Belépés
Andalúziában jobboldali kormány alakulhat
... törvény hátrányosan érinti a férfiakat, és hamis feljelentésekhez vezet.
E javaslat egyike volt 19 pontos csomagjának, amely alapján tárgyalt a PP-vel az andalúz elnökválasztási együttműködésről.
Mintegy 100 nőjogi mozgalom és szervezet mellett a PP több vezető politikusa is tiltakozott a törvény megbolygatása ellen.
"A hímsoviniszta erőszak létezik, nem lehet figy...
2019-01-09 20:53:30
Szél Bernadett lemond vezetői pozícióiról az LMP-ben
... hogy társelnöki pozíciójáról nem kötelezték lemondásra.
Az etikai bizottság döntése azután született, hogy az LMP vezetése a vála...
2018-08-21 20:17:27
Szlovén kormányalakítás - Megszületett a megállapodás egy kisebbségi kormány létrehozásáról
... Alenka Bratusek volt miniszterelnök pártja (Stranka AB), a nyugdíjaspárt (DeSUS), valamint külső támogatóként a szélsőbaloldali Baloldal (Levica) párt hivatalosan is aláírta az együttműködésről szóló megállapodást. A Baloldal támogatja Marjan Sarec miniszterelnöki- és a szociáldemokraták elnökének, Dejan Zidannak a házelnöki jelölését is.
Sarec a sajtónak nyilatkozva kijelen...
2018-08-10 18:18:30
Konstruktívnak értékelték a résztvevők az ellenzéki választási együttműködésről tartott megbeszélést
...
Nagyon konstruktívnak, együttműködőnek jellemezte a megbeszélést újságíróknak Horváth Csaba, az MSZP fővárosi képviselője, aki Kunhalmi Ágnessel, az MSZP fővárosi elnökével és Őrsi Gergellyel, az MSZP budapesti ügyvezető alelnökével közösen április végén arra tett javaslatot: előválasztással kell kiválasztani a legjobb és legesélyesebb polgármesterjelölteket a VIII. és a XV. ...
2018-05-02 13:44:46
Választás 2018 - MSZP: a kormány még az ígért 12 ezer forintot sem adta oda időben
... a Jobbik Simicska Lajos lopott pénzével kampányol, Tóth Bertalan közölte, a miniszterelnök-jelöltjük elmondta erről a véleményét.
Az MSZP-Párbeszéd és az Együtt választási együttműködésről szóló megbeszéléséről a frakcióvezető nem tudott részletekkel szolgálni, annyit elmondott: folynak a tárgyalások.
Szabó Zsolt a nap folyamán közleményben tagadta, hogy tulajdonosa vagy...
2018-03-23 14:22:14
Választás 2018 - Republikon-konferencia: korszak- és rendszerváltást ígértek az ellenzéki politikusok
... korszakban.
Az egyéni körzetekben való együttműködéssel kapcsolatban arról beszélt, hogy amelyik párt 50-55-nél több jelöltet tart meg, "az nem akar rendszerváltást". A Jobbikkal való együttműködésről pedig úgy nyilatkozott, a pártra számos választókerületben nincsen szükség a győzelemhez, de "kell gesztusokat tenni".
A Fidesz kétharmaddal is legyőzhető, csak ebben nem p...
2018-03-22 18:42:26
Választás 2018 - Az LMP nem kezdeményez újabb tárgyalást, de nem zárkózik el a visszalépésektől
... pártszövetsége mindent megtett azért, hogy utat nyisson a párbeszédnek, ezt az utat nem ők zárták be. Azt mondta: rajtuk kívül senki nem akar őszintén megállapodni, és azok, akik most együttműködésről beszélnek, semmit nem tettek azért.
Szél Bernadett arra a kérdésre, hogy osztja-e jelölttársa, Vágó Gábor véleményét a vasárnapi tárgyalásokkal kapcsolatban, leszögezte: nem ta...
2018-03-20 16:55:54
Választás 2018 - Gyurcsány: az LMP veszélyeztetheti a kormányváltást
... Gyurcsány Ferenc, aki szerint ez az előfeltétel indokolatlan és elfogadhatatlan.
Gyurcsány Ferenc megismételte: tárgyalni kell a Jobbikkal, de a tárgyalásoknak nem választási együttműködésről vagy közös kormányzásról kell szólniuk, hanem arról, hogy hogyan működnek majd együtt a parlamentben "Orbán bűnös rendszerének lebontásában". A csütörtöki meghívásnak az is része volt, h...
2018-03-19 14:32:08
Választás 2018 - A Jobbik Strasbourgban keres jogorvoslatot a számvevőszéki büntetésre
... után kezdett gyűjtésből befolyt összeget mindenképpen a büntetésre költik majd, ha azt a jogorvoslati eljárás lezárulta előtt be kellene fizetniük.
Az ellenzéki vál...
2018-03-19 13:42:13
Választás 2018 - Kiszelly: Gyurcsány csapdát állított az LMP-nek és a Jobbiknak
...
Kiszelly Zoltán vasárnap az M1 aktuális csatornán arra reagált, hogy nem állapodott meg egymással a választási együttműködésről az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a Demokratikus Koalíció a három párt, illetve pártszövetség vezetőinek délutáni fővárosi egyeztetésén.
A politológus azt mondta: meglepő, hogy az LMP elment az egyeztetésre, és ezzel "besétált Gyurcsány Ferenc csapdá...
2018-03-18 21:22:54
1 2 3 .9 10 .14 15 .17 18 19 
Címkék: Szél Bernadett, Jobbik Strasbourgban, Alenka Bratusek, Stranka AB, Marjan Sarec, Dejan Zidannak, Horváth Csaba, Kunhalmi Ágnessel, Őrsi Gergellyel, Jobbik Simicska Lajos, Tóth Bertalan, Szabó Zsolt, Vágó Gábor, Gyurcsány Ferenc, Kiszelly Zoltán, Demokratikus Koalíció, kisebbségi kormány, ellenzéki választási, ellenzéki politikusok, számvevőszéki büntetésre, andalúz elnökválasztási, törvény megbolygatása, hímsoviniszta erőszak, etikai bizottság, szélsőbaloldali Baloldal, együttműködésről szóló, szociáldemokraták elnökének, házelnöki jelölését, sajtónak nyilatkozva, megbeszélést újságíróknak, egyéni körzetekben, pártra számos, vasárnapi tárgyalásokkal, előfeltétel indokolatlan, csütörtöki meghívásnak, büntetésre költik, jogorvoslati eljárás, választási együttműködésről, három párt, együttműködésről, feljelentésekhez, visszalépésektől, veszélyeztetheti, együttműködéssel, miniszterelnöki, együttműködőnek, rendszerváltást, kormányalakítás, megbeszéléséről, elfogadhatatlan, elnökválasztási,
© 2013 TVN.HU Kft.