Belépés
Iráni atomprogram - Az Európai Bizottság jóváhagyta a frissített blokkoló rendelet aktiválását
... büntetőintézkedések kihatással lesznek az európai vállalatokra is, ezért mindent meg kell tenni a védelmük érdekében.
Közleményében a testület kiemelte: az Európai Unió eleget fog te...
2018-06-06 16:21:07
Kiterjedt céghálózat segítette az Elios diadalmenetét a közv
... tiszta verseny látszata miatt lehet szükség hatékony bedolgozói hálózat kialakítására, hanem olyan esetben is, amikor a csókos cég már annyit nyer, hogy képtelen maga eleget tenni a vállalásainak, miközben egészen biztosan akadnak, akik bezárhatták volna a boltot, ha nem húzódnak be az Elios szárnyai alá.

Neve elhallgatását kérő egykori konzorciumi partner például úgy í...
2018-03-14 20:43:04
Mikola is privatizált a HospIn
... pénze a cégnek sem volt, mivel a fejlesztéseket hitelből hajtotta végre - és az egészségbiztosítási finanszírozásból törlesztett -, de így is csak töredékét teljesítette vállalásainak. A vállalkozás maga is elismeri, hogy nem volt képes teljesíteni kötelezettségeit, ezért maga kérte szerződése módosítását - írta a Heti Válasz legfrissebb száma.

A szerz...
2008-07-17 17:47:14
A rendszerváltás rendszerének
... választási programjának elsősorban szociális elemeivel került hatalomra, és FIDESZ felett aratott győzelmét csak másodlagosan köszönhette a szabad demokraták jogállami korrekciót ígérő vállalásainak. Ebből adódóan az egypárti fideszes stratégia nem a választási rendszer sajátosságai miatt szenvedett vereséget 2002-ben, hanem azon okból kifolyólag, hogy a rendszerváltozás rendszer...
2008-05-12 17:50:54
1 
Címkék: Európai Bizottság, Európai Unió, Heti Válasz, frissített blokkoló, rendszerváltás rendszerének, európai vállalatokra, védelmük érdekében, testület kiemelte, fejlesztéseket hitelből, vállalkozás maga, szabad demokraták, egypárti fideszes, választási rendszer, rendszerváltozás rendszer, kötelezettségeit, finanszírozásból, rendszerváltozás, rendszerváltás, fejlesztéseket, közleményében, elhallgatását, diadalmenetét, vállalásainak, kialakítására, sajátosságai, rendszerének, másodlagosan, programjának, vállalatokra, teljesítette, aktiválását, konzorciumi, vállalkozás, privatizált, teljesíteni, köszönhette, atomprogram, bezárhatták, módosítását, törlesztett, legfrissebb, céghálózat, korrekciót, demokraták, választási, szerződése, kihatással, kifolyólag, elsősorban, szenvedett, frissített, jóváhagyta, bedolgozói, kiterjedt, hatalomra, jogállami, stratégia, segítette, bizottság, győzelmét, érdekében, szociális, vereséget, töredékét, elemeivel, egypárti, képtelen, elismeri, hajtotta, hitelből, szárnyai,
© 2013 TVN.HU Kft.