Belépés
Illegális bevándorlás - Szánthó Miklós: Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél
... állapotokról látták, hogy nem jók, ezért legálissá akarják formálni a migrációt - tette hozzá.
Közölte: bízik benne, hogy megindulnak olyan folyamatok akár a májusi európai parlamenti választásoknak köszönhetően, amelyek tompítani akarják ezt a korlátlan optimizmust.
Szánthó Miklós úgy fogalmazott: a bevándorláspártiak célja a multikulturális Európa megteremtése, nemzete...
2019-03-21 22:02:07
Politológus: az Európa Tanács megakadályozhatja a migrációs alap bővítését
... célok közül ki lehet emelni - fogalmazott a szakértő -, hogy a migránsok át-, illetve b...
2019-03-16 09:41:05
Médianéző: tavaly a választások, a Stop Soros és a Sargentini-jelentés miatt foglalkoztak leginkább Magyarorszá
... igazgató közölte, saját adatbázisuk alapján minden évben felmérik a Magyarország iránti sajtóérdeklődést.
Tavaly nőtt az országgal foglalkozó cikkek száma, ami főként az áprilisi választásoknak köszönhető.
Mintegy 14 ezer cikket dolgoztak fel, és a megjelenések körülbelül egyharmada negatív hangvételű volt, miközben csupán két-három százaléka pozitív, a maradék pedig se...
2019-02-20 08:20:58
Kovács Zoltán: nyolc éve folyik dezinformációs kampány Magyarország ellen
... elmondta: azt tapasztalták, hogy a nemzetközi médiai aktívabb lett Magyarországgal kapcsolatban az előző évben 2017-hez viszonyítva. Az emelkedés elsősorban a 2018-asországgyűlési választásoknak tudható be, a második helyre a Sargentini-jelentés és annak visszhangja került, míg a harmadik helyen a Gruevszki-ügy szerepel.
A 2017-es évhez hasonlóan a legkritikusabbak Németorszá...
2019-02-19 19:22:22
Megkezdődött a baloldali főpolgármester-jelölti előválasztás
... rendszerét" - hangoztatta. Döntő fontosságúnak nevezte az önkormányzati, különösen a főpolgármesteri választást, mert szerinte más esélyekkel vág neki az ellenzék a 2022-es parlamenti választásoknak, ha a fővárosban változást ér el.
Az MSZP fővárosi elnöke Horváth Csaba támogatására kérte a választókat, de hozzátette: bármelyik jelölt győz, teljes mellszélességgel fogják támo...
2019-01-28 12:11:32
Jeruzsálem, Tel-Aviv és Haifa a tétje az izraeli helyhatósági választásoknak
...
Több mint 6,5 millióan járulhatnak az országszerte mintegy 4 ezer helyen felállított csaknem 11 ezer szavazófülkéhez. Az általános választásokhoz képest igen alacsony, mintegy 50 százalékos korábbi részvételi arány miatt idén először munkaszüneti nappá nyilvánították a helyhatósági választások napját, azt remélve, hogy ez sokakat részvételre ösztönöz.
863-an pályáznak a ...
2018-10-30 08:35:13
Századvég: vége a Merkel-korszaknak
... Német Szociáldemokrata Párttól (SPD). A szociáldemokraták már a szövetségi kormánykoalícióból való kilépést fontolgatják. Mivel azonban Németországban nincs hagyománya az előrehozott választásoknak, ez akár még tovább is gyengítheti az SPD támogatottságát - fűzte hozzá.
A németországi Zöldeket a dinnyéhez hasonlítják: kívül zöld, belül vörös; arra készülnek, hogy átvegyék az ...
2018-10-29 09:21:11
Jánossomorjai beszédek 2014
... izgalmas, mégsem harcos versengést hoztak, céljaink pedig korántsem elérhetetlenek... Épp ezért az egység és a közös akarat éppolyan fontos ma is.
Fontos lezárása ez az ünnep a választásoknak. Tudatja, innentől már más a feladatunk: Egységbe kovácsolódva, közösen tenni a jövőnkért, Jánossomorjáért. ,,Rendezni végre közös dolgainkat, ez a mi munkánk, és nem is kevés.&...
2018-10-15 06:57:59
Megállíthatatlan mélyrepülés, így tették tönkre magukat az e
... Hadházy Ákossal, majd mégis visszavették a pártba. Szép kis csapat ez is.

Így megállapítható, hogy az ellenzék "kiváló" állapotban vág neki a közelgő európai parlamenti választásoknak, és nagy szerencséje Magyarországnak és a magyar embereknek, hogy nem ők vezetik az országot, mivel még magukat sem tudják.

A DK-ról azért nem ejtünk szót, mivel az egy egyszem...
2018-10-07 13:45:08
EP-választás - Macron "az ultraliberális Európa" lezárásáért, de "a nacionalizmusok Európájának" elkerüléséért
... nacionalizmusok Európájának lapját is. Európa a legjobb védelmezőnk. De újra kell gondolni és át kell építeni" - hangsúlyozta Emmanuel Macron.
A francia elnök azt is elmondta, hogy az EP-választásoknak nem lesz semmilyen hatása a kormánya politikájára, s nem hasonlítható az amerikai időközi választásokhoz.
"(A francia) államfő mandátuma ötéves. Az utolsó napig dolgozni ...
2018-09-30 15:21:35
1 2 3 .....17 18 ..25 26 ..33 34 35 
Címkék: Szánthó Miklós, Európa Tanács, Stop Soros, Kovács Zoltán, Horváth Csaba, Német Szociáldemokrata Párttól, Hadházy Ákossal, Emmanuel Macron, kötelező kvóták, migrációs alap, izraeli helyhatósági, ultraliberális Európa, nacionalizmusok Európájának, májusi európai, korlátlan optimizmust, multikulturális Európa, országgal foglalkozó, áprilisi választásoknak, megjelenések körülbelül, maradék pedig, nemzetközi médiai, előző évben, emelkedés elsősorban, második helyre, harmadik helyen, 2017-es évhez, legkritikusabbak Németorszá, főpolgármesteri választást, 2022-es parlamenti, fővárosban változást, országszerte mintegy, általános választásokhoz, helyhatósági választások, előrehozott választásoknak, németországi Zöldeket, dinnyéhez hasonlítják, közös akarat, közelgő európai, magyar embereknek, legjobb védelmezőnk, francia elnök, kormánya politikájára, amerikai időközi, utolsó napig, sajtóérdeklődést, mellszélességgel, megállíthatatlan, legkritikusabbak, szociáldemokrata, főpolgármesteri, nacionalizmusok,
© 2013 TVN.HU Kft.