párt. A tavaly márciusi olasz parlamenti választásokon a szavazatok 17,4 százalékát szerezte meg. Azóta viszont kormánypártként folyamatosan erősíti pozícióját, s támogatottsága januárban ugrásszerűen erősödött, miután Salvini belügyminiszte...
2019-01-19 18:07:20
Megválasztották Markus Södert a bajor CSU elnökének
... tisztséget.
Markus Söder tavaly március óta kormányfő Bajorországban, ebben a pozícióban is Horst Seehofert váltotta. A tavaly októberben tartott tartományi parlamenti (Bundestag-) választást felvezető kampányban sokáig a testvérpárt Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a berlini vezetés menekültügyi politikájának kritikájára összpontosított, azaz szerepe volt abban, hogy a mene...
2019-01-19 15:56:59
1 2 3 ...........1183 1184 ......1775 1776 ......2366 2367 2368 
Címkék: Dacian Ciolos, Időkapszula III, Kelemen Hunor, Megválasztották Markus Södert, Karácsony Gergely, Vitézy Dávid, Horváth Csaba, Orbán Viktor, Theresa May, Szabó Géza, Markus Söder, Horst Seehofert, Kereszténydemokrata Unió, munka törvénykönyvének, brit vállalatvezetők, megállapodás nélküli, kulturális vagy, román EU-elnökség, schengeni csatlakozás, tárcavezető arról, kormány részéről, magyar helyzettel, színjátékot azoknak, minisztert lengyel, európai parlamenti, önkormányzati választáson, képviselőket megkérték, legutóbb 2016-ban, nyugat-balkáni országban, híresztelések szerint, előrehozott választásokat, tenné indokolttá, vita elején, alsóház számára, egyezmény elfogadását, kialakult parlamenti, helyben forgás, témák kerülnek, riporter kérdésére, politikus kifejtette, főiskola éppen, pécsi kihelyezett, könyvtár tanszék, magyar szak, világ számomra, szövetség Beszterce, unió reformjának, elszenvedője lesz-e, erős magyar, párt eddigi, legnagyobb olasz, tavaly márciusi, tavaly októberben, berlini vezetés,
© 2013 TVN.HU Kft.