Belépés
Új névvel vág neki a választásoknak Porosenko pártja
...
A pártrendezvény előtt civil aktivisták részvételével tartottak fórumot, amelyen Porosenko bejelentette, hogy május 31-én is tart pártja egy kongresszust, amelyen - mint fogalmazott - a megújult párt tagjai mellett széles körben képviseltetik majd magukat civil szervezetek, önkéntesek, fiatal szakértők is.
"Szeretjük a küzdelmet, de a győzelemről álmodunk. Annak ellenére...
2019-05-24 18:09:49
Május 1. - Közös európai minimálbér bevezetését kezdeményezi az LMP
... leszögezte: az LMP erősen elkötelezett az európai integráció mellett, ugyanakkor komoly változásokat kell elérni az unió működésében, ezért óriási jelentősége van az európai parlamenti választásoknak.
A sok pozitívum mellett nem sikerült azoknak az elvárásoknak megfelelni, amelyek jogosan fogalmazódtak meg a magyar társadalomban az uniós tagsággal kapcsolatban - mondta....
2019-05-01 19:51:54
Illegális bevándorlás - Szánthó Miklós: Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél
... állapotokról látták, hogy nem jók, ezért legálissá akarják formálni a migrációt - tette hozzá.
Közölte: bízik benne, hogy megindulnak olyan folyamatok akár a májusi európai parlamenti választásoknak köszönhetően, amelyek tompítani akarják ezt a korlátlan optimizmust.
Szánthó Miklós úgy fogalmazott: a bevándorláspártiak célja a multikulturális Európa megteremtése, nemzete...
2019-03-21 22:02:07
Politológus: az Európa Tanács megakadályozhatja a migrációs alap bővítését
... célok közül ki lehet emelni - fogalmazott a szakértő -, hogy a migránsok át-, illetve b...
2019-03-16 09:41:05
Médianéző: tavaly a választások, a Stop Soros és a Sargentini-jelentés miatt foglalkoztak leginkább Magyarorszá
... igazgató közölte, saját adatbázisuk alapján minden évben felmérik a Magyarország iránti sajtóérdeklődést.
Tavaly nőtt az országgal foglalkozó cikkek száma, ami főként az áprilisi választásoknak köszönhető.
Mintegy 14 ezer cikket dolgoztak fel, és a megjelenések körülbelül egyharmada negatív hangvételű volt, miközben csupán két-három százaléka pozitív, a maradék pedig se...
2019-02-20 08:20:58
Kovács Zoltán: nyolc éve folyik dezinformációs kampány Magyarország ellen
... elmondta: azt tapasztalták, hogy a nemzetközi médiai aktívabb lett Magyarországgal kapcsolatban az előző évben 2017-hez viszonyítva. Az emelkedés elsősorban a 2018-asországgyűlési választásoknak tudható be, a második helyre a Sargentini-jelentés és annak visszhangja került, míg a harmadik helyen a Gruevszki-ügy szerepel.
A 2017-es évhez hasonlóan a legkritikusabbak Németorszá...
2019-02-19 19:22:22
Megkezdődött a baloldali főpolgármester-jelölti előválasztás
... rendszerét" - hangoztatta. Döntő fontosságúnak nevezte az önkormányzati, különösen a főpolgármesteri választást, mert szerinte más esélyekkel vág neki az ellenzék a 2022-es parlamenti választásoknak, ha a fővárosban változást ér el.
Az MSZP fővárosi elnöke Horváth Csaba támogatására kérte a választókat, de hozzátette: bármelyik jelölt győz, teljes mellszélességgel fogják támo...
2019-01-28 12:11:32
Jeruzsálem, Tel-Aviv és Haifa a tétje az izraeli helyhatósági választásoknak
...
Több mint 6,5 millióan járulhatnak az országszerte mintegy 4 ezer helyen felállított csaknem 11 ezer szavazófülkéhez. Az általános választásokhoz képest igen alacsony, mintegy 50 százalékos korábbi részvételi arány miatt idén először munkaszüneti nappá nyilvánították a helyhatósági választások napját, azt remélve, hogy ez sokakat részvételre ösztönöz.
863-an pályáznak a ...
2018-10-30 08:35:13
Századvég: vége a Merkel-korszaknak
... Német Szociáldemokrata Párttól (SPD). A szociáldemokraták már a szövetségi kormánykoalícióból való kilépést fontolgatják. Mivel azonban Németországban nincs hagyománya az előrehozott választásoknak, ez akár még tovább is gyengítheti az SPD támogatottságát - fűzte hozzá.
A németországi Zöldeket a dinnyéhez hasonlítják: kívül zöld, belül vörös; arra készülnek, hogy átvegyék az ...
2018-10-29 09:21:11
Jánossomorjai beszédek 2014
... izgalmas, mégsem harcos versengést hoztak, céljaink pedig korántsem elérhetetlenek... Épp ezért az egység és a közös akarat éppolyan fontos ma is.
Fontos lezárása ez az ünnep a választásoknak. Tudatja, innentől már más a feladatunk: Egységbe kovácsolódva, közösen tenni a jövőnkért, Jánossomorjáért. ,,Rendezni végre közös dolgainkat, ez a mi munkánk, és nem is kevés.&...
2018-10-15 06:57:59
1 2 3 .....17 18 ..25 26 ..33 34 35 
Címkék: Szánthó Miklós, Európa Tanács, Stop Soros, Kovács Zoltán, Horváth Csaba, Német Szociáldemokrata Párttól, választásoknak Porosenko, kötelező kvóták, migrációs alap, izraeli helyhatósági, pártrendezvény előtt, megújult párt, győzelemről álmodunk, európai integráció, unió működésében, európai parlamenti, elvárásoknak megfelelni, magyar társadalomban, uniós tagsággal, májusi európai, korlátlan optimizmust, multikulturális Európa, országgal foglalkozó, áprilisi választásoknak, megjelenések körülbelül, maradék pedig, nemzetközi médiai, előző évben, emelkedés elsősorban, második helyre, harmadik helyen, 2017-es évhez, legkritikusabbak Németorszá, főpolgármesteri választást, 2022-es parlamenti, fővárosban változást, országszerte mintegy, általános választásokhoz, helyhatósági választások, előrehozott választásoknak, németországi Zöldeket, dinnyéhez hasonlítják, közös akarat, mellszélességgel, legkritikusabbak, sajtóérdeklődést, szociáldemokrata, szavazófülkéhez, támogatottságát, asországgyűlési,
© 2013 TVN.HU Kft.